krocan Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 autíčku už jsou skoro 2,5 roku, ale fotečky dávám teprve ted, funguji spíš na skodahome:-) ale vidím že spousta lidí je tu i tam,tak proč ne i já:-) takže je to 1,9tdi, MR06/2008, dovezené jako nnové z D, elegance, paket pro špatné cesty..... ještě než jsme se dočkali autíčka, už jsme měli v garáži rs sedačky..... takže to byla první úprava a kola na tom byla úplně stejně - mam 8chrom :-) nyní jsou na prodej, na jaro už čekají zenithy 18" no a pak se pokračovalo..... - vyměnit černé hagusy za stříbrný - kožený volant s perforací za gumáka - folie - výhřev sedaček - výměna streamu za columbuse - odblok obrazu za jízdy - chip od dieselpower - vytlumení dveří - jelikož jsem nemohl prodat tubu se zesíkem ze starého auta, tak to nakonec skončilo v octávce,ačkoliv jsem nechtěl, origo hraje si myslím docela dobře - i přes obrovský kufr mi vadila tuba, takže lamino zástavba do bočnice (sežralo mi to neskutečně času.....) - antiradar, už 2x mě zachránil:-))))))) a nějaké fotečky skoda_octavia2.pdf 0 Quote Link to comment
Guest chipmann Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 pěkná pane tak ať slouží co nejdéle bez problémů koukám že jsi taky za severu holt tady je nejvíc krásnejch aut :) :palec: 0 Quote Link to comment
nerOll Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 s tym reprakom si sa pekne pohral :D , tie kolesa su pekne krasne sa lesknu kolkatky sa to vobec ? 0 Quote Link to comment
juraj351 Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 nazdar vytaj v klube pekny kombik ten subac sa mi paci dobre miesto a pekna inspiracia poriesim to asi podobne lebo som nevedel kde ho dat :D tak drzim palec a vela stastny km 0 Quote Link to comment
Gowster Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Pěkný kola, pěkný auto a kombík to je moje... Ten subwoofer je pro mě taky inspirace, akorát to řeším jak ho dám /nedám... No ještě uvidím... 0 Quote Link to comment
krocan Posted December 28, 2010 Author Share Posted December 28, 2010 kola jsou 17", ale jsou už na prodej....... každej na ně koukal,kdekoliv jsem zastavil, tak se na ně někdo zaměřil,ale ta údržba....... a jellikož máme paket pro špatné cesty,tak 17" mi na tom přijdou malé,takže už v garáži čekají 18":-) jj, z repro mám radost, trávím v autě dost času,takže proč si ho nezpříjemnit kvalitním zvukem,že:-) gowstere, bednu prodej a udělej taky do bočnice, uvidíš že tě bude ta bedna v tom kufru sr...t. na škodahome mám i návod jak jsem to dělal 0 Quote Link to comment
Gowster Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Tak bedna je už objednaná a teď spíš s**e mojí mladou, že tam bude, což se mi bude určitě chvíli líbit... Až to začne vadit mě, tak to předělám.... :P Jooo, 18" jsou 18", menší bych už taky nechtěl... Dneska si jedu pro zimáky (do teď stojí v garáži) tak jí ve čtvrtek uvidím poprvé na 16" plecháčích, tak doufám, že se z toho nepobleju.. :blink: 0 Quote Link to comment
miata11 Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 taky ti přidam připadnou inspiraci sece je to v kratke ale na stejnej způsob 0 Quote Link to comment
Gowster Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Tohle vypadá libově... Hele já měl hlavně strach, že když tam dám takhle subwoofer (má 30cm), pokud se tam teda takovej vůbec vejde... Tak že mi to snad vymlátí i žárovky ze zadních světel... Máte to nějak vytlumený? 0 Quote Link to comment
miata11 Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 jj mám vytlumený přední dveře obě plus tu bednu a zaní taky. Na dveřích vybraflex 25 a v bedně pak antivybrační pasta Brax. plus parplatku vybraflexu za bednou a kolem ní 0 Quote Link to comment
