Přejít na obsah

Liborova 1.8 TSI

Doporučené příspěvky

Díkes!

Pohárek pořád ještě nechápu. Neříkám, že se mi mé auto nelíbí, ale podle mě mu chybí ještě minimálně hezčí a větší kola, aby si ho zasloužilo. Ale když se líbilo hlasujícím, tak je asi hezké, sám jsem si ty body nedal.

Jasná věc, pak bych se kdyžtak stavil za tebou do práce s Flashkou ohledně fotek :smich:

Odkaz ke komentáři

Kalic: Ptal jsem se ho, ale bohužel na kombi to není a asi nebude. :smich:

Olaf: Jediný jsi určitě nebyl, mě se to tvoje auto líbí, takže můj bod jsi měl, už jen za tu práci s tím nárazníkem, který se ti povedl.

Storm: Fotky ještě nemám všechny, tak až budou, tak si je nahraju a buď pošlu nebo se stavím/stavíš.

Odkaz ke komentáři

Viděli jste ten nový vzorník barev na konfigurátoru? Jsem docela překvapený, jaký je tam výběr, podle mě to před rokem, když jsem kupoval auto já, nebylo. Ale stejně bych asi zůstal u černé, třeba na oranžovou by mi chyběla odvaha, i když ala RS v oranžové vypadá moc dobře. Taky zelená cosmic bude asi super (něco jako RS Fabia).

post-507-1275395646_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jsem zvědavý, až takovou perleťovou někde potkám. Obyčejná bílá je moc bílá na můj vkus, ale ta perleťová už asi bude moc hezká. Uvidíme, co bude za 5 let, až budu měnit auto. Teď je moderní bílá, za 5 let bude třeba móda zářivých barev.

A černá, to je klasika nad klasiku.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...