krysarr Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Servisni sluzby taktez, ale jen jako bokovku, i pres treti stehovani na to nema moc kapacitu Ale momentalne tam mam tu svoji motorku na servisce Uvidim, co na to bude rikat, myslim, ze by mohl byt pro... 0 Quote Link to comment
Baurak Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 kazdej prodejce je schopen dat nejakou slevu, otazka ja se mu bude chtit. Michale, co pristi sobotu kolo nekde tam u vas?? 0 Quote Link to comment
Rosťa19 Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Tak většínou prodejny co prodávaji kola tak maji i servis...Rosto,Rosto... To bohužel není pravda. Někdy využívají služeb jinde. 0 Quote Link to comment
BadyS Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Tak při tom posranem počasi jsme taky vyrazily Lokalita : Beskydy Trasa : 40km (Prostřední Bečva/cesta -> Horni Bečva/cesta -> po červené na chatu Martinák/les -> po červené na Pustevny/les -> Radhošť/šotolina -> sjezd po zelené na Dolní Bečvu/les-šotolina -> Prostřední Bečva/cesta) počasí špatné, hrozná mlha, parádně to klouzalo při sjezdu, ale každopádně fajn výlet a dobré pifko 0 Quote Link to comment
MichalF Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Tak já to už nevydržim a jdu si dát těch klasik 50, maximálně to bude i se sprchou cestou Se nekdo ma ... ja byl doted v robote 0 Quote Link to comment
MichalF Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 kazdej prodejce je schopen dat nejakou slevu, otazka ja se mu bude chtit. Michale, co pristi sobotu kolo nekde tam u vas?? No ja jsem pro ... jako vzdy ! Doufejme, ze bude pocasi ! 0 Quote Link to comment
MichalF Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Tak při tom posranem počasi jsme taky vyrazily Lokalita : Beskydy Trasa : 40km (Prostřední Bečva/cesta -> Horni Bečva/cesta -> po červené na chatu Martinák/les -> po červené na Pustevny/les -> Radhošť/šotolina -> sjezd po zelené na Dolní Bečvu/les-šotolina -> Prostřední Bečva/cesta) počasí špatné, hrozná mlha, parádně to klouzalo při sjezdu, ale každopádně fajn výlet a dobré pifko :) Tak to vypada paradne, tam se taky doufam jednou na kole dostanu do tech koncin :) 0 Quote Link to comment
romariooo Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 V Hradci Králové nevím ani o jedné prodejně která by neměla aspon menší servis na kola. :) 0 Quote Link to comment
Baurak Posted June 28, 2009 Author Share Posted June 28, 2009 V Hradci Králové nevím ani o jedné prodejně která by neměla aspon menší servis na kola. :) ale myslim, ze podle hradce se to asi neda posuzovat ne?? to Michal: tak se nejak ke konci tydne dohodneme?? 0 Quote Link to comment
MichalF Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 ale myslim, ze podle hradce se to asi neda posuzovat ne?? to Michal: tak se nejak ke konci tydne dohodneme?? Po pravde receno taky neznam jen prodejnu kol kde by nebyl i servis, kdyz neberu nejaky sracky jako hervis apod. Jasna paka sefe ... uz se tesim ! 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Tak já odjel v pátek navečer makat a vrátil jsme se dneska někdy po půlnoci. Takovej absťák jsme měl, když tam projížděli tím oudolím na těch Bikách... :) Na Bika je to super počasí porad. Je teplo a to je důležitý.Voda a bahno jdou opláchnout. Ale na te silničce se mě v tomhle počasí vuuuubec nece. :) 0 Quote Link to comment
MichalF Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 No kdyz je teplo a mokro to mi taky neva, ale dest nemusim :) 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 No mě déšť štve jen než promoknu. Pak si to začnu pořádně užívat vždycky... :) 0 Quote Link to comment
MichalF Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Tak to i ja ... pac pak uz Ti je fakt vsecko jedno ... kaluze bahno bordel :) 0 Quote Link to comment
jar_da Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 (edited) hele odborníci, co tohle: http://www.vseprokolo.cz/jizdni-kola/Kroso...ové%20kolo.html http://www.vseprokolo.cz/jizdni-kola/Kroso...ové%20kolo.html Edited June 29, 2009 by jar_da 0 Quote Link to comment
