vapefo Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Zdravím. Mám dotaz do fóra. Teď v zimě mně zlobí studené starty a konkrétně chladící kapalina. Po nastartování se asi tak za 10s rozsvítí nápis STOP! CHLADICÍ KAPALINA. KONTROLA! NÁVOD K OBSLUZE. Tak vypnu motor, chvilku počkám, nastartuju a zase, STOP. Tak znovu vypnu motor nastartuju a už to jede. V návodum ja nepsaný, že mám zkontrolovat a případně dolít kapalinu. Té jsem kapku dolil, jelikož nebyla pod předepsanou úroveň a tej je jí tam akorát, ve šrafovaném poli. Jelikož se mi to děje každý den, tak se ptám co s tím, než navštívím autorizovaný servis. Děkuji za návrhy. Václav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Vycistit snimac chladici kapaliny v nadrzce... stara znama vec u O I... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vapefo Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 Aha, a kde ho najdu? To v manuálu asi nebude, že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 otevři nádobku na vodu a např kartáčkem na zuby očisti ten drátek co v ní je.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
HanyZ Odesláno Prosinec 29, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2010 přesně jak je uvedeno výše, případně šroubovákem :) P.S.: ten kartáček už pak raději nepoužívej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vapefo Odesláno Leden 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 tak jsem to očistil dle rady kartáčkem na zuby a ejhle, vše OK. Díky všem za rychlý přístup k problému. Václav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.