Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Je tam přepínání na tlak a na objem. Ale i tak je to dřina, prej... zatím jsem nikde naštěstí nemusel foukat.

Michale ten gps tracking máš z E52?

No nepřijde mi to tak špatný, zkusil jsem hned akčně na jednom kole a docela to odsejpalo :palec:

Michal: fotky na kole dneska, nebo zítra :D

Odkaz ke komentáři

Dneska mazec :-)) Od začátku měsíce jezdím na kole ... a ráno najednou sníh. Docela m,azec :-)) když sem ho dával do stojanu tak jsem zkusil zabrzdit... No nespadl sem asi :lol::D

KOukal jsem že ste se tu rozhodovali po nových kolech.

Teď chci taky nějaké koupit, vyměnit starého olpránka cross za nějaké MTB.

Může mi někdo poradit? Nevím vůbec jakou značku... je toho tolik že mi z toho de hlava kolem.

Rám taky netuším jak velký, měřím 185cm a ruce mám jak vopičák :D Představuju si tam nějaké hydro kotoučovky, kvalitnější vidlici, komplet aspoň v XT. Aby sedo toho nemuselo vrážet atd. Však to znáte. Teda pokud neberu opotřebení řetězu a koleček..

Cenu něco kolem těch 15000 +-. Chceme jezdit na výlety po silnici, já si rád zajedu občas do lesa nebo občas jezdím jako blázen ( no naposled když jsem skočil v 70km/h z kopce tak jsem se už bál aby se to kolo nerozpadlo...)

Odkaz ke komentáři

tak spací pytel bude jen na nějaké ty cesty, ale vzhledem k batohu s foťákem na zádech do kterého se toho už moc nevejde, tak nevím, nevím, ukáže čas, ale vozím toho s sebou dost ...  ;) , ze světýlka mám radost, je to ouplně ta stejná barva jako na rámu - lehce slonová kost, teď se snažím montit Sigmu

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...