Guest houmik Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Proooc? Zase je to neco jinyho :) Preci nemuzou byt vsechny auta stejny... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Každýmu se líbí něco jinýho. Za mě ;) a jen tak dál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 To ej fakt, ale ja bych volil radsi 3Dcarbon :) todle mi prijde takove jako had ;) takova slizka barva ;) nerikam ze je skareda, ale ten 3D by mel svuj efekt ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Leden 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 To pointfrost: Mě se to líbí,aspoň to není stereotyp. A to,že je to imitace mi nevadí už vůbec, imitace je to z toho důvodu, že mět celé auto z orig. carbonu, by bylo finančně nákladné ale hlavně nevím jak by se na to tvářili policajti a STK. A taky by to výrazně snížilo váhu vozu,což by znamenalo spoustu dalších zásahů do vozu. Holt nejsem žádný arabský šejk. To jajiN: Jo ten 3D by nebyl špatný, bohužel ten polep je na voze již 2 roky a v té době nebyl 3D. Tak se budu muset spokojit jen s tímto. Jinak díky všem za pochvalu, bude se to teda polepovat i ten kufr, křídlo a přední nárazník, jen budu muset tak 2 měsíce vydržet, protože ted budu mít dost dalších nákladů na autě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 osobně myslím,že je tohle zrovna lepší vidět naživo,dle fotek těžko soudit,....jinak nechápu proč jsi schoval tu krááááááásnou zelenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Leden 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 Jo škodíku ta zelená je pěkná taky se mi líbí,ale já už to s tou folií koupil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 14, 2011 Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 jsem myslel,že jsi to dával ty ...to bude prdel až to jednou sundáš a každej plech jinej jinak at se daří.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Leden 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2011 to by byla prdel no, naštěstí je to od dobrého známého, byl první majitel, a tak jsem ji viděl i před polepama,jinak díky tobě nápodobně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Leden 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Tak jsem konečně namontil nové rádio, foto je dělané když ještě nebyl dopasovaný kastlík tak se nelekněte. Ale chytá mi to blbě signál, a to jsem tam dal ten fantomový zesilovač, ještě by měl být nějaký přímo na streše pod anténou, nevíte někdo kde ho sehnat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 15, 2011 Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 vypada to hezky :) ale bude se to silene "patlat" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Leden 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2011 Jj to máš pravdu,ale to už je to nejmenší. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Zas nějaká nová folie ... ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Tak to je pecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 vypadá to hodně dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 19, 2011 Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 vypada to hezky, ale nic pro nas chlapci :) Taky jsem mel v hlave chrom, ale urad je jasne proti :/ :D bohuzel tady tyhle barvy u nas EE :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Leden 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 19, 2011 Jo chlapy to jsem videl zrovna jak to lepily, znam kluky z firmy Tintek, jsou kousek ode mne, ale bohužel to není nic pro mě, nechal si to polepovat nějaký zazobánek z ostravy a ten polep vyšel na 120 000 Kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Leden 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 A tady jedna starší fotka,když byl kufr na bílo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 takhle to vypada hezky lepe nez tedka :) jinak si typuju, ze je to foceno v chorvatsku? :) takove cesticky poznavam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Leden 20, 2011 Sdílet Odesláno Leden 20, 2011 tak to musím souhlasit, na týhle fotce to vypadá fakt dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Leden 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 Jo,přesně tak v chorvatsku. Jinak dnes proběhla výměna rozvodů a pumpy, hned to lépe šepotá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Leden 21, 2011 Sdílet Odesláno Leden 21, 2011 já nevím,...mě se ta kombinace s bílou nelíbí,mělo to aspon trochu pokračovat na předek,....snad se někdy potkáme na živo ,rád bych to viděl.....ale jinak ti fandím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Chlapi potřebuji od vás radu, chci koupi kola, původně jsem chtěl 17'',ale bohužel je potřebuji s typovým listem a ty co se mi líbí ho buď nemají a nebo jsou moc drahé,takže budu muset dát 16''. Potřeboval bych vědět jak velké se do nich vlezou brzdy? Chtěl bych dát větší nejlépe z RS 312,ale ty se tam asi nevlezou,že? Kdybych dal 288, tak bych musel taky měnit těhlice a brzdiče? A z jakého vozu by se daly použít? Díky za vyčerpávající odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
rehy.11 Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 jelikož má RSo v TP 16'' a 17'' od výroby tak se tam 312 brzdy vejdou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 31, 2011 Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Zeke na 312mm brzdy z RSky nasadis minimalne 16" kola. 15" se tam nevlezou. Takze si v klidu muzes koupit 16" a dat si brzdy z RSksy. Kdyby jsi shanel origo Skodovacke 16" tak mam na prodej moje. Jeste jsem je nestihl dat do Bazaru. Jejich fotky najdes v mojem vlakne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Leden 31, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2011 Díky kluci za rychlé odpovědi,aspon s temi brzdami jste mě potěšily. A tobě Kube dík za nabídku,ale kdyý už ojeté alu tak spidery v 16''. Ale jinak moc dííkyyyy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Únor 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Jelikož mě vycucala dovolena,která bude za dva týdny, tak jsem si mohl udělat jen malou radost, koupil jsem si pedály RS, a jelikož mi praskla stahovačka, tak jsem musel koupit i tu. Je to sice drobnost,ale potěší. :D Jinak co se dívám na vaše příspěvky tak někteří jedou teda dobře. A ještě jedna maličkost teda ruční brzda RS. edit: Chlapi staci podle vas dat brzdy z RS poze na predek nebo doporucujete i na zadek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Únor 6, 2011 Sdílet Odesláno Únor 6, 2011 Tak kdyz uz tak uz ale predky bohate staci. I kdyz zadky vypadaji taky super. Ale pokud nebudes honit vykon pres 200ps tak ti staci i ty co mas. Pokud ale chces RS brzdy tak sezen predni a mas klid :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Duben 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Tak jsem po delší době koupil konečně nějakou blbost. Masku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Duben 10, 2011 Sdílet Odesláno Duben 10, 2011 Na autě bude vypadat dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zeke Odesláno Duben 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2011 Nová maska. Myslím,že tam i celkem sedla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.