Luks Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Poslední týden se mi asi 4x stalo že když jsem startoval tak se mi samovolně spustil centrál-odemkl.Co by to mohlo dělat??Centrál jinak normálně funguje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fly Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 Nevim jaky byl prubeh u tebe, ale kdyz jsem mel na horach promrzlou a slabsi baterku, tak central tancoval "kdo neskace neni cech.." Nakonec jsem musel vymenit baterku a bez problemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 11, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 taky se mě to stalo u slabé baterky ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Prosinec 11, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2010 teď sem se vrtal v autě a asi 10min mi centrál pořád odemykal,tak sem odpojil misku ovládání u řidiče což nepomohlo,pak sem ještě zkusil stahovačku v zadních dveřích která je prasklá a čeká na výměnu a zatim to je v klidu...Baterku jsem v tejdnu preventivně dobíjel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.