krocan Posted December 28, 2010 Author Share Posted December 28, 2010 s místem bych neviděl žádný problém, 30cm se tam vejde, záleží pak na montážní hloubce a na objemu ozvučnice,ale to už je pak kus od kusu......a i to se pak dá pořešit tak,jak to ukázal miata - nebude to zároveň,ale bude to vystouplé..... já mám na zimu 16 alu twister a vypadá to strašně srandovně,ale to dělá jak je to vysoký. 0 Quote Link to comment
Gowster Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 No objednal jsem bednu a až mi začne vadit v kufru, tak to začnu řešit tak jak to máte vy.. :-) Příští týden to jdu s kámošem instalovat, tak jsem zvědavej na ten zvouček, snad mi to nevymlátí skla... 0 Quote Link to comment
juraj351 Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 s místem bych neviděl žádný problém, 30cm se tam vejde, záleží pak na montážní hloubce a na objemu ozvučnice,ale to už je pak kus od kusu......a i to se pak dá pořešit tak,jak to ukázal miata - nebude to zároveň,ale bude to vystouplé..... já mám na zimu 16 alu twister a vypadá to strašně srandovně,ale to dělá jak je to vysoký. nazdar prosim ta kde by som nasiel ten navod na vstavanie toho repra do tej bocnice fest sa mi tu paci dik 0 Quote Link to comment
krocan Posted December 29, 2010 Author Share Posted December 29, 2010 návod tady....... http://forum.skodahome.cz/topic/94804-sobwoofer-v-bocnici/ 0 Quote Link to comment
juraj351 Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Super diky moc, vyzera to dobre hned na jar sa do toho pustim a aky si daval silny subac plus zosik ?? daval si aj kapacitor ?? co neake skreslenie ?? nieje to moc male ako ozvucnica? 0 Quote Link to comment
miata11 Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 každej reprak ma svuj oběm takže si cca zjisti obem te kapsy a podle toho pak udelaš objem ozvučnice . ja osobne jsem udelal pulku tak jak vidíš na odkazu napustíl do toho vodu a zjistil kol to ma a kolik jeste potřebuju proto ja mam tu ozvučnici vystouplou. mam to přesne na +/- 1 litr. a cela ozvučnice ma 36litru. Dale pak je rozdíl jestli je to uzavřenka jako v případe krocana nebo bassReflex jako mam ja každy potřebuje jinej počet litru. jestli hces mužu taky poskytnout fotodokumentaci jak jsem stavel ja 0 Quote Link to comment
juraj351 Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 každej reprak ma svuj oběm takže si cca zjisti obem te kapsy a podle toho pak udelaš objem ozvučnice . ja osobne jsem udelal pulku tak jak vidíš na odkazu napustíl do toho vodu a zjistil kol to ma a kolik jeste potřebuju proto ja mam tu ozvučnici vystouplou. mam to přesne na +/- 1 litr. a cela ozvučnice ma 36litru. Dale pak je rozdíl jestli je to uzavřenka jako v případe krocana nebo bassReflex jako mam ja každy potřebuje jinej počet litru. jestli hces mužu taky poskytnout fotodokumentaci jak jsem stavel ja :) no jasne ak mas niekde vlakno urcite to potesi dik za radu na jar sa do toho pustim urcite tu potom s tym este pootravujem co a ako 0 Quote Link to comment
krocan Posted December 30, 2010 Author Share Posted December 30, 2010 přesně jak píše miata....každý repro je jiný a potřebuje něco jinýho...... já napřed začal, změřil objem,montážní hloubku a možný průměr a pak hledal vhodné repro. kapacitor nemám,ale pohoda na to kolik tam je ztrát, tak překvapivě moooc dobrý! sere mě, že většina origo rádií nemá přímej výstup na sw, že se to musí tahat přes adaptéry z repro = kvalita jde samozřejmě dolů...... ale já jsem spokojený 0 Quote Link to comment
