Libor F. Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Budou, za chvíli jdu do garáže a přehodím je. Bohužel nemám teď doma svůj normální foťák, tak to bude jen mobilem, ale snad to bude stačit. Mělo by to vypadat asi tak, jako je tom obrázku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 No som na to dost zvedavy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 zrovna jsem chtěl říct, že na tm šedou a čerou by mohly pasovat OKI :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 no myslim ze na te cerne to bude vypadat hodne dobre! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 (upraveno) Ty jo tak to je dost dobry, vypadaji luxusne, tak pak hod foto az to tam budes mit na zivo. Taky mam cernocha tak by to mohlo bejt dost zajimavy jenom nemam FL naraznik tak bych prisel o odrazky coz nekdy muze bejt na skodu. treba kdyz namrdanej soused pojede kolem Upraveno Květen 14, 2010 uživatelem Ciza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Tak jsem zpátky z garáže. Vypadá to podle mě suprově a hlavně je to originální (jak výroba, tak i to, že to nebude mít moc lidí). Myslím, že by se to hodilo i na šedá a červená auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 masakr, necha se to zaridit i v jine barve ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 na kolik vyjdou ty lampy? Ja mam jednu prasklou takze bud budu menit obe za FL nebo jednu za predFL ... nechcete nekdo udelat ve PS jak by to vypadalo na cervene? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Olaf: Ne, je to jen v té černé, není to lakované, je to přímo tmavý plast. Design červené části je shodný s facelift částí. Drastys: Stojí 3300,- za pár. Je to dost, ale zase za raritku se musí trošku připlatit. Dej sem fotku tvého auta a já ti to upravím. Ta svá stará světla budu prodávat za cca 1500,-. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Kurna to je dost tech 3300 :-/ zkus treba tuhle, diky http://forum.octaviaclub.cz/index.php?act=...st&id=27436 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Tak už jsem se k tomu dostal. Udělal jsem ti obě verze. Podle mě by to šlo tak i tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Diky moc! Myslim ze lepsi bude ty origo FL... nejak se mi zda ze ta cerna bije moc do oci! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Kdyby měl Drasťa tmavé folie, tak ještě budiž, ale takhle jsem spíše za obyč FL lampy. Jinak Lampy jsou celkem zajímavé, ale asik bych se spíše snažil potlačit tu červenou než bílou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 STORM: to souhlasim! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Vyzerajú zaujímavo tie lampy... :D ale tiež si myslím že na čiernu by to chcelo aj tú červenú aspoň trochu stmaviť.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 No zrovna u tebe, Storme, jsem myslel, že to bude mít úspěch. Čím víc Black is Black, tím líp. :D Ve skutečnosti to vypadá lépe, fotil jsem to mobilem (N6300) a ty fotky jsou děs, hlavně to širokoúhlé zkreslení. Dnes odpoledne jsem objednaný ještě na jednu úpravu zadku, ta bude mít méně rozpačité názory, myslím, že se bude všem líbit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 mně se to moc líbí.. chtěl jsem starý lakovat na černo, ale pokud je to tak original plast tak o to je to zajímavější.. Akorát se mi to zdá hodně tmavé.. K černé pecka, ale k mojí stříbrné by to chtělo možná světlejší.. no počkám si na lepší foto a jestli si můžu vymýšlet, tak udělej pls jedno foto navíc, kde budou couváčky i blinkry svítit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Taky mě zajímalo, jak to bude svítit a svítí to skoro stejně. Blinkry svítí naprosto stejně a zpátečky možná o 20% méně, těžko odhadnout. Fotku udělám, ale nevím, jestli to půjde poznat, chtělo by to vyfotit to s jedním novým a jedním starým světlem, jinak to nepůjde poznat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 daly by se sehnat i na Combi? nebo jen lift? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 No zrovna u tebe, Storme, jsem myslel, že to bude mít úspěch. Čím víc Black is Black, tím líp. :D Ve skutečnosti to vypadá lépe, fotil jsem to mobilem (N6300) a ty fotky jsou děs, hlavně to širokoúhlé zkreslení.Dnes odpoledne jsem objednaný ještě na jednu úpravu zadku, ta bude mít méně rozpačité názory, myslím, že se bude všem líbit. Black is black - o tom žádná Libore :P ...ale udělal bych to přesně naopak. Bílou část bych nechal a to červené bych decentně zatmavil. Nicméně jsem fakt zvědavý, jak to bude vypadat v reálu. Nechceš se za mnou stavit ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Kalic: Zkusím se souseda zeptat, ale netuším, spíše si myslím, že ne. Storm: No nevím, jak by to vypadalo, jestli by pak ta bílá část moc nesvítila. Stavit se můžu, ale nevím, jak to stihnu, z práce jedu ve 14:00 rovnou na tu druhou dnešní úpravu zadku, tam mám být ve 14:30. Tak jedině na pět minut a pak pofičím dál. Nebo pak až když pojedu zpátky, to by bylo tak mezi 16-17:00. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 koukám že výrobce světel zas vymejšlí tuning :P tohle už bylo kdysi na FI - prý "omylem" udělali pár světel s bílou odrazkou.. na tý černý je to pecka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Tak to asik necháme na jindy Libore, budu na saloně max do 15:30 hod, tak ať se zbytečně nehoníš. Jsem zvědavý, jak ti kluci pořeší ten zadek. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Uvidím, jak to stihnu, jedu s tím relativně kolem tebe, jen od vodárny zajedu k tobě a pak zase zpátky k vodárně a na Mariánskohorskou. Přinejhorším se na to mrkneš až v Malenovicích. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 OK, tak uvidíš kolik budeš mít času. U mě jsou Malenovice ohrožené, takže ani nevím jestli vůbec dojedu. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 no tak prodávat starý světla za 1500 je teda imo dost... nic ve zlém... já koupil funglovky na combi za 1200,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 OK, tak uvidíš kolik budeš mít času. U mě jsou Malenovice ohrožené, takže ani nevím jestli vůbec dojedu. :D Jaktoooo? to snad ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Květen 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Tu cenu jsem nahodil podle toho, co jsem viděl na aukru. A zase tak strá ta světla nejsou (6/2009) a jsou pohledově jako nová. Asi jsi ty své dobře koupil. Storme, to by mě taky naštvalo, kdybys nedojel aspoň na chvilku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 mám taky dojet? :P ale kam a kdy? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Květen 14, 2010 Sdílet Odesláno Květen 14, 2010 Koukni do sekce srazy a tam sraz Malenovice, tusim 29.5. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.