Jump to content

krocanovo kombajn

krocan

Recommended Posts

autíčku už jsou skoro 2,5 roku, ale fotečky dávám teprve ted, funguji spíš na skodahome:-) ale vidím že spousta lidí je tu i tam,tak proč ne i já:-)

takže je to 1,9tdi, MR06/2008, dovezené jako nnové z D, elegance, paket pro špatné cesty.....

ještě než jsme se dočkali autíčka, už jsme měli v garáži rs sedačky..... takže to byla první úprava a kola na tom byla úplně stejně - mam 8chrom

:-) nyní jsou na prodej, na jaro už čekají zenithy 18"

no a pak se pokračovalo.....

- vyměnit černé hagusy za stříbrný

- kožený volant s perforací za gumáka

- folie

- výhřev sedaček

- výměna streamu za columbuse

- odblok obrazu za jízdy

- chip od dieselpower

- vytlumení dveří

- jelikož jsem nemohl prodat tubu se zesíkem ze starého auta, tak to nakonec skončilo v octávce,ačkoliv jsem nechtěl, origo hraje si myslím docela dobře

- i přes obrovský kufr mi vadila tuba, takže lamino zástavba do bočnice (sežralo mi to neskutečně času.....)

- antiradar, už 2x mě zachránil:-)))))))

a nějaké fotečky

post-3084-1293194264_thumb.jpg

post-3084-1293194279_thumb.jpg

post-3084-1293194437_thumb.jpg

post-3084-1293194453_thumb.jpg

post-3084-1293194517_thumb.jpg

skoda_octavia2.pdf

kola jsou 17", ale jsou už na prodej....... každej na ně koukal,kdekoliv jsem zastavil, tak se na ně někdo zaměřil,ale ta údržba....... a jellikož máme paket pro špatné cesty,tak 17" mi na tom přijdou malé,takže už v garáži čekají 18":-)

jj, z repro mám radost, trávím v autě dost času,takže proč si ho nezpříjemnit kvalitním zvukem,že:-)

gowstere, bednu prodej a udělej taky do bočnice, uvidíš že tě bude ta bedna v tom kufru sr...t. :blink: na škodahome mám i návod jak jsem to dělal

Tak bedna je už objednaná a teď spíš s**e mojí mladou, že tam bude, což se mi bude určitě chvíli líbit... :blink: Až to začne vadit mě, tak to předělám.... :P

Jooo, 18" jsou 18", menší bych už taky nechtěl... Dneska si jedu pro zimáky (do teď stojí v garáži) tak jí ve čtvrtek uvidím poprvé na 16" plecháčích, tak doufám, že se z toho nepobleju.. :blink: :blink:

s místem bych neviděl žádný problém, 30cm se tam vejde, záleží pak na montážní hloubce a na objemu ozvučnice,ale to už je pak kus od kusu......a i to se pak dá pořešit tak,jak to ukázal miata - nebude to zároveň,ale bude to vystouplé.....

já mám na zimu 16 alu twister a vypadá to strašně srandovně,ale to dělá jak je to vysoký.

s místem bych neviděl žádný problém, 30cm se tam vejde, záleží pak na montážní hloubce a na objemu ozvučnice,ale to už je pak kus od kusu......a i to se pak dá pořešit tak,jak to ukázal miata - nebude to zároveň,ale bude to vystouplé.....

já mám na zimu 16 alu twister a vypadá to strašně srandovně,ale to dělá jak je to vysoký.

nazdar prosim ta kde by som nasiel ten navod na vstavanie toho repra do tej bocnice fest sa mi tu paci dik :palec:

každej reprak ma svuj oběm takže si cca zjisti obem te kapsy a podle toho pak udelaš objem ozvučnice . ja osobne jsem udelal pulku tak jak vidíš na odkazu napustíl do toho vodu a zjistil kol to ma a kolik jeste potřebuju proto ja mam tu ozvučnici vystouplou. mam to přesne na +/- 1 litr. a cela ozvučnice ma 36litru. Dale pak je rozdíl jestli je to uzavřenka jako v případe krocana nebo bassReflex jako mam ja každy potřebuje jinej počet litru. jestli hces mužu taky poskytnout fotodokumentaci jak jsem stavel ja :palec:

