Martyp Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Zrovna sem chtel napsat,ze Shimano delaji pekny botky.. ;) Tomas,co byl s nama na sumave ma taky Shimana a spokojenost,co vim... 0 Quote Link to comment
Baurak Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 tak jsem ted koukal na dalsi botky a i Sidi dela krasny boty na kolo 0 Quote Link to comment
RaKa Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 No na konci srpna mám jet buď na čundr na korsiku nebo na těžko na kolech na Gross Glockner, ale kdyz nebudu zrovna pryč tak by to ais problém nebyl... Akorát budu muset zabavit bud bruderovo kolo nebo poladit krose od mlady, když nedám do tý doby svoje... (praskl mě po 8mi letech rám) Na gross glockneru jsem byl před 14ti dny :-) a to jsem před tím byl akorát jednou na kole a 2x jsem dojel do práce. Takže jsem si to pořádně užil. Tep byl kolem 160 a z myta až na edelweis jsem to šlapal 2h30. (s 2 přestávkama a závěrečným focením v pasu to bylo 3h30). 0 Quote Link to comment
Martyp Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 tak jsem ted koukal na dalsi botky a i Sidi dela krasny boty na kolo Tak Sidi je uz uplne jina liga.. ;) 0 Quote Link to comment
Guest KlokY Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 U mě vítězí poměrem cena/výkon Diadora. Výborný zkušenosti mám s tretrama Nike, ale po zániku divize Nike Cycling se špatně schánějí. Ale pokud jsou finance tak SIDI je žijící legenda. Chce to hlavně vyzkoušet, každá značka vyrábí tretry podle jinýho kopyta. Týká se to především oblasti paty a šířky nártu. Hodně štěstí při výběru! 0 Quote Link to comment
Baurak Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 treba tomuhle bych hodne rozumel .-) 0 Quote Link to comment
romariooo Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 To jste takovy profíci že potřebujete speciální boty? 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 Já mám teda diadory na silničku a naprosto bomba. Chtěl jsme Diadory aj krosový,ale nebyly už a tak jsme sehnal Adidasky a taky zatím spokojenost. a to už je nějakej rok mám... 0 Quote Link to comment
Rosťa19 Posted June 24, 2009 Share Posted June 24, 2009 (edited) Já mám na kolo tyhle Edited June 24, 2009 by Rosťa19 0 Quote Link to comment
Baurak Posted June 24, 2009 Author Share Posted June 24, 2009 ale ty asi Rosto nemaj dole ten zamek co?? 0 Quote Link to comment
Rosťa19 Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Nemaj Jirko. Maji jen hrubej spodek. Mám klasický pedály s proktiskluzem. 0 Quote Link to comment
RaKa Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Kdo jednou zkusí SPDčka, tak už s normálními botami na kolo nevleze... Je to úplně jinej pocit, když vám noha v pedálu drží a nemusíte se o to starat. Když jsem si kupoval horáka, tak jsem tomu nevěřil a koupil pedály, kde SPD je jen z jedné strany a z druhé normální pedál. Na treka jsem už koupil jen SPDčka. Jinak jde dokoupit i normální nášlap na SPD, takže se dá na kole s SPDčkami jet i s normálními botami. 0 Quote Link to comment
romariooo Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Za kolik se daji pořídit takovy ty slušnější boty na kolo? Popravdě jsem o tom ani neuvažoval ale mladému bych to mohl pořídit. 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 No co já vím tak počítej cca 2500,- za boty (když neseženeš nějakou slevu někde) a víc. PEdály jsou různý... já mám třeba ritchey a tenkrát stáli cca 1000,- Samozřejmě se dá posehnat aj laciněji určitě něco... 0 Quote Link to comment
Rosťa19 Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Kdo jednou zkusí SPDčka, tak už s normálními botami na kolo nevleze... Je to úplně jinej pocit, když vám noha v pedálu drží a nemusíte se o to starat. Když jsem si kupoval horáka, tak jsem tomu nevěřil a koupil pedály, kde SPD je jen z jedné strany a z druhé normální pedál. Na treka jsem už koupil jen SPDčka. Jinak jde dokoupit i normální nášlap na SPD, takže se dá na kole s SPDčkami jet i s normálními botami. Asi máš pravdu Rakouši. Ikdyž já jsem šel zpátky ke klasice. 0 Quote Link to comment
