tommasAHC Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 :) zvíře jinak abychom nezasírali téma, vše ohledně možného srazu budeme házet sem: link 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Dobrej nápad :D Tak zase nějaké drobnosti v podobě "carbon" popelníku a alcantarou potáhnutých sloupků v kufru, což už byla docela fuška :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 moooc pěkný! doufám, že letos Tvojí káru uvidím někde naživo B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Na sraz Octaviaclubu na Rozkoši bych chtěl letos moc jet, snad to dopadne B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 super, tam jedu taky B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Hynku opet a zase musim jen konstatovat skvela prace B) :P ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 (upraveno) ........von ;) je vážně kouzelník B) ........skláním se pane fááákt luxus!! :P Upraveno Únor 2, 2011 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 to foliovani je vazne super Hynku, mam neco podobneho v planu uz delsi dobu se stredovym dekorem a vydechy klimatizace, mas nejaky specialni postup jak na to?! Klidne i SZ ale myslim, ze si to vic lidi rado precte, predem diky za odpoved B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 fajnová prácička, prostě paráda B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Práce s tou folií není těžká, chce to ale trochu cviku a ze začátku hlavně dost trpělivosti a materiálu. Tyhle moderní folie jsou už dost kvalitní a práci tak dosti ulehčují, už jen třeba v tom, že propouštějí vzduch a nevznikají tak nežádoucí .bubliny Nutná je pro práci horkovzdušná pistole, odmaštovač (tech. benzín), a ostré lámací nožíky nebo sklapely na ořezávání. Stačí jen nakoupit folie a začít B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Hynku a jak se lepí ta alcantara? lepší bude sloupky potáhnout, než kpovat černý rs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Mišel: Černý RS jsou nuda, lepšeji to fakt vypadá, když je to něčím potažený. Lepí se to všechno stejně, jen ta alcantara nejde moc vytahovat, třeba jako koženka. Nejlehčí jsou ty přední A sloupky, jsou rovný, směrem dozadu je to pak horší se záhybama a tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 já jsem právě ještě nic nepotahoval víš.. jen se mi to líbí - ale možná bych se dokopal k potahu těch sloupků - na to je nějaký lepidlo? jak se to nanáší atp.? budu moc rád, když bys napsal nějaký stručný intro Hynku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 Já jsem to dělal taky poprvé, hodně mi pomohl radama Tomas-ek. Nejprve pořádně odmastit a očistit. Lepíl jsem to na chemoprén extrem, myslím, že by to drželo i jinejma chemošema. Lepidla musíš dát tak akorát, aby to neprosáklo skrz látku, pak je to v hajzlu... Natíráš to obyčejným štětcem a postupně lepíš látku od středu ke krajům. Přebývající látku ostříháš, zahneš a přilepíš pod plastík. Přes noc necháš zaschnout a pak se už jen kocháš :) , a nebo to odvezeš k čalouníkovi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 :) děkuju ti mockrát za parádní popis.. teď mrknu, kdě prodávají nějaký látky a kolik to stojí vůbec :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 Pozde ale prece..I ja te tu vitam.. ;) Jak znamo,tva octa je hooooodne velkej mazel!!! :P jsem na ni zvedavej na novych letackach! ;) ..a co se tyce vejfucku..Mne osobne se libi ten jednoplastovej nerez...Racing styl... ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 Martyp: Díky za pochvalu, na letnáky jsem zvědavej taky, a vejfuck zůstane tak jak je :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 3, 2011 Sdílet Odesláno Únor 3, 2011 Ale co to stalo premlouvani s tim vyfukem. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 (upraveno) Dneska trocha toho leštění, počasí ideální.... :( Upraveno Únor 12, 2011 uživatelem Hynek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Pěkně sis to naleštil chlape :( Ta moje kámoška prej z toho málem ucvrnkla do kalhotek z interieru A díky za fotky! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Tak konečně na kolech..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Uplne krasna!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Porad plati ze kola delaj auto :P Hynku moc hezke 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Moc hezká octule, ty kola ji opravdu pasují 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 spíš 17ky límce by se mě líbily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Jedním slovem MRDA :P Ty kola tomu neskutečně pasujou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Duben 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Díky kluci, jsem rád, že se kola líbějí, jsem s nima osobně moooooc spokojenej. Tomas-ek : 17ky s límcema jsem už kdysi měl a nic moc jako (záleží samo na kolech ) .... 18ky byly vždycky můj sen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Hynku: Ty bejku! Vypadá to skvělé Ohledně té soboty si ještě zavoláme,brácha má narozky ale je fakt že bych se tam mohl aspon otočit.Zavoláme si! :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Duben 14, 2011 Sdílet Odesláno Duben 14, 2011 Tak to je hodně dobrý.. Ty kola nemaj chybu..!! Krása.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.