každej reprak ma svuj oběm takže si cca zjisti obem te kapsy a podle toho pak udelaš objem ozvučnice . ja osobne jsem udelal pulku tak jak vidíš na odkazu napustíl do toho vodu a zjistil kol to ma a kolik jeste potřebuju proto ja mam tu ozvučnici vystouplou. mam to přesne na +/- 1 litr. a cela ozvučnice ma 36litru. Dale pak je rozdíl jestli je to uzavřenka jako v případe krocana nebo bassReflex jako mam ja každy potřebuje jinej počet litru. jestli hces mužu taky poskytnout fotodokumentaci jak jsem stavel ja :)

no jasne ak mas niekde vlakno urcite to potesi dik za radu na jar sa do toho pustim urcite tu potom s tym este pootravujem co a ako :palec:

přesně jak píše miata....každý repro je jiný a potřebuje něco jinýho...... já napřed začal, změřil objem,montážní hloubku a možný průměr a pak hledal vhodné repro. kapacitor nemám,ale pohoda :palec: na to kolik tam je ztrát, tak překvapivě moooc dobrý! sere mě, že většina origo rádií nemá přímej výstup na sw, že se to musí tahat přes adaptéry z repro = kvalita jde samozřejmě dolů...... ale já jsem spokojený

přesně jak píše miata....každý repro je jiný a potřebuje něco jinýho...... já napřed začal, změřil objem,montážní hloubku a možný průměr a pak hledal vhodné repro. kapacitor nemám,ale pohoda ;) na to kolik tam je ztrát, tak překvapivě moooc dobrý! sere mě, že většina origo rádií nemá přímej výstup na sw, že se to musí tahat přes adaptéry z repro = kvalita jde samozřejmě dolů...... ale já jsem spokojený

takja som vimenil origo za alpine sice zatial 1dinn ale casom to vymenim za 2dinn no ok teda vsak tan navod som pozeral do kombika mi to pride super ale uvazujem nad dvoma tak potom dam vediet ako som dopadol :palec:

• 1 month later...

trošičku mě dostala nějaká ta chřipka,tak jsem se prohraboval ve fotečkách......... to byly časy, báwo muselo z baráku, pokud jsme chtěli octávku, dodnes nám je za ním smutno:-((((((( byl to fakt mazel a auto pro radost z jízdy

a tady octávečka a její první dny života:-))

post-3084-1297370050_thumb.jpg

post-3084-1297370066_thumb.jpg

post-3084-1297370082_thumb.jpg

post-3084-1297370160_thumb.jpg

post-3084-1297370180_thumb.jpg

post-3084-1297370195_thumb.jpg

post-3084-1297370202_thumb.jpg

jojo, bawor byl exkluzivní kousek........ už takovýho asi neseženeme:-((( občas kouknu po netu zda se náhodou neobjeví tento,ale.............. nevím jestli bychom do něj šli,možná i jo:-) byl to autí pro radost, jen tak, na víkendovou projíždku a když měla cesta i nějaký cíl, tak jsme si jí užili!

chromová alu prodána, tak že by dostala něco zase octávečka? třebas.......

post-3084-1297515795_thumb.jpg

• 3 weeks later...

malinké výročí.... 55555 jsem očekával že prošvihnu a také se tak i stalo :-)

včera jsme si půjčili fabii vrs, na pohled krásné autíčko,ale uvnitř trochu malé........ svezení paráda, motor fakt tahá,nečekal jsem to...... DSG pecka, 7 stupňů ve fabii?? tomu se ani nedá věřit ;) pádla pod volantem perfektní, sedadla v zatáčkách podrží výborně, jen ta spotřeba:-)))) ale na to že jsem jel plný plyn,tak......... tak asi i jo

post-3084-1299186497_thumb.jpg

post-3084-1299186781_thumb.jpg

post-3084-1299186801_thumb.jpg

post-3084-1299186814_thumb.jpg