Luks Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 V létě sem dojezdil gumy a když jsem je přezouval tak jsem zjistil že je vnitřek úplně na sra*ku.Tak sem po přezutí na zimní nechal seřídit sbíhavost a myslel že vše bude ok.Včera jsem asi po 3000km kouknul na zimáky a jsou taky načatý,ale už ne tolik.Vzorek je ok,ale bok gumy na vnitřní straně je orvanej...delší dobu mám podezření že mám prasklý pružiny na předku-škrtám spodkem na kdejaký nerovnosti,mohlo by to způsobovat takovýhle sjíždění?Už nevim co by to mohlo dělat... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 tak upřesnění,levý kolo se sjížíd zevnitř a pravý zvenku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 Ty péra by to mohly být nebo pak ještě špatný SB... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 tak upřesnění,levý kolo se sjížíd zevnitř a pravý zvenku :) Zajeď na geo. Uvidíš, že to bude rozhozený. K 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Prosinec 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 na geo sem byl když sem nasadil zimáky,ale mám dojem že to pěkně odflákli... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 12, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2010 Jestli geosku delali poctive tak by zjistili ze neco nesedi.... ze mas praskle pruziny nebo nejaky jinny problem.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 přesně tak, na geo zjistí co se týče nápravy hodně věcí, takže nevěřím, že by byla geo v pohodě, kdyby byl nějaký problém ... spíš se mohlo něco pokazit po geometrii... doporučím zajet znovu, vysvětlit problém a oni na to přijdou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Prosinec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 Problém byl už předtím,jelikož jsem letní gumy mohl hodit rovnou do kontejneru.Zejtra jedu jinam na geo,tak jsem zvědavej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Prosinec 13, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 13, 2010 tak v tom případě tu geo odflákli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Tak jak si dopad? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.