Přejít na obsah

krocanovo kombajn

Doporučené příspěvky

Pane,i ja ti pochavlim Octu..Je pekna a hezky sis ji "dozdobil" sedakama,columbem atd.. ;) navic se mi libi RM-Z jak na zrcatku,tak v realu.. :D ;)

A to Bawo... :palec: jednou by se mi libilo E30 325i presne v takovym stavu,jako jsi mel ty,presne,projet se pro radost,kdyz je hezky....Jen jsou na trhu ojetin samy sunky,nebo preplacany tuzingy.. :( ..ale to uz jsme mimo tema.. :D

Odkaz ke komentáři
Jestli to jen nesvítí a nebliká, já osobně k těm neorigo alarmům mám nedůvěru, ale to pramení jen z nulových zkušeností s nimi, možná jsou lepší a levnější než to, co nám škodovka originálně za těžké lowe prodává.

nevíš, neznáš :palec: Magicar je jeden z nejlepších autoalarmů s plovoucím kódem.. MartinRS jich montuje mraky ;)

Odkaz ke komentáři

martyp - jj, když někdo prodává, tak jsou jen jebku..... jenže my museli, potřebujeme dvě auta, měli jsme báwo,scénika,kterýho nemůžeme prodat,prostě to nejde :-) a pak protona,kterej dosluhoval....... takže volba byla nechat scenika (máme dodnes - stále nelze prodat......, proton se prodal, chtěli jsme octávku a aby na ní bylo, muselo se prodat báwo:-((

měli jsme toho moc, tři auta,vozejk na moto, dvě motorky........ fakt mi je po něm dodnes smutno,třebas se jednou poštěstí.......

RMZ máme dodnes - jede jí ted synek, je to 250, já mám ted yzf 450,dělám go a bude to pěknej raneček - nikasil,píst,ojnice,rozvodák,ložiska,těsnění.....budu rád když se vejdu do 15t.......

mischicka už ví co magicar umí, viď? :smich: ale ikdyž máš origo alarm, magicar si můžeš nechat domontovat:-))))

post-3084-1299601111_thumb.jpg

post-3084-1299601127_thumb.jpg

post-3084-1299601139_thumb.jpg

post-3084-1299601165_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
táááákkk přezuto :palec:

trošku jsem se bál, zda nebudou 18" na paketu pro špatný cesty vypadat blbě,ale je to super! když jdou všichni dolů,já půjdu nahoru :palec:

další zkušenost je ta, že už nikdy nepůjdu do šípových gum, ted mám krásný klídek, žádné hučení......

Já nejdu nikam, ani nahoru, ani dolů :angry:

Co jsi měl za ty hučící pneu?

Odkaz ke komentáři

Letni pneu se sipovym vzorkem jsou obecne hlucnejsi,nez klasicke,nebo asymetricke vzorky.. :lol:

Eagle F1 je uz dneska ale relativne vybehovej vzorek a v nekterych rozmerech uz se ani nedela..bylo to nahrazeny vzorkem Eagle F1 Asymetric...Smes zustala stejna,jen vzorek je jinej..Uz ne sipovej prave..Sam je mam na aute a spokojenost..na mokru si je nemuzu vynachvalit..Tam kde SportContatcy 2 davaly pocit,ze uz klouzou,GY s prehledem drzi... :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

tak mám konečně foto v pc, tak nějak doplním co se dělo a nedělo........

reklamace uznána a lemy stříknuté a gumy vyměněné a asi mám nejmladší auto, které to mělo - květen 2008. co vím tak se tu někdo divil že se mu to dělo na 2007. ALE!!! zajeli jsme s tím do servisu a, nafotili a že by to neměl být problém a do týdne se ozvou. po 14ti dnech jsem si musel zavolat a naštěstí měli dobré zprávy, takže jsem byl rád. že mám auto v pondělí přistavit a možná ve středu,ale spíš ve čtvrtek že bude hotovo. tak jsem si v hlavě říkal snad to stihnou do pátku,ale opravdu bylo ve čtvrtek hotovo! nastříkaný parádně, jen trochu hnojník v autě, všude prach, přebírali jsme auto těsně před zavíračkou a že už tam nikdo není kdo by to dal dohromady blablabla...... hlavně že to bylo parádně nastříkaný:-)

užívali jsme si autí cca 14dní a......... ťukanec, má chyba

a začalo to znovu, pojistka,servis,klempíř,lakovna, týden sklopené sedačky,takže otlačené bezp. pásy v kůži, auto od plniče, v autě zaprášeno, ale naštěstí nastříkáno docela dobře.........

