Luke288 Odesláno Leden 7, 2011 Sdílet Odesláno Leden 7, 2011 jde nějak to pípání při otevírání kufru deaktivovat? celkem mě to rozčiluje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Březen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2011 údajně nelze, kdyby někdo řešil to samý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Duben 26, 2011 Sdílet Odesláno Duben 26, 2011 tak sem si dnes mohl pořádně prošmejdit nový Superb2 combi, motorizace super, 2.0TDI 125kw 4x4, ale co mě upoutalo byla nákladová hrana, po otevření kufru bylo vidět že je nešťastně zkosená a drží se tam voda, šéf s tim najel necelý 1tis. km a co sem tam v té hraně viděl by se dalo nazvat blátíčkem z prachu a vody. Takže zrovna toti inženýři z AZNP moc nedomysleli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luke288 Odesláno Duben 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 občas to umeju, nic co by mě nějak drásalo, tohle není věc, která by supa zásadně degradovala... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Frigo: já to mám ale taky na autě, ty bláho, takže mám srovnatelnou fábku jako suprbéčko ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekjsvm Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Je možne dorobiť otvaranie 5dveri? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sprite Odesláno Březen 15, 2016 Sdílet Odesláno Březen 15, 2016 Setkal se prosím nekdo z vás s elektrickým oteviranim víka kufru u sedana, ale ne pomoci klicku, ale přímo nějakým tlačítkem v kabině? Mam sedana a ve výpisu výbavy mam položku "odjisteni víka zadních vyklopnych dveří vnitřní (elektricky)". Ale žádné tlačítko u řadicí paky jako ma známý u kombika nemám. Diky moc za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.