romariooo Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 Dobra tedy...dávam 99,8% :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 Hynku máš jí pěknou čím dál víc jdeš do stylu co se mi fakt líbí ještě bych ale sundal ty rámečky zpod spz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pentadius Odesláno Červen 20, 2011 Sdílet Odesláno Červen 20, 2011 moc hezká babička :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červen 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Chjetjov: Díky Vojto, od Tebe mě to vážně těší . O těch SPZkách mi ani neříkej, už to mám naplánovaný dlouho, ale přemýšlím o výměně celých SPZetek, tyhle už jsou za ty léta docela jetý. Ještě jsem se ale nedokopal si dojet na dopravku. A taky se mi moc nelíbí, že dostanu jiný čísla, chtěl bych tyhle....tak nevím no. Pentadius: Děkuji i žlutému sršni :) A jen tak pro pobavení, ne vždy okta vypadala tak jako ted.... rok cca 2003 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 jaj jaj tak to bych nerekl ze je to stejna octa :) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 (upraveno) To vypadá jak nepovedená reklama na výrobnu PET flašek :D šmrncnutá výstavním panelem Milotecu... :) Upraveno Červen 21, 2011 uživatelem Gowster 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 Opravdu je to stejný auto? :D To jsi si teda máknul, než jsi to dal do nynějšího (krásného) stavu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 21, 2011 Sdílet Odesláno Červen 21, 2011 cece tak to bych ji nepoznal.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červen 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Jj chlapci, je to skutečně to samé auto ;) . Tenkrát se tady o OEM stylu vědělo prd a Milouštek byla best firma... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Coz o to, casy se meni. Horsi je, ze polovina lidi porad zije v ty stary dobe a auta vypadaji jako kosmicke rakety. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 22, 2011 Sdílet Odesláno Červen 22, 2011 Ten karbon v interiéru je luxusní ;) Možná by bylo dobrý to sjednotit a udělat i ty stříbrné prvky do karbonu. Rok 2003 tak v té době tohle frčelo a byla to v té době taky pecka. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 No karbon je sice pěknej, ale přemejšlím, že to všechno strhám a dám do černýho klavíru, ještě uvidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 ja az (snad az ) budu predelavat hudbu v aute, tak pujde taky vsechno do klaviru. je to takovy decentni, elegantni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 23, 2011 Sdílet Odesláno Červen 23, 2011 Heleee to je skoda sundat ten carbon A ja ho hci lepit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 jj právě si pamatuju jak si to měl dřív udělaný to auto proto chváláím změnu spz bych klidně nechal pokud se ti líbí číslo a dávat US formát je myslím nesmysl, akorát by to chtělo ještě vyměnit zadní vrata za origo spolu s nárazníkem samo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 A proč dáš ten karbon pryč? Už se ti nelíbí, nebo to má nějaké nevýhody? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červen 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 Vojta: no já nemyslel vyměnit SPZky za US formát. Pokud by jsem sundavál ty rámečky tak bych chtěl ale nový SPZky, tyhle jsou už dost jeté od provozu. Ale myslím, že mi je na dopravce vymění, ale za jiná čísla, a to se mi moc nechce... Jinak zavařená prdel zůstane, je to věc, kterou jen tak někdo nemá a víš kolik to s tím převařeným nárazníkem stálo peněz a lítání ???!!! Zabiják: nevýhody nejsou, jen už mě to moc nebere tak jako ze začátku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Červen 24, 2011 Sdílet Odesláno Červen 24, 2011 Krasna prace, RFko asi duni luxus vid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červen 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2011 Dííííík, jj Rockford si duní pěkně no, ta značka je moje srděční záležitost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červen 29, 2011 Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 RF je proste jen pro lidi co maj srdce, zbytek stoji za pytel :D doufam ze ty veco ode me slouzi dobre, zbytek jsem konecne prodal, ma je marek RS taky z klubu, tak jsem rad ze "svetr" odevzdal vsechny sve RF do rodiny clubaku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Červen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2011 Oooooo samotný El presidento u mě ve vlákně, to je už teda něco! No ty věci od Tebe šlapou perfektně, je vidět, že si se k tomu moc dobře choval Ted na jaře jsem jen dokoupil přední Rockfordy kompa a chrochtám si, hraje to fakt parádně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buda Shadow Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 RF je proste jen pro lidi co maj srdce, zbytek stoji za pytel :D doufam ze ty veco ode me slouzi dobre, zbytek jsem konecne prodal, ma je marek RS taky z klubu, tak jsem rad ze "svetr" odevzdal vsechny sve RF do rodiny clubaku :D Jen na me nic nezbylo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Červenec 2, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 Vím, že s tím pořád otravuju, ale mohl bys prosím Tě vyfotit jak svítěj ty HIDky v mlhovkách za tmy?! Pořád rozmýšlím jestli to tam střelit, nebo jestli koupit jen levnou bílou H3 žárovku. Xenonům klasickým se ta HIDka v čočce od mlhovky asi nevyrovná že?! Předem moc díky :D Kuba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Červenec 2, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2011 skoro rodina ma v mlhach HIDky a sviti to podle me slusne a ani to neoslnuje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červenec 4, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2011 cau kamo, jak jsi lepil ten carbon...jenom tak..nebo jsi k tomu pouzival este neco.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Září 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2011 (upraveno) No dlooouho jsem sem nic nedával.ALe nějak tak nestíhám, ale to neznamená, že se nic neděje! Od jara mě postihla lehčí horečna s názvem "detailing" ,a tak jsem začal postupně nakupovat autokosmetiku firmy Meguiars.Do tedka jsem používal výrobky od Turtle Wax,tímto jim dávám sbohem.... Jak říkám, kupoval jsem ty věci postupně, takže to nebylo finančně tak náročný (celková suma je už ale slušná... :D ),každopádně se to ale vyplatilo. Auto jsem leštil dva dny a docela mě bolejí ručičky :lool: . Včera exteriér 6 hodin a dneska introš 3 hodiny.Výsledek je ale dosti uspokující,lak je pěkně vyčištěný a oživený :) A na závěr ještě jedna drobnost, přál jsem si je už mooooooc dlouho. Peníze vždycky ale šly někam jinam, a tak to dopadlo až ted...konečně jsou doma... Upraveno Září 23, 2011 uživatelem Hynek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 23, 2011 Sdílet Odesláno Září 23, 2011 pěkně jsi si máknul, ale výsledek stojí za to a s těma světlama to bude zase o level výš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 23, 2011 Sdílet Odesláno Září 23, 2011 Nádherný výsledek usilovné práce!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 23, 2011 Sdílet Odesláno Září 23, 2011 Musim na Hynka něco prásknout :lool: Ten bejk jezdí jen když je sluneční počasi Vid kámo? Kdy dáme kávu? Zitra má být slunečno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Září 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2011 Díky kluci ;) Roman: No zítra slunečné počasí bude,a proto taky jedu na tu Rozkoš, kterou jsi mi odmítnul... :P Nicméně by jsme se mohli sejít až se vrátím zpátky do HK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.