Přejít na obsah

Výměna ručiček budíků

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Guest chipmann
Rozdělat ty budíky určitě jdou, Bobajz mi měnil podsvícení už před lety - šlo to hůř než na Fabii, ale šlo to a nedestruktivně. Ručičky se normálně stáhly.

Nechci rozdělávat celé budíky ,ale jen sundat ručičky !!!! ,no a stáhnout šly jako u OI ??? O to mi jde :palec:

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

Míšo, já ti dám Bobajze :D

ano, stáhnout jdou jako na O1, F1, Room a dalších z koncernu.

Nevím jak je stahuješ, já sundávám točením proti směru hod ručiček a lehkej tah nahoru :palec:

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

může se stát, asi před půl rokem jem takový budíky opravoval.

Řek strhnul motorek a chtěl to odpájet nějakou megalomanskou pájkou.

Takže pokurvil kde co. Na poštovném ho to přišlo na pěkný prachy.

(motorky kdyžtak mám)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Vysvětlení?

No když si dáš test akčních členů budíků tak si zkontroluješ ručičky já si udělám test před výměnou a bych věděl kde se ručičky přesně zastaví no a po montáži si to jen zkontroluju jestli to sedí :blink:

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
A sakra.. Já je prodal a koupil místo nich GTI.. Objednal jsi jen velké ručičky nebo i ty malé. Na předfaceliftu ty malé nevyměníš..

Pokud ti je prodal s vědomím, že jdou na OII, tak bych objednávku zrušil a udal tento důvod..

No koukal jsem že před face má zakryté ty malé ručičky kua no uvidíme jak se domluvíme nebudu brát něco co mi je k ničemu to dá rozum !!!!

Odkaz ke komentáři

Jasný.. Zkus sehnat GTI nebo ze Superbu I, ale ty GTI jsou asi nejvhodnější a nejhezčí.. Budíky mají stříbrný okraj, tak jako ty GTI ručičky..

Jinak, pročítám tvé vlákno o RSu, jsem asi v polovině a musím říct, luxus.. Ta černá mě bere a ty kola na ní sedí, jestli máš ještě ty Tomasony..

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
Jasný.. Zkus sehnat GTI nebo ze Superbu I, ale ty GTI jsou asi nejvhodnější a nejhezčí.. Budíky mají stříbrný okraj, tak jako ty GTI ručičky..

Jinak, pročítám tvé vlákno o RSu, jsem asi v polovině a musím říct, luxus.. Ta černá mě bere a ty kola na ní sedí, jestli máš ještě ty Tomasony..

Díky díky trošku se snažím jí vylepšit kola mám thomasony jen jsou u lakýry a budou se trošku měnit

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...