Petta Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Tak na žádosti některých z Vás představuji svou Octu.. Je to r.v. 2004, elegance s prvky navíc.. Nevím, kterými, tak jen krátce: Climatronic, výhřevy, MF volant, xenony, el. okna, zrcátka, sedačka, dešť. senzor, park. senzory, maxidot.. V autě je namontován PBox od německého výrobce, dále se k němu vyjadřovat nebudu.. Foto po koupi s koly z Fabie: Nový volant, facelift předek, mračítka a zadek z RSa.. Návrh, jak by měla Octa na jaře vypadat.. Nějaké změny přibudou.. Snad se na tom teď pracuje, abych Vám to mohl ukázat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lomax Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Pekny kola z fabie akorat bych si asi odpustil predek z faceliftovy octavie jinak pekna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Moj nazor poznas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Čo sa týka tej čiernobielej úpravy,tato sa mi páči viac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Čo sa týka tej čiernobielej úpravy,tato sa mi páči viac jednoznacne som za aj ked ani ta prva by nebola na zahodenie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Čo sa týka tej čiernobielej úpravy,tato sa mi páči viac Není to ta Octa co má asi 400K? Nebo tak nějak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 moc pěkná oktávka líbí se mi kombinace barvy interiéru a exteriéru ale pokud jí uděláš černobílou jako na foto tak supa jinak ty kola na první foto co to je za rozměry?? leze to brutálně ven 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 mne to pride ako "rychle pruhy" na nejakom emerikn maslkchar... 2 chjetjov: ma tam podlozky na zmenu z 5x100 na 112 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Niki Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 Není to ta Octa co má asi 400K? Nebo tak nějak. :D ano :) http://www.autorevue.cz/mte-skoda-octavia-...ku-se-451-konmi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Leden 3, 2011 Sdílet Odesláno Leden 3, 2011 vitej, koukam,,,,,,, okolo Mostu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Jestli jí upravíš, tak jako ta poslední fotka (úprava) tak to bude masakr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Leden 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Děkuji za reakce, hlavně ty kladné.. Jsem z Ústí, ale žiji ve středočeském kraji.. Octa bude bíločerná určitě, jen tam budou změny oproti návrhu.. Přibudou mračítka, jiná maska, lízo pod nárazník.. Barva bude bílá perleť s odlesky zelené a fialové a kapota, střecha a zrcátka budou černá.. Doporučován mi byl karbon, ale bude to taková specialita, zatím víc neprozradím.. CJ: četl jsi mou PM?? Fotky: Lízo pod nárazník, maska s mračítky, nová řadička, původní návrh a návrh zadku (bude bílý).. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miata11 Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 tak ten navrch vypada fakt luxusne jsem zvědavej na vysledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lomax Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Osobne se mi vic libi tak oranzovo-cerna kdyz uz to budes nechavat strikat ... bilou ma kde kdo .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Leden 4, 2011 Sdílet Odesláno Leden 4, 2011 Lomax: striekať sa nebude,len bude lepená folia :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ljuk Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 (upraveno) A na toto si ako prišiel? Upraveno Leden 5, 2011 uživatelem Ljuk necituj prosim primo predchozi prispevek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 lebo on to už spomínal na skodahome.cz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lomax Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Lomax: striekať sa nebude,len bude lepená folia Tak ted to asi nechapu .. ma modrou octavii a nalepenim folie z toho udela cerno-bilou? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Leden 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Je to tak.. Není to vtip.. Bude se foliovat.. Koukni na tintek.cz do galerie.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lomax Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Je to tak.. Není to vtip.. Bude se foliovat.. Koukni na tintek.cz do galerie.. Tak pocitam ze to vyjde asi levneji nez to nechat strikat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Hlavně tu folii kdykoli sundáš a máš stále lak, jako by jsi auto vytáhnul zrovna z lakovny v Bolce... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 pěkný, pěkný, jen mi nejdou do hlavy ty kola z fabie. To jsi tam měl podložky na změnu rozteče? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lomax Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 A na kolik to tak vyjde polepit cely auto? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Nedávno jsem se ptal v jedné firmě, co to provádí, a prý 20 - 30 tisíc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lomax Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Nedávno jsem se ptal v jedné firmě, co to provádí, a prý 20 - 30 tisíc. Tak to bych to radsi nechal tak jak to je :D o moc levnejsi nez nechat to nastrikat to neni ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Leden 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Když koupíš kvalitní folii, tak dáš za ni tak 10 až 13 tisíc.. Obyčejný pastelový barvy tak polovinu.. Mám frajera, který to lepí jako bokovku za 8 tisíc.. Má za sebou tak dvacet celopolepů a desítky reklam na auto. Takže do 20 tisíc se vejdu.. Tintek mi dělal rozpočet: práce 18 tisíc, práce+matroš 47 tisíc.. Pořídím folii ještě bez daně na firmu.. Hlavně Hexis dělá folie, které mají drážkované lepidlo a do týdne se rozleje po celé ploše, a to nejlepší je, že po sundání folie, nezůstává žadné lepidlo na laku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ljuk Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 lebo on to už spomínal na skodahome.cz :D Ešte že tak,už som si myslel,že začinam mať v češtine medzery :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Leden 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 pěkný, pěkný, jen mi nejdou do hlavy ty kola z fabie. To jsi tam měl podložky na změnu rozteče? Jo, jo. Na jaro tam ještě půjdou na jednu sezonu.. Teda, až snížím podvozek.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gowster Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 pěkný, pěkný, jen mi nejdou do hlavy ty kola z fabie. To jsi tam měl podložky na změnu rozteče? Nejsou to kola z fábie, ale tahle upravená fotka originál od Škoda Auto, nejspíš tyhle elektrony dodávají v jiných zemích.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Patriku nejsou, už hodněkrát jsem je viděl na O RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.