Guest chipmann Odesláno Prosinec 25, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2010 Výměna ručiček budíků dělal jste to už někdo je stejný postup jako na OI ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 to jste to nikdo nezkoušel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 No nedelal ale postup bude urco stejny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 26, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2010 jdes po tech do CC ? zajimal by me vysledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 JJ měl jsem je na staré OI a byly super tyhle origo se mi vůbec nelíbí jen se bjím abych je nezku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 A borecek uz napsal cenu tech rucek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 vim ze Vasa rikal ze to sklo je normalne vymenitelny, nekdo kdo dela podsviceni urcite bude vedet jak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fly Odesláno Prosinec 30, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2010 A borecek uz napsal cenu tech rucek? Cena 350,- + 60Kc postovny ( Passat CC ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 31, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 Cena 350,- + 60Kc postovny ( Passat CC ) Tak toe dobrá cena jen ještě vědět jak na to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Rozdělat ty budíky určitě jdou, Bobajz mi měnil podsvícení už před lety - šlo to hůř než na Fabii, ale šlo to a nedestruktivně. Ručičky se normálně stáhly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 350,- Polo GTI nebo Passat CC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Rozdělat ty budíky určitě jdou, Bobajz mi měnil podsvícení už před lety - šlo to hůř než na Fabii, ale šlo to a nedestruktivně. Ručičky se normálně stáhly. Nechci rozdělávat celé budíky ,ale jen sundat ručičky !!!! ,no a stáhnout šly jako u OI ??? O to mi jde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Míšo, já ti dám Bobajze :D ano, stáhnout jdou jako na O1, F1, Room a dalších z koncernu. Nevím jak je stahuješ, já sundávám točením proti směru hod ručiček a lehkej tah nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 Nechci rozdělávat celé budíky ,ale jen sundat ručičky !!!! ,no a stáhnout šly jako u OI ??? O to mi jde Myslel jsem rozdělání plexi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 2, 2011 Sdílet Odesláno Leden 2, 2011 JJ to chápu (s tím plexy) takže to jde stáhnout stejně jako u OI toe super zkusím a uvidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Nevim presne jak to je u OII, jestli to je jako u FII tak si dejte pozor at si pri tom krouceni rucickama nezlikvidujete ty miniaturni prevodovky co s tim hybou. Takze maximalni opatrnost a tocit vzdy jen proti smeru hod.rucek a i tak to muze vyskocit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 může se stát, asi před půl rokem jem takový budíky opravoval. Řek strhnul motorek a chtěl to odpájet nějakou megalomanskou pájkou. Takže pokurvil kde co. Na poštovném ho to přišlo na pěkný prachy. (motorky kdyžtak mám) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 A pozor na pozici ručiček, nebo budete mít posunutý palivoměr jako já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 A pozor na pozici ručiček, nebo budete mít posunutý palivoměr jako já Od toho jsou testy akčních členů podle toho to potom srovnám .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Vysvětlení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Vysvětlení? No když si dáš test akčních členů budíků tak si zkontroluješ ručičky já si udělám test před výměnou a bych věděl kde se ručičky přesně zastaví no a po montáži si to jen zkontroluju jestli to sedí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Aha, budu to reklamovat u Bobajze :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Ručičky z CC do OII nejdou.. Ty z GTI ano.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 (upraveno) Proc nejdou? Upraveno Leden 7, 2011 uživatelem Ol@f necituj prosim primo predchozi prispevek .... DEKUJI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Jak bych to.. OII má 3D budíky, tudíž nejsou rovné.. A pokud nasadíš z CC, tak ti budou drhnout a nenasadíš je úplně nadoraz.. OI má budíky rovné, tam není problém. GTI má ručičky seříznuté, takže ty tam jdou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 No toe pěkný co teď objednal jsem si dva páry těch CC :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 A sakra.. Já je prodal a koupil místo nich GTI.. Objednal jsi jen velké ručičky nebo i ty malé. Na předfaceliftu ty malé nevyměníš.. Pokud ti je prodal s vědomím, že jdou na OII, tak bych objednávku zrušil a udal tento důvod.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 A sakra.. Já je prodal a koupil místo nich GTI.. Objednal jsi jen velké ručičky nebo i ty malé. Na předfaceliftu ty malé nevyměníš..Pokud ti je prodal s vědomím, že jdou na OII, tak bych objednávku zrušil a udal tento důvod.. No koukal jsem že před face má zakryté ty malé ručičky kua no uvidíme jak se domluvíme nebudu brát něco co mi je k ničemu to dá rozum !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 Jasný.. Zkus sehnat GTI nebo ze Superbu I, ale ty GTI jsou asi nejvhodnější a nejhezčí.. Budíky mají stříbrný okraj, tak jako ty GTI ručičky.. Jinak, pročítám tvé vlákno o RSu, jsem asi v polovině a musím říct, luxus.. Ta černá mě bere a ty kola na ní sedí, jestli máš ještě ty Tomasony.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 8, 2011 Sdílet Odesláno Leden 8, 2011 Jasný.. Zkus sehnat GTI nebo ze Superbu I, ale ty GTI jsou asi nejvhodnější a nejhezčí.. Budíky mají stříbrný okraj, tak jako ty GTI ručičky.. Jinak, pročítám tvé vlákno o RSu, jsem asi v polovině a musím říct, luxus.. Ta černá mě bere a ty kola na ní sedí, jestli máš ještě ty Tomasony.. Díky díky trošku se snažím jí vylepšit kola mám thomasony jen jsou u lakýry a budou se trošku měnit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.