juraj351 Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 přesně jak píše miata....každý repro je jiný a potřebuje něco jinýho...... já napřed začal, změřil objem,montážní hloubku a možný průměr a pak hledal vhodné repro. kapacitor nemám,ale pohoda ;) na to kolik tam je ztrát, tak překvapivě moooc dobrý! sere mě, že většina origo rádií nemá přímej výstup na sw, že se to musí tahat přes adaptéry z repro = kvalita jde samozřejmě dolů...... ale já jsem spokojený takja som vimenil origo za alpine sice zatial 1dinn ale casom to vymenim za 2dinn no ok teda vsak tan navod som pozeral do kombika mi to pride super ale uvazujem nad dvoma tak potom dam vediet ako som dopadol 0 Quote Link to comment
krocan Posted February 10, 2011 Author Share Posted February 10, 2011 trošičku mě dostala nějaká ta chřipka,tak jsem se prohraboval ve fotečkách......... to byly časy, báwo muselo z baráku, pokud jsme chtěli octávku, dodnes nám je za ním smutno:-((((((( byl to fakt mazel a auto pro radost z jízdy a tady octávečka a její první dny života:-)) 0 Quote Link to comment
chjetjov Posted February 11, 2011 Share Posted February 11, 2011 teda bavorák moc pěknej :) krásný čistý nepřeplácaný ;) 0 Quote Link to comment
krocan Posted February 12, 2011 Author Share Posted February 12, 2011 jojo, bawor byl exkluzivní kousek........ už takovýho asi neseženeme:-((( občas kouknu po netu zda se náhodou neobjeví tento,ale.............. nevím jestli bychom do něj šli,možná i jo:-) byl to autí pro radost, jen tak, na víkendovou projíždku a když měla cesta i nějaký cíl, tak jsme si jí užili! chromová alu prodána, tak že by dostala něco zase octávečka? třebas....... 0 Quote Link to comment
mischicka Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Ty jo, jsme překvapený co ten Magicar má funkcí! Tedy soudě podle ovladače... 0 Quote Link to comment
krocan Posted February 12, 2011 Author Share Posted February 12, 2011 jojo, ovladač skoro jako tamagoči myslím že je to dobrý alarm, nebo má někdo jinou zkušenost? docela bych do něj šel, jestli má někdo jinej názor, klidně SZ díky :( 0 Quote Link to comment
mischicka Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Jestli to jen nesvítí a nebliká, já osobně k těm neorigo alarmům mám nedůvěru, ale to pramení jen z nulových zkušeností s nimi, možná jsou lepší a levnější než to, co nám škodovka originálně za těžké lowe prodává. 0 Quote Link to comment
krocan Posted March 3, 2011 Author Share Posted March 3, 2011 malinké výročí.... 55555 jsem očekával že prošvihnu a také se tak i stalo :-) včera jsme si půjčili fabii vrs, na pohled krásné autíčko,ale uvnitř trochu malé........ svezení paráda, motor fakt tahá,nečekal jsem to...... DSG pecka, 7 stupňů ve fabii?? tomu se ani nedá věřit ;) pádla pod volantem perfektní, sedadla v zatáčkách podrží výborně, jen ta spotřeba:-)))) ale na to že jsem jel plný plyn,tak......... tak asi i jo 0 Quote Link to comment
mischicka Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Ta bíločerná kombinace je mrdózní :P 0 Quote Link to comment
krocan Posted March 5, 2011 Author Share Posted March 5, 2011 jj,sluší tomu a hlavně kola jsou pecka! škoda že nedělaj i 5x112, ale asi je to otázka času kdy přijde něco na OII v origo černé 0 Quote Link to comment
Gowster Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Luxusní fábie... Už si nějakou dobu nadávám, že jsem si měl koupit bílý RSo... :) 0 Quote Link to comment
mischicka Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Fólie a máš jí bílou druhý den...a až Tě to přestane bavit, další den je zas červená... 0 Quote Link to comment
Recommended Posts