Hynek Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Týýýý jo s takovou účastí jsem ani nepočítal, to je fajn 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Určitě, rád poznám nějaké lidi z fóra... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 paráda, čéče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Tomas-ek : no ty sloupky se povedly hlavně díky Tvým radám :D Jinak dneska jsem odvezl k lakýrníkovi zase nějakou malou pitschovinku na babitchku. No a schválně jsem nechal řídit kámoše, aby mi zkusil projet auto "nohama", tedy plyn na 100%. A co se dělo za věci jsem nevěřil, mě na těch 75% budík na turbo ukazuje max 1 BAR a jemu na noze skákal až na 1,7 BARu :D A taky to podle toho jede, už se těším, až budu mít to ruční řízení seštelovaný, ted jezdím jak nějakej přizdisráč :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 to je fakt :lool: , když jsi mě tenkrát při výjezdu z HK pouštěl - ještě Fabií :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Šefiku: tak jsem volal do TS a bylo mi sděleno že to ruční mytí pro veřejnost bohužel zrušili :D Jinak kdy budeme slavit Tvůj svátek? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Tomas-ek: Pouštěl jsem Tě proto, že jsi jel rychle, a já měl sebou navíc mladou, která na závody není a občas mi přibržduje. :lool: A tenkrát jsem ještě měl starý upgrade motoru a to prostě nejelo :D Romariooo: Můj svátek oslavíme umytím Tvého offroadu :D a následným focením a klábosením , dej vědět, kdy se Ti to hodí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Neser nebo tam dám štelovaci podvozek bejku! :lool: Dobrá,dohodneme se se Štěpánem a něco vymyslíme ale chce to jarní počásko no :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Tomas-ek: Pouštěl jsem Tě proto, že jsi jel rychle, a já měl sebou navíc mladou, která na závody není a občas mi přibržduje. :D A tenkrát jsem ještě měl starý upgrade motoru a to prostě nejelo :D Romariooo: Můj svátek oslavíme umytím Tvého offroadu a následným focením a klábosením , dej vědět, kdy se Ti to hodí. já pospíchal, tenkrát jsem jel myslím z Rozkoše a k nám do Bolky daleko (a měl jsem jen 50 kW :lool: ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Kolegové, nevíte náhodou někdo jak z tunelu pod loketkou vytáhnu tenhle držák nápojů? Nevidím nikde žádný šrouby a ven se tomu stejně nechce :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PITU Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 musíš potahnout směrem nahoru,jde to ztuha,ale jde :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Tak tak troška hrubého násilí a jde to,ale nejdřív si zatop v autě ať ti to neprdne!!!! Jinak pánové až budete plánovat nějaký srázek tak dejte echo a pokud to půjde rád přijedu. ps: nebojte dám šedivku opodál abych nekazil dojem z vašich krásek :lool: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Jak pisou kluci tak tahem smerem ke stropu a jde to ven. Pod tim pak je torx na povoleni stredoveho tunelu :) Jo a chtel bych se zeptat jak moc narocne je to potahovani sloupku? Klidne mi to hod do SZ. V praci se dost nudim tak bych do toho mozna sel kdyz vidim jak to u tebe luxusne vypada :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Hynku, přeji všechno nejlepší! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 taky se přidávám, vše nejlepší k svátku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Vše nej pane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 dneska ho tu nečekejte, leží pod stolem :) vše nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Hynku taky se pridavam ke gratulacim :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Pod stolem nejsem :) , pilně pracuji na dalších úpravách. Jinak díky za přání chlapi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 :) :) :) vše nej chlape!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 (upraveno) Romariooo dííííík :) Když už dneska byl ten sváteční den, tak jsem si udělal radost a na babtchu jsem koupil interierové LED světýlko (solárko), na které jsem měl už dlouho zálusk. Svítí to parádně, doporučuji !!! Upraveno Únor 1, 2011 uživatelem Hynek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 VŠECHNO NEJLEPŠÍ :) LAMPIČKA SVÍTÍ PEKELNĚ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Hynku parada :) TO je vlastnorucni vyroba nebo jsi nekde koupil?? Hod kdyztak odkaz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Lampička je tady od nás z OB autodílů http://www.obautodily.cz/skoda_octavia_01_...svetleni-504142 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Přeji vše nejlepší k svátku a mnoho dalších úprav na autí.PS:Rád se přidám k našim klukům a proženeme káry směr Hradec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Taky se připojuji ke gratulaci... A tak to bude zajímavé, hlásí se tady dost lidí, tedy v březnu, až se počasí umoudří, musíme něco zorganizovat. Abychom už mohli jet na letních :) Ale jestli tam budou samý leštěnky a Živočich bude muset nechat stát auto opodál, tak já asi budu muset jet rovnou vlakem a nechat tu moji olítanou potvoru doma :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Únor 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Dík, dík za přání. No tak teda rozhodně něco tady v HK musíme uspořádat, až bude lepší počasí tak to dohodneme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Únor 1, 2011 Sdílet Odesláno Únor 1, 2011 Taky Všechno NEJ NEJ k svátku ;) to světlo co to je to sis uřízl kus slunce :) :) :D ti to parádně svítí A až budete vědět termín dej vědět když se budu nudit a nebudu v rachotě tak přijedu :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 2, 2011 Sdílet Odesláno Únor 2, 2011 (upraveno) Taky se připojuji ke gratulaci... A tak to bude zajímavé, hlásí se tady dost lidí, tedy v březnu, až se počasí umoudří, musíme něco zorganizovat. Abychom už mohli jet na letních :) Ale jestli tam budou samý leštěnky a Živočich bude muset nechat stát auto opodál, tak já asi budu muset jet rovnou vlakem a nechat tu moji olítanou potvoru doma :D Já pojedu šedivkou,ale tu olítanou potvoru nechám doma musí prát žehlit vařit atd ;) :) :o :o ps.omluva za zas...vlákna už mlčím ale mě to nedalo .............. Upraveno Únor 2, 2011 uživatelem Živočich7007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.