Kolage Odesláno Březen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 kde jsi obednaval ? tady: http://www.prohifi.cz/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 (upraveno) S těma MDF podložkama to bude o hodně lepší (sám je mám, tak vím o čem mluvím), jinak ve předu necháš origo repro? ;) A vzadu budeš měnit za origo nebo tam nemáš vůbec? Upraveno Březen 27, 2011 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Asi taky obednam MDF ;) přední+zadni Kony ty mas tež od autohifi.cz ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Nee, já mám jak MDF (přední i zadní) tak i repro (přední i zadní) od http://www.fancarhifi.cz/ . Jsem s tímto obchodem (prodejcem) nadmíru spokojenej a myslím, že i ceny má super ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Kolage kolik ti namerili v serii??? Pokud me pamet neklame tak by jsi mel mit 74KW nebo 77KW v zakladu ne???A na 96KW co zvedli? Mas graf??? Bylo to na valcich???? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Konny: jsem zvědavej jestli bude změna s těma MDF, no a ve předu zatím zůstanou origo, ale asi jen měsíc, pak po vyplatě objednám nějaky lepší i s vytlumovací hmotou, no a vzadu nemám zatím nic, takže už se těším až namontim ty objednany :lool: Kube: v základu jsem měl 74kW, ale na válcích jsem nebyl takže bohužel přesny hodnoty ani graf nemám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Tak už s těma MDF by to mělo být lepší, ale až budeš mít i ve předu nové repro i s tlumením, tak to bude teprve něco. Já tlumení zatím nemám, ale určitě ho dodělám. Co se týká těch zadních repro, vidím že jsi objednal komponentní repro, to budeš dělat domečky na výškáče? protože výškové repro v zadních dveřích je největší kravina co soudruzi ve Škodovce vymysleli!!! Pokud žádné domečky dělat nebudeš, tak by bylo lepší tam dát 2 nebo 3 pásmové repro... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 přesně jak píšeš, vzadu na ty vyšky chci udělat nějaky ty domečky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Tak potom to bude very nice :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 ja radsi na ten sraz ani nepojedu kdyz tady ctu tech milion novych zmen samo ze k lepsimu a ja krom cudliku nic :lool: :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Mišo neboj, jsem na tom úplně stejně jako ty :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Mišo neboj, jsem na tom úplně stejně jako ty dobre ty :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 27, 2011 Sdílet Odesláno Březen 27, 2011 Kolage: Ja nechci nikomu delat reklamu a nikoho zhazovat ale jak teda vis kolik ti tam dali????!!!!!! To meril na ceste za provozu??? Delal ti nejaky zatezovy test??? V te serii ti nameril jen 74KW???? Nebo to jsou jen papirove informace????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2011 (upraveno) Kolage: Ja nechci nikomu delat reklamu a nikoho zhazovat ale jak teda vis kolik ti tam dali????!!!!!! To meril na ceste za provozu??? Delal ti nejaky zatezovy test??? V te serii ti nameril jen 74KW???? Nebo to jsou jen papirove informace????? bohužel jen papírové informace ale za ten peníz, jsem nadmíru spokojenej Upraveno Březen 28, 2011 uživatelem Kolage 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 29, 2011 Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Tak hlavni je,ze jsi ty spokojeny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Březen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2011 Tak hlavni je,ze jsi ty spokojeny :D jj to jsem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 2, 2011 Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 Co difuzor, pořád nic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2011 pořád nic :) v ponděli tam jedu, co se teda děje. Sice na neho ted moc nespěchám, protože mám kopec práce okolo baráku, ale měl bych ho už rád doma ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 tak k lakošovi mi to dnes nevyšlo, snad zítra :) jinak doděláno zadní repro i s výškama a MDF podložkama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 hraje to o poznani lepe?? ze bych se do toho taky vrhnul :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 4, 2011 Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 jak to hraje ? je poznat rozdil ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2011 jo jo hraje to líp, a o hodně ;) protože já vzadu neměl vůbec nic, takže je to moc poznat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 cau, ja mam zadni repro ze sound systemu v okte normalne, ale bez mdf. kde jsi je sehnal a kolik kostovaly? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 cau, ja mam zadni repro ze sound systemu v okte normalne, ale bez mdf. kde jsi je sehnal a kolik kostovaly? Mišel: tady to sehnal http://www.prohifi.cz/ stacilo se podivat o stranku z5 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 diky Libco :( jsem na mobilnim prohlizeci, je naprd :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Mišel: tady to sehnal http://www.prohifi.cz/ stacilo se podivat o stranku z5 :D přesně jak piše Libor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Vypadá to dobře, potom nám to budeš muset pustit, pokud budeš na srazu ve Vyškově, který ještě nevíme kdy bude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Duben 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 :) :D ;) tak tam určitě budu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 5, 2011 Sdílet Odesláno Duben 5, 2011 Ted uz je to proste lepsi: Tuc Tuc Meda Beda. Tuc Tuc Meda Beba :) :D ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.