Ol@f Odesláno Duben 15, 2011 Sdílet Odesláno Duben 15, 2011 jo to sedi, zda se ze to ma v nekterych situacich snad vetsi vliv jak tlumice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrc5 Odesláno Duben 20, 2011 Sdílet Odesláno Duben 20, 2011 ahojte, dnes som chcel vymenit ramena a dat nalisovat rovno nove silentbloky z audi a v servise mi povedali ze to nepojde ze je maly resp kratky ten silentblok z audi vid foto... kupil som samozrejme 8Z0 407 183 A. zjavne to tam mate nalisovane bez vacsich problemov viaceri tak sa chcem opytat ako presne... predpokladam ze zadnu hranu zarovno s hlinikom a to ze vpredu chyba pol cm bude asi ok??? a este ci je uplne jedno ako je ten silentblock v tej hlinikovej kocke otoceny nakolko na origo je vyznacene co ma ist hore a tu nic take nevidim (prvy obrazok to by mala byt zadna cast a tak ako som pisal vysssie nalisovana na zadny okraj hlinikovej kocky tak ako je to na ostatnych obrazkoch)... Dakujem za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 vymenil bych servis, pac kdo vi jak vypada ten original silentblok tak tohle nerekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrc5 Odesláno Květen 2, 2011 Sdílet Odesláno Květen 2, 2011 No ten silentblock je zjevne menší resp. kratsi vid foto tak sa preto pytam a odpověd vymen servis mi velmi nepomohla... Pytal som sa ako to tam mate nalisovane a či nevadí ze to nevyplni cely hliník .... Dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrc5 Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 To ozaj nikto nie je schopny mi tu napisat dvě vety připadne hodit foto? nie je toto fórum o vzajomnej pomoci a radách,připadne odovzdani si skusenosti???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 jsem ti jeden nazor nabidl a ten se ti nelibil, zas tolik lidi s A2 silentama tu neni. Jsem uklizel v garazi a tak tu mas jeste dve fotky ktere dle meho jeste vice pouzkazuji na to ze ten servis az tak moc nevi kdyz poukazuje na to ze to nebude sedet o 5mm kdyz original je posunutej malem o 3cm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Já myslím, že ti to napsal Ondra dost výstižně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrc5 Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 ale my sme neriesili gumu ale to ze ked polozis vylisovane silentbloky original a z audi tak je cca o 5mm kratsi ten z audi (moj odhad, nemeral som to) a ked ho nalisujes do tej hlinikovej kocky tak nebude presne od kraja po kraj... To som sa pytal ci nevadi??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Květen 9, 2011 Sdílet Odesláno Květen 9, 2011 Mám ty z Audi a nevidím na chování auta nic špatnýho. Snad jen to nejdůležitější a to že už nejsou slyšet rány od kol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Květen 28, 2011 Sdílet Odesláno Květen 28, 2011 (upraveno) Moje pocity po výměně silentbloků z Audi po 2 tis. km -auto je evidentně tvrdší oproti originálu (opravdu znatelně), na hrbolech je podstatně hlučnější, rány se více přenášejí do karoserie-o to víc, že mám 17" elektrony -osobně bych je určitě znovu nedával, zase se osvědčilo staré známé-origo je origo -útěchou mi je, že na krásné rovné silnici je v zatáčách pocitově stabilnější,-ale popravdě kolik jich takových u nás je. Na D1, kde denně jezdím, je to tragedie, uvažuju, že tam dám zpátky originály. ;) JSEM TO ALE VŮL..... Upraveno Květen 28, 2011 uživatelem coplos 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Květen 29, 2011 Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 Na kolik Tě vyšly ty silentbloky a co si řekliv servisu za práci?Uvažuju taky o výměně (za origo),když už budu dělat tlumiče. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Květen 29, 2011 Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 Na kolik Tě vyšly ty silentbloky a co si řekliv servisu za práci?Uvažuju taky o výměně (za origo),když už budu dělat tlumiče.Díky. Silenty cca 5oo,.Kč-už nevím a práce do tisícovky. Ale opravdu doporučuji dát origo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Květen 29, 2011 Sdílet Odesláno Květen 29, 2011 Já tam dám origo,a tlumiče dám taky normál.Z výroby tam jsou sportovní,ale kašlu na ně.Naše silnice na to nejsou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrc5 Odesláno Červen 1, 2011 Sdílet Odesláno Červen 1, 2011 Moje pocity po výměně silentbloků z Audi po 2 tis. km -auto je evidentně tvrdší oproti originálu (opravdu znatelně), na hrbolech je podstatně hlučnější, rány se více přenášejí do karoserie-o to víc, že mám 17" elektrony -osobně bych je určitě znovu nedával, zase se osvědčilo staré známé-origo je origo -útěchou mi je, že na krásné rovné silnici je v zatáčách pocitově stabilnější,-ale popravdě kolik jich takových u nás je. Na D1, kde denně jezdím, je to tragedie, uvažuju, že tam dám zpátky originály. :D JSEM TO ALE VŮL..... dost protichodna skusenost oproti tomu co tu bolo doteraz popisane... ja som ich tam zatial nedal a zvazujem ci ich tam vobec dam... