Přejít na obsah

O1 carbon

Doporučené příspěvky

To pointfrost: Mě se to líbí,aspoň to není stereotyp. A to,že je to imitace mi nevadí už vůbec, imitace je to z toho důvodu, že mět celé auto z orig. carbonu, by bylo finančně nákladné ale hlavně nevím jak by se na to tvářili policajti a STK. A taky by to výrazně snížilo váhu vozu,což by znamenalo spoustu dalších zásahů do vozu. Holt nejsem žádný arabský šejk.

To jajiN: Jo ten 3D by nebyl špatný, bohužel ten polep je na voze již 2 roky a v té době nebyl 3D. Tak se budu muset spokojit jen s tímto.

Jinak díky všem za pochvalu, bude se to teda polepovat i ten kufr, křídlo a přední nárazník, jen budu muset tak 2 měsíce vydržet, protože ted budu mít dost dalších nákladů na autě.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem konečně namontil nové rádio, foto je dělané když ještě nebyl dopasovaný kastlík tak se nelekněte. Ale chytá mi to blbě signál, a to jsem tam dal ten fantomový zesilovač, ještě by měl být nějaký přímo na streše pod anténou, nevíte někdo kde ho sehnat?

post-6119-1295096472_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Chlapi potřebuji od vás radu, chci koupi kola, původně jsem chtěl 17'',ale bohužel je potřebuji s typovým listem a ty co se mi líbí ho buď nemají a nebo jsou moc drahé,takže budu muset dát 16''. Potřeboval bych vědět jak velké se do nich vlezou brzdy? Chtěl bych dát větší nejlépe z RS 312,ale ty se tam asi nevlezou,že? Kdybych dal 288, tak bych musel taky měnit těhlice a brzdiče? A z jakého vozu by se daly použít? Díky za vyčerpávající odpovědi.

Odkaz ke komentáři

Zeke na 312mm brzdy z RSky nasadis minimalne 16" kola. 15" se tam nevlezou. Takze si v klidu muzes koupit 16" a dat si brzdy z RSksy. Kdyby jsi shanel origo Skodovacke 16" tak mam na prodej moje. Jeste jsem je nestihl dat do Bazaru. Jejich fotky najdes v mojem vlakne :palec:

Odkaz ke komentáři

Jelikož mě vycucala dovolena,která bude za dva týdny, tak jsem si mohl udělat jen malou radost, koupil jsem si pedály RS, a jelikož mi praskla stahovačka, tak jsem musel koupit i tu. Je to sice drobnost,ale potěší. :D Jinak co se dívám na vaše příspěvky tak někteří jedou teda dobře.

A ještě jedna maličkost teda ruční brzda RS.

edit: Chlapi staci podle vas dat brzdy z RS poze na predek nebo doporucujete i na zadek?

post-6119-1296840529_thumb.jpg

post-6119-1296840572_thumb.jpg

post-6119-1296918296_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...