jajiN Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 rikam porad, ze nejlepsi koncovka je poradna roura :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Máš to hezky sladěné a rád bych tu tvou combi silver babitchku sčíhnul v reálku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Dneska proběhla výměna koncovky vejfucku, snad už naposledy.... ;) joooooo ta koncovka je suuuuuuper 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Díky za reakce kolegové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 paradni koncovecka takove neco sa mi moc lubiii :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 jj moc hezky to vypadá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 ;) ;) nejlepší je na skle ten znak invalidů!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Když se podíváš zpět na foto interieru, tak možná pochopíš. Ona to ve zkutečnosti asi taková sranda nebude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Leden 12, 2011 Sdílet Odesláno Leden 12, 2011 Sranda rozhodne ne, klobouk dolu pred majitelem, Octa nadherna, je videt ze ho to bavi a auto dela se vkusem...Soude dle nalepky bere i osud s nadhledem ;) Moc ti fandim, jen tak dal, mas Babitchku fakt paradni. Obycejne se mi kombajny moc nelibi, ale za tou Tvou vezi sakra hodin prace a nervu ;) palec nahoru :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 no jo hoši, to je tak, když není čas prolízat stránky.. jen jsem přejel poslední foto a uviděl jsem symbol - neměl jsem ani zdání, že majitel tohoto symbolu s ním má co společnýho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 :) :smich: nejlepší je na skle ten znak invalidů!! achjo.. myslíš že má někdo potřebu lepit si na auto jen tak takovýhle samolepky? možná nějaký puberťáci nebo co já vím.. já osobně bych si to teda na auto nedal, kdybych nemusel, protože to považuju za výsměch! a Hynka obdivuju za to, jakej je optimista a co všechno zvládá! Hynku ta koncovka je hned o něčem jiném 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 (upraveno) Tak chlapci, koukám, že je čas Vám představit mé druhé vozidlo, at víte jak to tedy se mnou je.... :) Jen tak pro upozornění, je to Ferrari mezi vozejkama, připlul za mnou na jaře až s Ameriky a máme se moc rádi Zatím ho používám jen na doma, je mi ho líto zatím vytáhnout ven, ale na jaře to příjde. Tady vidíte, že být vozíčkář není až zase tak hrozný, když můžete pilotovat takovouhle raketu Zajímavosti: Značka TOP END Crossfire Titanium celková hmotnost 7,5 kg celotitanový rám na míru titanové osky všech kol carbonové doplnky odlehčená poháněcí kola Spinergy přední hliníková kola cena: 140 000,- Upraveno Leden 13, 2011 uživatelem Hynek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Jinak co se týče té nové koncovky, mám z toho smíšené pocity. Dlouho jsem vybíral, až jsem asi přebral :) Tahle jednopláštová koncovka vypadá jak z fabie S2000, nemůžu si pomoct. Takže už jsem objednaný na úterý a bude se to předělávat, dám tam dvoupláštovku a snad už to bude ok. Kdybych nebyl takovej detailista a magor, tak se na to vyprdnu, ale co nadělám..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Hynku: Ty kluku jeden ušatej! Tak předběžně zitra na Aralce ju? Počítám po práci okolo 16:30 ale ještě Ti zavolám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanny Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Ahoj octa nádherná, třeba jednou tahle dopadne jako babitchka.Maj něco společného.Přeju hodně uspěchu při práci na octě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Moc krasnej stribrnej kombik :P Stribrne kombiky jsou nejhezci :( ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Dakie: Když se tady navážíš do mé blbosti, že jsem prostě neměl čas projít celý vlíkno a ptáš se mě, jestli si myslím, zda-li by si dal někdo na auto takovou samolepku když by nebyl postihnutej těžkým osudem - zeptám se hned protiotázkou. Proč si někteří členové fora lepí na masku RS znak, když mají 66 kw nafty a podobně? odpověď - protože se jim to