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Jen popisuji své objektivní pocity....nebudu něco vychvalovat jen proto, že to mám na autě. To není narážka na ostatní - někomu může ta tvrdost vyhovovat. Přidám ještě jeden postřeh ze včerejška- při rychlosti cca 150 km/h cítím vibrace ve volantu. Určitě to předtím nedělalo, nevyvážená kola se projevují v nižších rychlostech, tak nevím jestli to nemá souvislost s výměnou silentů..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Červen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Zdarec panove, taktez pocity po nejakych 3 tis. Jak uz se tu zminujete, auto je o poznani tvrdsi, co si budem nalhavat, v zatackach je jisty jako blazen, mam taky 17" kola a na rovny cesty, a zatacky bomba, fakt rychly prujezdy a auto se ani nehne. Zato je citit kazdej predel silnice, opravy, hrby a diry. na techto kolech je to mazec uz s origo, natoz s temato silentblokama. Takze kazdej at si vybere jak uzna za vhodny. Tezko ric jestli bych je dal znova, to bych musel jit az do stavu jestli bych koupil takovy auto s takovym podvozem, hold je to skodovka :D. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 2, 2011 Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 Já jsem zrovna před chvilkou změnil objednávku z A2 na origo. Mám taky 17 a už takhle je to docela tvrdý. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ciza Odesláno Červen 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Červen 2, 2011 JJ Dodo za me si udelal dobre, myslim ze se to da prezit ale tvrdy to je dost. A nase cesty, hotovej tankodrom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červen 12, 2011 Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 Nevíte někdo origo čísla těch silentbloků?Myslím oboje (přední i zadní) na přední rameno.Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 12, 2011 Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 No nevím ty origo já na nich mám najeto cca 10tis a jsou totálně v prr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 12, 2011 Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 Nevíte někdo origo čísla těch silentbloků?Myslím oboje (přední i zadní) na přední rameno.Díky. http://www.cc-autodily.cz/luzko-ramene-predni-1 http://www.cc-autodily.cz/luzko-ulozeni-guma-kov-1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
coplos Odesláno Červen 12, 2011 Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 Nevíte někdo origo čísla těch silentbloků?Myslím oboje (přední i zadní) na přední rameno.Díky. Podívej se na začátek vlákna-stačí jen číst........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červen 12, 2011 Sdílet Odesláno Červen 12, 2011 Nejsou tam,alespoň né obě. Ol@f díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 13, 2011 Sdílet Odesláno Červen 13, 2011 No nevím ty origo já na nich mám najeto cca 10tis a jsou totálně v prr... Tak jestli jsi tam dal origo a jsou po 10tis. KO tak máš problém nejspíš jinde, ne? Proč na novém autě taky neodejdou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Tak vážení kolegové, včera jsem si vzal auto ze servisu po instalaci originálních silenbloků a homokin.kloubů. Musím říct že to je jak kdybych sednul do jiného auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 30, 2011 Sdílet Odesláno Červen 30, 2011 Jakých kloubů, vnější, vnitřní? Co to dělalo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Tak byly to klouby vnější. V zatáčkách (třeba na kruháči) řechtaly jak sviň. Pravý dokonce hučel už i na rovině. Teď je v autě ticho jak v zamčeném kostele :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Atila Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Dělal si po tý výměně silentbloků geometrii?Mě to budou měnit zítra,ale myslím si,že by to geošku chtělo,né? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Červenec 1, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2011 Určo :D Jak šáhneš na podvozek tak znovu na geo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.