John Chipsa Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Ahoj, potřeboval bych se zeptat, ale spíše ujistit, zda bude fungovat autorádio s bluetooth přes mobil. Jde o to, že mám headsfree na bluetooth a když příjdu do auta a zapnu radio ( které si teprve koupím ), aby se mě spárovalo s radiem a pokračoval bych tak v hudbě,k kterou jsem poslouchal. Nikde jsem to nenašel. Všude jen, že funguje na na dálkové ovládání atp.......... Tak co? co myslíte? Díky za rady.. PS: Když už jsme v tom, jaké autorádio doporučujete ( bluetooth \ třeba i s USB \ na CD ) a aby k němu bylo možné do budoucna napojit DUC DUC :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tazz7 Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Já mám radio s bluetooth a používám ho i jako headsfree.Když otočím klíčkem tak se mi zapne rádio spojí automaticky s mobilem.Za jízdy,když někdo volá,hudba se vypne příjmeš hovor.Po skončení hovoru opět hraje hudba.Před prvním použitím ho musíš spárovat s mobilem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Leden 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 JJ jasný to vim, ale jde o to, jestli půjde přehrávat hudba z telefonu přes bluetooth do rádia.... Pač mám všechno v mobilu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 5, 2011 Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 jo, u me to jde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Leden 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2011 Super, dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.