zná zajímavý. Tudíž jsem nepřemýšlel, a myslel jsem si, že je to trochu divný humor :P opakuji ještě i pro tebe - každý nemá čas vysedávat hodiny nad forem a pročítat každý vlákno od začátku a hltat každý nový příspěvek :( Hynku, kamaráde tobě se tímto omlouvám - nutno říct, že máš můj obdiv a odteď budu sledovat tvoje upravy, protože co jsi zatím dokázal, je skoro až k neuvěření - nikdy by mě nenapadlo, že se do toho někdo takový pustí.. sám vím, jak je to těžký a to musím říct, že jsem zatím zdravý. Doufám, že to tak zůstane. Takže za mě jednoznačně palec nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Hynku, ty jsi kůň, ta sámoška KW :( ;) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Dakie: Když se tady navážíš do mé blbosti, že jsem prostě neměl čas projít celý vlíkno a ptáš se mě, jestli si myslím, zda-li by si dal někdo na auto takovou samolepku když by nebyl postihnutej těžkým osudem - zeptám se hned protiotázkou. Proč si někteří členové fora lepí na masku RS znak, když mají 66 kw nafty a podobně? odpověď - protože se jim to zná zajímavý. Tudíž jsem nepřemýšlel, a myslel jsem si, že je to trochu divný humor ;) opakuji ještě i pro tebe - každý nemá čas vysedávat hodiny nad forem a pročítat každý vlákno od začátku a hltat každý nový příspěvek ;) Hynku, kamaráde tobě se tímto omlouvám - nutno říct, že máš můj obdiv a odteď budu sledovat tvoje upravy, protože co jsi zatím dokázal, je skoro až k neuvěření - nikdy by mě nenapadlo, že se do toho někdo takový pustí.. sám vím, jak je to těžký a to musím říct, že jsem zatím zdravý. Doufám, že to tak zůstane. Takže za mě jednoznačně palec nahoru :P No tak chlapci, přece se mi tu nebudete hádat, přece o nic nejde. Dakie to rozhodně nemyslel nějak špatně,chtěl se mě jen zastat skrz tu sámošku :( Mišel: Hele když máš známé a kamarády tak jde všechno a nohy k tomu vůbec nepotřebuješ ;) Jinak kryplík a upravené auto není žádná novinka, mám pár kámošů, kteří mají taky dost dobrý auta, ale je nás holt méně, než Vás choďáků s kárama ;) Hynku, ty jsi kůň, ta sámoška KW :D :D ;) No na auto se mi lepit nechtěly, ale na vozejk šly hned ten den, co mi ho přivezli :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mcsolle Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 ale na voziku by sa dalo este tu prednu napravu znizit /jasne... viem ze to nie je nahodou tak nastavene/ ja by som nechal tu koncovku, je agresivnejsia - sportovejsia, 2palstova bude viac tuningova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 JJ na tom vozejku se dá nastavovat dost věcí, snížený by to sice bylo parádní, ale kdo by mi pak podával hrníček na čaj ze skříně Díky za reakci na ten vejfuck, no já ještě nevím, musím to řádně promyslet, mám čas do úterý, tak ještě uvidím :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Vyfuk nechat rozhodne, vypada superrrr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 MOC PĚKNÝ KOMBIK A TEN INTERIÉR MÁŠ FAKT NÁDHERNÝ :P NA TAKOVÉ AUTO JE RADOST POHLEDĚT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Ten vyfuk nech, je paradni. Vube nepremyslej nad tim, ze bys ho dal pryc. :P Hodi se k celkovymu stylu auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 No Vy mě teda štvete s tím vejfukem! Já už byl skoro rozhodnutej, že to dám převařit a pěkně jste mě nahlodali 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 A jak bys to chtel nechat predelat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 No chtěl bych vyměnit jen tu koncovku za tuhle dvoupláštovou, at to není jen taková holá roura. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Hmm, mne osobne se tohle uz nelibi Prijde mi to moc takovy tuzingovy :X Ale je to tvoje auto, takze si pockam, co vymyslis :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Za me taky ten co tam mas ted 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 13, 2011 Sdílet Odesláno Leden 13, 2011 Za me taky ten co tam mas ted souhlasím, teď to vypadá super :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.