Jump to content

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 members have voted

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

Recommended Posts

No na konci srpna mám jet buď na čundr na korsiku nebo na těžko na kolech na Gross Glockner, ale kdyz nebudu zrovna pryč tak by to ais problém nebyl... Akorát budu muset zabavit bud bruderovo kolo nebo poladit krose od mlady, když nedám do tý doby svoje... (praskl mě po 8mi letech rám)

Na gross glockneru jsem byl před 14ti dny :-) a to jsem před tím byl akorát jednou na kole a 2x jsem dojel do práce. Takže jsem si to pořádně užil. Tep byl kolem 160 a z myta až na edelweis jsem to šlapal 2h30. (s 2 přestávkama a závěrečným focením v pasu to bylo 3h30).

Guest KlokY

U mě vítězí poměrem cena/výkon Diadora. Výborný zkušenosti mám s tretrama Nike, ale po zániku divize Nike Cycling se špatně schánějí. Ale pokud jsou finance tak SIDI je žijící legenda. Chce to hlavně vyzkoušet, každá značka vyrábí tretry podle jinýho kopyta. Týká se to především oblasti paty a šířky nártu. Hodně štěstí při výběru!

Kdo jednou zkusí SPDčka, tak už s normálními botami na kolo nevleze... Je to úplně jinej pocit, když vám noha v pedálu drží a nemusíte se o to starat. Když jsem si kupoval horáka, tak jsem tomu nevěřil a koupil pedály, kde SPD je jen z jedné strany a z druhé normální pedál. Na treka jsem už koupil jen SPDčka. Jinak jde dokoupit i normální nášlap na SPD, takže se dá na kole s SPDčkami jet i s normálními botami.

Kdo jednou zkusí SPDčka, tak už s normálními botami na kolo nevleze... Je to úplně jinej pocit, když vám noha v pedálu drží a nemusíte se o to starat. Když jsem si kupoval horáka, tak jsem tomu nevěřil a koupil pedály, kde SPD je jen z jedné strany a z druhé normální pedál. Na treka jsem už koupil jen SPDčka. Jinak jde dokoupit i normální nášlap na SPD, takže se dá na kole s SPDčkami jet i s normálními botami.

Asi máš pravdu Rakouši. Ikdyž já jsem šel zpátky ke klasice. :palec:

treba tomuhle bych hodne rozumel .-)

Pěkný, ale představ si, že v nich budeš muset slézt/ vylézt ty schody na Pokličkách třeba - šílenost a lehneš si tam... Na XC MTB to chce ty "měkčí" botky. Já mám Exustar E-SM102 s SPD a balada, dá se v nich krásně jezdit a přitom i v případě potřeby chodit a i vyškrábat se na nějakou tu vyhlídku po šutrech atp. http://www.exustar.com/shoesmtb.php

Třeba teď co jsem byl s MichalemF v Českým ráji, tak sem bych si to s těma plasťákama nerisknul. Bál bych se, že mi to ujede...

Jestli jsi v Praze, zajeď si do Radotína do Kola Radotín, mají tam hafo bot a hlavně kluci jsou naprosto pohodoví a poradí, nakupuju tam skoro všechno.

ten sucháč přes nárt je dobrá věc - jednak to "umravní" tkaničky a jednak pak nemusíš tak botu tkaničkama utahovat, protože to pěkně drží ten sucháč. Já mam podobné boty jako jsou tyhle, ale se sucháčem, od shimana. Dá se s tím sice chodit, ale stejně to SPDčko při lezení po šutrech vadí. A i na asfaltu to pěkně křoupe.

jj Petre, do Radotina si cestu planuji, protoze i na internetu toho maji hodne a mozna si tam vyberu. Dnes jsem byl v Harfasportu a koukal jsem tam na boty a asi zvitezi tretry a nejvic se me libi Scott a Specialized.

jinak jsem si konecne poridil helmu .-)