Přejít na obsah

Blue combi RS alias Racing Sport

Doporučené příspěvky

Pekny pekny.. :) s timhle rozmerem, myslim ET 30 uz to leze ven celkem brutalne..A hlavne vzadu ti to pri nalozeni bude drbat o podbeh..Resp o ten vymrdanej plisek tam,co je do nej uchycenej zadni naraznik z boku.. :(

Jojo to už mam pořešený :) budou mi dělat silikonový dorazy na tlumiče, aby neškrtalo :pest:

cece pekny ale neshodis to o nejakej ten cm?

Tak vzhledem ke stavu českých silnic to neni na pořadu dne :lool: už takhle jsem z toho vyklepanej ;)

Kola vypadaj bomba... :palec:

díkes ;) ty tvoje černý zenithy jsou taky moc luxusní :palec: já si je necham bílý na zimu :lool:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
Hele, já jsem si to taky nemyslel, mám 90k km a prvních 80 tisíc v pohodě a pak 3 krytky ta dva měsíce, dvě vpravo, jedna vlevo, proto se Tě na to ptám.

Jo jasný ... tak jako krytka sama o sobě stojí nějakejch 140kč, ale pak to nechávat stříkat a tak .. zbytečná práce :) prostě to naštve, ať už odpadla nebo jí někdo urval ..

Odkaz ke komentáři
Tak je to vyřešený .. krytku někdo urval a ještě k tomu vyrval trisku ostřikovače :smich: nikdy mě ty lidi nepřestanou udivovat ...

Nechtěl jsem Tě strašit, ale taky jsem na jedné straně skončil výměnou celého ostřikovače, po asi 3 upadlých krytkách, prostě jsem se nehodlal smířit s tím, že tam krytka není, takže to byl ještě asi litr navíc...

No tak jako asi jo no .. ale každopádně to vyjde uplně na stejno .. je s tim zbytečný s*aní :)

btw. ty si z Rakovníka?

Ne, nejsem, ale přebýval jsem tam a od podzima nejspíš opět budu. Jdeme na :D? Už kdysi jsem se domlouval s pasatem a ještě to neklaplo, tak třeba něco vymyslíme:-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...