Ondras pekar Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 ahoj všem, chtěl vych se zeptat jak zjistím jestli mám v octě světelné čidlo na automitické rozsvěcování světel nebo ne???? chtěl byh si tam dát přepínač světel s auto volbou ale nevím jestli by mi to fungovalo... vím že se tam musí dát ještě mějaký kablík k tomu ale to pořeším až později... mám o2 combi 2006 2.0tdi automat senzor deště i samozatmavovací zrcátko mám také ale nemám xenony... díky za radu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Světelné čidlo by mělo být součástí samozatmavovacího zrcátka s dešťovým senzorem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondras pekar Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 takže teoreticky by tam měl být... ale 100% to zjistím jak kde? dalo by se to najít v etce podle vin u toho zrcátka? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Dešťový senzor = 100% světelný senzor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondras pekar Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 bylo by to super kdyby to tak bylo ale tady na foru jsem někde vyděl že se dělaly dvě varianty... se světelným senzorem i bez takže právě nevím a ptám se... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 každý deštový senzor má světelný senzor! nejsou dvě varianty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 On si spíš někdo dodělával samozatmavovací zrcátko bez dešťovýho senzoru jako já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondras pekar Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 tak super budu to muset hned vyzkoušet jak se k tomu dostanu... jak nejlépe bez toho ovladače na světla 4 polohovýho??? (zatím ho ještě nemám) zapnout caming a leavig home a vyzkoušet ve dne a v noci? ve dne by to nemělo svíti a v noci jo jestli se nepletu co? a omlouvám se za to tvrdý y ve slově viděl v mém příspěvku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 (upraveno) Mně coming a leaving home funguje bez světelnýho senzoru tak, že nechám ovládač na 3. pozici (potkávací světla). Kdybych měl světelný senzor, tak to ve dne fungovat nebude (to pak nevím, jestli ale nemá být v tom režimu "auto", který nemám). A daná funkce musí být samozřejmě aktivována v maxi-dotu. Upraveno Prosinec 19, 2010 uživatelem ViktorMPI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 zapni coming home a leaving home a musí fungovat - ve dne nesvítit, v noci svítit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ondras pekar Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 vyzkouším díky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 V paketu ELEGANCE PLUS je vnitřní zpětné zrcátko s automatickým stmíváním a děšťový senzor ma to i svetelny senzor ? Ja bych rekl, ze jo, ale asi to nebude mit 4 polohovy prepinac svetel a tudiz svetelny senzor neni aktivovan. Je mozne to teda dodelat vymenou prepinace + nakodovani ? Ma s tim nekdo zkusenost jak to je ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 mělo by to jít výměnou přepínače, natažení kabelu a nakodováním.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Natazeni kabelu asi od senzoru co ? S tim, ze by tam byl kablik pripraveny se pocitat asi neda ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Pokud máš deštový senzor, můžeš vyměnit vypínač světel. Z vypínače světel natáhnout kabel do BSG - BCM. A nakódovat. Pak mas Light Assistant(y) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Pak nechapu proc v tom paketu elegance plus uz rovnou nedaji i svetelny senzor (kdyz uz tam stejne je) a uctujou si za vypinac a jeden dratek dalsich 5 000 KC. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 protoze chteji jako jinde rejzovat, to je jako proc stejnej system do Phaetonu je o 30 000 drazsi jako v Passatu. Nebo proc do OII chteji za drat a tempomatovou packu 10 000. Cenova politika nic vic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Jj s tim tempomatem to je taky slusna cena. Me to stalo 1 000 KC a zhruba hodku prace. A nejsem si jisty jestli u CORNER z vyroby nejsou ty mlhovky mirne jine, ale pokud ne, tak za nakodovani jsou 2 500 KC taky slusna cena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Pak nechapu proc v tom paketu elegance plus uz rovnou nedaji i svetelny senzor (kdyz uz tam stejne je) a uctujou si za vypinac a jeden dratek dalsich 5 000 KC. U nás má Elegance štandardne dažďový aj svetelný senzor A čo sa týka Corneru z výroby, je to len inak nakódovaná RJ, samotné hmlovky aj zapojenie je identické, ako keby tam Corner nebol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Ok a ten svetelný senzor: aké s tým máte skúsenosti pri vjazde do tunela atď? v podzemnej garáži? Pri auto fungujú normálne svetlá pre denné svietenie? chcem nahodiť ten dežďák a neviem či to stojí za to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Při vjezdu do tunelu nebo garáží se normálně rozsvítí světla vč. vnitřního podsvícení, celkem briskně a spolehlivě, a po výjezdu zase krásně zhasne. Já mám na auto nakódované svícení pouze předních světel, plus zhasnutí při zatažení ručky, a zbytek je právě na světelném senzoru. Vypínačem na světla otáčím jen když chci zapnout mlhovky, jinak vše automaticky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 tak to tam dám dnes nakáblujem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Jo, myslím, že neprohloupíš, reakce na světlo je spolehlivá, jsou to jedna či dvě sekundy, než se světla zapnou, vypnutí je s lehce větším zpožděním, ale to je pochopitelné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
profor Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 No to je pochopitelné. Len aby senzor z Q7 fungoval aj na OII ale bude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 by me zajimalo jestli se to neda nakodovat tak aby to po vyjezdu nepreplo hned zpet na denni. Treba vubec dokud to clovek nechcipne a nebo az po 5-ti minutach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 Taky bych uvital, kdyby po zapnuti xenonu (pri rychlosti vyssi nez 130 - 140 km/h) se uz nevyply. A nebo aby se zaply automaticky za deste (ikdyz neni sero) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 tak za deste se zapnou s destakem ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 No jak kdy ... Bud zalezi na intenzite deste nebo na okolnim svetle. Nevim, moc jsem to nezkoumal ... Ale vim, ze jsem cekal kdy se zapnou a nic ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 by me zajimalo jestli se to neda nakodovat tak aby to po vyjezdu nepreplo hned zpet na denni. Treba vubec dokud to clovek nechcipne a nebo az po 5-ti minutach. Proč? Jako, abys je ušetřil? Tohle mě napadlo jen když jsem projížděl přes Paříž, kde je těch tunelů a podjezdů asi 300, ale jinak v tom nevidím problém. Taky bych uvital, kdyby po zapnuti xenonu (pri rychlosti vyssi nez 130 - 140 km/h) se uz nevyply. A nebo aby se zaply automaticky za deste (ikdyz neni sero) Já mám pocit, že se zapínají při těch 130 km/h ale vypínají při rychlosti nižší a ještě se zpožděním, ale jak nemám LED denní svícení a mám hlavní světla nakódovaná na denní, tak to neověřím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 19, 2011 Sdílet Odesláno Duben 19, 2011 no neco jako setril, pamatuju si ze skoly ze startovani xenonu je pomerne zasadni veda z pohledu mereni asi 5ti velicin podle toho se resi zapinaci proud a dalsi. Takze si rikam ze bych rad aby kdyz uz to zapne aby to svitilo, taky tu po Brne mame par tunelu a mist kde by se to zaplo a vyplo a zase zeplo kousek za sebou tak me to proste napadlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.