krysarr Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Zalezi na tom, kde s tim chces jezdit a jak casto (respektive kolik km najezdy) ... 0 Quote Link to comment
Tomáš Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Včera první padesátka. Výbornej okruh a celkem profilově náročnej. Místy tahání kol na ramenou. Singlík z Martinských stěn po cestičce,která se pořád zužovala a vedla po stěně rokle. Docela adrenalin :) 0 Quote Link to comment
jar_da Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Zalezi na tom, kde s tim chces jezdit a jak casto (respektive kolik km najezdy) ... žádné extrémní terény, prostě klasické výletní trasy po cestách s průměrným nájezdem kilometrů, proto volím krosové kolo, horáka nevyužiju 0 Quote Link to comment
romariooo Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Po pravde receno taky neznam jen prodejnu kol kde by nebyl i servis, kdyz neberu nejaky sracky jako hervis apod. Jasna paka sefe ... uz se tesim ! Aspon něo se mě zastal... :) Každá SLUŠNÁ prodejná kol má servis. :) 0 Quote Link to comment
jar_da Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 mělo by to tak být, tam, kde není bych si asi rozmýšlel koupit kolo 0 Quote Link to comment
krysarr Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 žádné extrémní terény, prostě klasické výletní trasy po cestách s průměrným nájezdem kilometrů, proto volím krosové kolo, horáka nevyužiju V tom pripade je fakt horak zbytecnej, zbytecna namaha navic :) Na takovy jezdeni by mela na nejakej cas stacit i ta vybava Deore, co jsem tak zbezne kouknul. Pokud Ti vyhovujou packy na razeni, ale to asi vetsine, pak osobne bych u Meridy nevidel problem. Jen koukam, ze je dost tezky, ale v tyhle cenovy kategorii to jinde asi nebude o moc lepsi. Pokud by vysli vstric a treba za nejakej decentni doplatek dali jinou (lepsi & lehci) vidlici, sel bych do toho. 0 Quote Link to comment
jar_da Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 díkes, z cyklistiky jsem vypadnul a nemám vůbec přehled co dneska je a co je jak dobrý :) 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Taky mslím, že s tou Meridou neuděláš krok vedle. Mě sloužila na aliviu dobře cca 8let a to dostávala občas pěkně zabrat 0 Quote Link to comment
krysarr Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Ja z toho taky hodne vypadnul, bohuzel, nemoc a pritulka byli proti, ale ted uz zase jezdim... teda spis zacinam chytat kondici... :) 0 Quote Link to comment
Spooky1 Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Krysarr: Tak nemoc chápu, taky jsme vypadnul kvuli zdravotním problémům,ale přítulka, To jí dřív donutím začít sportovat než ona mě přestat... :) 0 Quote Link to comment
krysarr Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 No ona me nenutila primo, takovyho konicka mi znicit, to by neslo, ale meli jsme na sebe cas skoro jenom o vikendu a kdyz jsem zacal delat, tak jsem zacal cas travit vic s ni a kolo slo krapet do ustrani, ted uz je zase lip :) 0 Quote Link to comment
MichalF Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Kazdopadne kdyz by nekdo mel chut se pridat, tak tu mame zase nejakou domluvu na akcicku, tentokrat Jizerky ! predpokladany termin : SOBOTA 4.7.2009 13:00hod na Bedrichove v Jizerských horách ( http://www.mapy.cz/#x=134719936@y=13845913...edrichove@ad=:) ) 0 Quote Link to comment
Baurak Posted June 29, 2009 Author Share Posted June 29, 2009 joooo ja pojedu :-) 0 Quote Link to comment
krysarr Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Bych se pridal, ale nevim, esli uz budu mit stroj z opravy, zatim to vypada, ze na 99% nebude :) 0 Quote Link to comment
BadyS Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Dotaz: kluci nevíte o nějaké schopné vestě na kolo, zatím jsem na nějakou rozumnou v místních shopech nenarazil a třeba z Vás někdo muže něco doporučit na netu 0 Quote Link to comment
Recommended Posts