Přejít na obsah

Cyklistika, bike a vse okolo

Baurak

129 hlasů

1. 1. Tak tedy kolik tedy letos date nebo planujete ?

• 0-99km
      6
    • 100-499km
      2
    • 500-999km
      10
    • 1000-1499km
      12
    • 1500-1999km
      9
    • 2000-2499km
      5
    • 2500-3499km
      4
    • 3500km a více
      10

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

meřil jsem ho teda jen šuplerou ... má 132,8 .... HG53. :angry: btw radši vyměnit dřív než se zničí kazeta ... ještě s tím zajedu do obchoda a ať mi to radši změří a co mi na to řeknou, docela mě to dostalo. Ale taky sem to docela drtil furt do kopců a tak ... ale to na to snad němá vliv nějak extra

To je fakt divny, kopec nekopec, 500km je strasne malo, i kdybys to rval a krizil, tak 500km je jako nic :palec:

Odkaz ke komentáři

že orý ty řetězy ale pěkně šulej. Nevím, zítra zajedu k jednomu týpkovi a tam to omrknem. Už mi došel druhej pro jistotu. Já tam totiž ani těch 500 nemám. Jinak kopce :-) to byly většinou převýšení 200-300m na pár km :-D Možná jsem to jenom špatně změřil, uvidím. Ten co k němu pojedu tomu rozumí víc jak já a určitě zná nějaké ty "lepší" metody :-)

Co sjem se ale dozvěděl - shimano u těch hg53(nemám to ověřené) nechává ty řetězy už z výroby jakoby delší třeba 132,4 , než např. nějaké campy ( taky je tam pěný cenový rozdíl ). Třeba to je tím. Zítra přeměříme, odzkoušíme a uvidí se.

Odkaz ke komentáři

Dneska sem jel ke kámošovi vyměnit představec ( na kole mojí mladé ...) Tak dojedem v poho, dáme ho tam. Jedu zpátky a píchnu... tak co, byl sem u benzínky, vyměnil sem duši ( šutr který to bodl sem vytáhl - nechápu jak šutr může probodnout takový plášť na MTB ). Ujel sjem 5 metrů a znova. No nenasere to?

Odkaz ke komentáři

Jak jsem zjistil :-D Nebyl to šutr, ale kus skla který se zlomil. TAkže to zůstalo zabodlé v plášti :-D Zdání může klamat... :-) doma přišel na řadu šroubovák a musel sem to vyšťourat.

FUj, jinak jsem jel z brna po nějaké cyklo ( kolem řeky ) směr prostějov (Jedovnice atd...). Horší cyklo jsem fakt neviděl. V centru města jsme tu cyklo našli, tak jedem ... jedem. A najendou před náma nějaký tah, kde projelo snad milion aut. Žádný přechod, jenom zatáčka a řidiči, kteří jezdili jako hovado ;)

Z toho plyne, že brňákům nezávidím jejich cesty po městě :-D JInak cyklo co byla pak dál za městem byla parádní asfaltka :-)

Odkaz ke komentáři

Tak včera s Tomášem, jeho bráchou a ještě mým kámošem (Radek) jsme dali Singletrack pod Smrkem a BOMBA!!!! :palec:

Dali jsme to 2x, druhá runda teda už značně mrtvo, ale i tak si to člověk užije skvěle. Únava obrovská, tady je potřeba celý tělo, nejen nohy, takže jsem dojel domů a kolo ani nevyndal z auta, to mě ještě čeká :(

Neřešte průměr, stavěli jsme aby nás dojely plíce a sdělili si dojmy a načerpali max sil na další úsek a já už pak rezignoval na pauzování gps, takže to jelo furt, proto ten celkovej čas a malá průměrka. :) Byli jsme tam od 13 do 19 hod :) V těch úsecích se dá krásně jet okolo 27-28km/h, ale pak je tam i přejezd po asfaltu, kde je děsnej asi 2km krpál a tam jsme v druhém kole už tlačili, to prostě už nešlo :)

http://sportypal.com/Workouts/Details/252786

zde jasná výhoda kámoše bez nášlapů a hlavně s FR a DH praxí :(

17042010081.jpg

18042010082.jpg

18042010083.jpg

18042010084.jpg

18042010085.jpg

canyon_zadek.jpg

dost.jpg

GT_trubky.jpg

smrk.jpg

tom.jpg

unload_a_kompletace.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak tj mazec -( jenom slintám. Aj nad kolama. Moc pěkný :-) přemýšlím jestli na rychleby jet s SPD nebo s obyč botama. Takže tohle mě utvrdilo v tom že jsem měl pravdu... obyč boty :-D

Čím to natáčíte? Btw koukám že ste jezdili tam, kam já taky jezdívám .-)) asi si tam pak zajedu taky. Safra celopéro... to musí být mazec :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak kufry jsou nejlepší asi fakt jen na dálky ( silnice )

Se mi stala taková dobrý věc :-D Byl jsem si v cykloworldu koupil olej na řetěz finishline, pumpičku merida, zvonek a pískajícího tygra na řídítka...

Mělo to stát 380Kč, dal jsem mu teda slevu 10% ( mám takovou chytrou kartičku sphere .-) ) a tak si říkám dobrých 40k ... a tak se dívám na kase má 312 :-D Po cestě jsem se díval co tam udělal ... nakonec obyč zvonek tam ani nedal, tu hračku tam dal, ale protože měla rozmazaný kod tak tam dal asi jiný, o 35kč levnější a ještě na to dal slevu... a na ostatní mi dal těch 10% :-) takových obchodníků kdyby bylo víc :-) To když mi dával to kolo, mohl se splést o nějakou tu nulu :-D

Odkaz ke komentáři
Tak kufry jsou nejlepší asi fakt jen na dálky ( silnice )

Se mi stala taková dobrý věc :-D Byl jsem si v cykloworldu koupil olej na řetěz finishline, pumpičku merida, zvonek a pískajícího tygra na řídítka...

Mělo to stát 380Kč, dal jsem mu teda slevu 10% ( mám takovou chytrou kartičku sphere .-) ) a tak si říkám dobrých 40k ... a tak se dívám na kase má 312 :-D Po cestě jsem se díval co tam udělal ... nakonec obyč zvonek tam ani nedal, tu hračku tam dal, ale protože měla rozmazaný kod tak tam dal asi jiný, o 35kč levnější a ještě na to dal slevu... a na ostatní mi dal těch 10% :-) takových obchodníků kdyby bylo víc :-) To když mi dával to kolo, mohl se splést o nějakou tu nulu :-D

To už si u nich musel hodně utratit jestli máš 10% slevu.

Odkaz ke komentáři
To už si u nich musel hodně utratit jestli máš 10% slevu.

Tak spíš jenom to, co je pro mě výhodné. Třeba řetěz, co jsem si objednal s kámošem tam mají za 350 ( balený ) a já ho měl za 200( nebalený). A k tomu spojka sram ( CW 70kč, z netu 27).

Ale co .-)

K těm kufrům. Určitě tj lepší? Nevím teď, v čem mám jet na rychleby ;) jestli si vzít boty s pořádnou podrážkou nebo SPD .... přece je tam dost šutrů atd. Abych někde nezahučel jenom kvůli tomu, že mi zůstala noha ve šlapátku :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...