P2M Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 treba tomuhle bych hodne rozumel .-) Pěkný, ale představ si, že v nich budeš muset slézt/ vylézt ty schody na Pokličkách třeba - šílenost a lehneš si tam... Na XC MTB to chce ty "měkčí" botky. Já mám Exustar E-SM102 s SPD a balada, dá se v nich krásně jezdit a přitom i v případě potřeby chodit a i vyškrábat se na nějakou tu vyhlídku po šutrech atp. http://www.exustar.com/shoesmtb.php Třeba teď co jsem byl s MichalemF v Českým ráji, tak sem bych si to s těma plasťákama nerisknul. Bál bych se, že mi to ujede... Jestli jsi v Praze, zajeď si do Radotína do Kola Radotín, mají tam hafo bot a hlavně kluci jsou naprosto pohodoví a poradí, nakupuju tam skoro všechno. 0 Quote Link to comment
Guest Tomas_ek Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 se dalo čekat, že P2M má boty na suchej zip, tkaničku by nedal 0 Quote Link to comment
P2M Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Pane T o m a s ek ;), zajděte si k optikovi nechat si přeměřit dioptrie a ať vám předepíše model popel ník 2009 Nikde sucháč nevidím :P 0 Quote Link to comment
RaKa Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 ten sucháč přes nárt je dobrá věc - jednak to "umravní" tkaničky a jednak pak nemusíš tak botu tkaničkama utahovat, protože to pěkně drží ten sucháč. Já mam podobné boty jako jsou tyhle, ale se sucháčem, od shimana. Dá se s tím sice chodit, ale stejně to SPDčko při lezení po šutrech vadí. A i na asfaltu to pěkně křoupe. 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Jooo šlápnout si kufrem na šutr je příjemná věc někde ve výstupu... Sucháče jsou dobrý na nártu,ale zkoušel jsem bráchovi bikový tretry na sucháče a taky naprosto na pohodu... 0 Quote Link to comment
Baurak Posted June 25, 2009 Author Share Posted June 25, 2009 jj Petre, do Radotina si cestu planuji, protoze i na internetu toho maji hodne a mozna si tam vyberu. Dnes jsem byl v Harfasportu a koukal jsem tam na boty a asi zvitezi tretry a nejvic se me libi Scott a Specialized. jinak jsem si konecne poridil helmu .-) 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Jooo helmu ti chválím. Bez té nedám ani ránu už ;-) 0 Quote Link to comment
Baurak Posted June 25, 2009 Author Share Posted June 25, 2009 jj uz me hodne lidi rikalo, at si ji koupim a vetsina lidi se kteryma jezdim ji ma, tak uz jsem ji taky poridil 0 Quote Link to comment
RaKa Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 tak tak bauraku, helmu taky chválím. Bez ní sám nevyjíždím a sundavám jí akorát když šlapu hodně dlouhý kopec (jako teď na gross glockner) 0 Quote Link to comment
krysarr Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Ja ji koupil az po zkusenosti s probuzenim v Krci na chirurgii, ale to bylo tusim v lete 1999 :) Od ty doby bez ni ani ranu. Ad naslapy, on jeste nekdo v dnesni dobe jezdi bez nich? :) 0 Quote Link to comment
mar.cz Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 :) koukám že je tu dost bikerů, já jedu teď v sobotu giro di beer, je to 10. ročník. jede se z libouchce na komáří vžku a zpět. ti z ústí ví o co jde. :) 0 Quote Link to comment
Rosťa19 Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 (edited) Tak na týhle plečce jezdím. :) Edited June 25, 2009 by Rosťa19 0 Quote Link to comment
Sleep77 Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Tak koukam,ze bych mel taky asi po 8 letech vytahnout kola ven:-) Mame je koupene nove a byli jsem na nich asi tak 20x :) .. ostuda co ? :-) 0 Quote Link to comment
Rosťa19 Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Zak to už si asi prošvih záruku co ? :) 0 Quote Link to comment
Miles Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 Rosťo pěkný, to bychom měli někdy někam vyrazit na kole, ale ne tour de beer, ale klasiku... 0 Quote Link to comment
Recommended Posts