no a aby toho nebylo málo tak jsem poprvé píchnul a odešel mi zesík, snad už mám vybráno........

post-3084-1309271234_thumb.jpg

post-3084-1309271245_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • I když je toto vlákno již několik let mrtvé, rád bych popsal pro ty, kteří před tímto problémem stojí poprvé, jak se dveře štelují správně. Dveře se štelují šrouby na pantech vždy v horizontální rovině. Přítlak spodního nebo horního rohu dveří se šteluje šrouby na dveřích. Výška dveří na straně zámku (většinou dveře stářím spadnou a jdou špatně zavřít) se šteluje šroubama na spodním pantu na karoserii. Na předních dveřích je jeden šroub z interiéru a druhý z venku (na předních dveřích se k tomu šroubu dá dostat po oddělání zástěrky a částečně podběhu předního kola). Na horní pant, pokud není poškozený, většinou není nutno sahat. Pokud je auto na heveru, je nutno počítat s tím, že až se auto sundá, tak se karoserie prohne a dveře si trochu sednou. Tudíž je nutno dveře v autě na heveru utáhnout tak, aby byly mírně nad ideální polohou zámku. Postup výškového seštelování předních dveří: povolit šrouby na přením kole a dát auto na hever sundat přední kolo a zástěrku (na třech šroubech a dvou plastových západkách, které by se měly před sundáním vyvlíknout) vyšroubovat 2 šrouby na podběhu na straně ke dveřím (není nutno sundavat celý podběh) a povolit šroub na spodním pantu dveří, který je za podběhem dobře dosažitelný. Nyní dveře visí na spodním pantu pouze na jednom šroubu. sundat obložení interiéru z duhé strany spodního pantu (na dvou šroubech) a povolit druhý šroub pantu. Šroub je poměrně hluboko v díře u držáku konektoru kabelů dveří. Je nutná ráčna s nástavcem, nebo torx zástrčný klíč s nějakou trubkovou násadkou. V tomto okamžiku se dveře vlastní vahou propadnou a jdou zavřít jen, když se nadzvednou. dveře přivřít a podložit tak, aby byly mírně nad ideální polohou (používat dřevo a hadry, aby se nepoškrábala barva). Pokud člověk nemá k dispozici dříví příslušné velikosti, dá se použít druhý hever. Utáhnout vnější šroub pantu od kola. Musí se to párkrát vyzkoušet a dostat do ruky sílu utažení šroubu i výšku nadsazení dveří. Nakonec utáhnout vnitřní šroub. Je to docela milimetrová práce, protože při odhadování nadsazení dveří je nutno vzít v úvahu, že dveře si sednou dvakrát: jednou, když se sundá podložení dveří po utáhnutí šroubu pantu a podruhé, když se auto sundá z heveru. Takže se to musí párkrát zopakovat. Nicméně, kdo si dá záležet, má dveře seštelovány lépe než ze servisu, kde se s tím nikdo nepáře.  
    • Tak dnes jsem překonal 1500 km, píšu si to tady do deníčku 😄. Přes víkend to kašlu, to vedro je hrozné, dnes jsem jel 40 km a tachometr mi ukazoval 35,9°C - hruzinec. Jet nějaký delší kopec, tak mě jebne.🙈
    • No myslím, že jsi určitě neudělal chybu. Tak ať jsi taky spokojený. Já jsem zatím max. spokojený 😉👍 
  • Vytvořit...