libor.98 Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 zdravím, potřeboval bych poradit jestli jde dát na octu 1 rok 98 stará palubka zadní nárazník z Octavky 1 rok 2001 po faceliftu? mám ho kompletní s lištou jak spodní tak tu vrchní i tu krycí co je když se otevře kufr mezi světlama . jde mi o to jestli budou pasovat ty lišty pod světlama? a celkově nárazník jestli tam půjde na pohled vypadá že jo. diky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 ty maly kousky pod svetlem jsou u face trochu nizsi.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.98 Odesláno Prosinec 19, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 ty maly kousky pod svetlem jsou u face trochu nizsi.... to už mi někdo řikal když měnil světla z face že musel sehnat nebo řezat ty lišty ale když já budu měnit nárazník taky mi tam ty stary nepásnou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 ty staré lišty pod světla pasovat nebudou - v novém nárazníku jsou jiné zářezy na uchycení těch lišt, jde to upravit a seříznout, doporučím ale koupit nové lišty - cena cca 200 Kč za jednu v mototechně a pak dát do laku, vypadá to hned lépe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.