Přejít na obsah

Můj Tdi povoz :)

Doporučené příspěvky

Tady jsou fotky moji Octy :angry: Jedná se o 1.9 Tdi 81kw+čip na 110kw,rok 99.Komplet přestavba na facelift+černý vnitřek.Na jaře bude štelovák,silentbloky z Cupry, R18 Momo,křídlo RSII,lízátko z Cupry,

14.2.2011: Tak tady mam fotecky s křídlem RSII a se stříškou..Foto jsou zatím nic moc..az bude hezky, tak to umeju a nafotim líp :palec:

Jinak vše je doma připravené..asi příští týden to dám na podvozek a pak už jen čekat na jaro a půjdou na to alu Momo R18 :)

post-4356-1295265434_thumb.jpg

post-4356-1295265452_thumb.jpg

post-4356-1295265483_thumb.jpg

post-4356-1295265501_thumb.jpg

post-4356-1295265588_thumb.jpg

post-4356-1295265852_thumb.jpg

post-4356-1295300382_thumb.jpg

post-4356-1295300442_thumb.jpg

post-4356-1298814744_thumb.jpg

post-4356-1298814757_thumb.jpg

post-4356-1298814769_thumb.jpg

post-4356-1298814779_thumb.jpg

Upraveno uživatelem TomasOctavia
Odkaz ke komentáři

Zdar Tome, budu mít na prodej lízátko z Cupry -je 2 měsíce starý, mám k němu doklad a absolutně neporušený, nepoškrábaný - jako nový!

Dal bych ti ho s nějakou slevou, než ho koupíš v Seatu - příští týden budu dávat sport pružiny - 35 mm a potřebuju to dát pryč, jinak bych se po Brně (vysoký nájezdy) nikam nedostal. Pokud budeš mít zájem, napiš SZ

Odkaz ke komentáři

Pekne auticko :angry:

Jinak zalezi na stavu HW a umeni úpravce, pak to nemusi byt na ukor niceho. Ja sem jezdil rok taky z 96KW na 130KW a zadny komponent neutrpel zadny problem - ujeto 60 000km. Kouzlo bude ale take v tom ze malokdy ma TDI jmenovity vykon stejny jako skutecny, vetsinou ma o dost vyssi :palec:

Odkaz ke komentáři
Pěkný fotky, pěknej povoz. :angry:

Hele ta RZ je fikce nebo reál? ;)

ta RZ je jen lehce upravená..:-)

Zdravím hradeckého kolegu, auto pěkný :palec:

Taky tě zdravím chlape :-)

Máš to moc pěkně udělaný..chválím!

Zdravím hradeckého kolegu, auto pěkný :)

Taky tě zdravím chlape :-)

Máš to moc pěkně udělaný..chválím!

Odkaz ke komentáři
paradni okta :) mozna jen trosku snizit by neuskodilo :) a interier je peckovni ;)

snižovat se bude na jaře :D už mám doma připravenej výškově stavitelnej podvozek :smich:

pekna peknaa :smich: peknyy chip tych 110KW presne jak jaa B)

Tak to samé musím říct já tobě..B) Máš to mooc pěkný opravdu jo..!! Když už i moji slečně se líbí auto combi, tak to už fakt musí být libovka :)

Odkaz ke komentáři
Vypada hezky :smich: Volant zavidim, ja mam to sileny kormidlo ctyrramenny :D

Jinak spojka a vstriky puvodni? jak to zvlada tech 110 kW??? To uz muze bejt na ukor zivotnosti nekterych prvku hardwarovych ne?!

Děkuju, tvoje sněhulka je mooc povedená!! Hele spojku jsem měnil ještě před čipem..Jinak zatím všechno ok :smich: Já to nějak nehoním, jen se mi líbí prostě to zrychlení na to předjetí...to je super B)

moc pěkná oktule :) :)

Děkují :-)

Odkaz ke komentáři
ale Certi ja rikam jemu o Rozkosi :D.... nee nestacilo my sme porad s Liborem zvedavyyy :D

to každopádně Rozkoš :D Už teď se těším...!!

Pěkná pěkná ta modrá je stějně k oktě taková nejvíc slušivá :D Je taky vidět že o ní pěčuješ :) tak tady tedy vítej a přeju mnoho šťastných KM

Díky moc chlape..vždycky jsem chtěl černou, ale jsem moc rád i za tu modrou barvičku :) Díky a tobě taky mooc kylasků v pohodě :)

Hradečák? No paráda! :)

Noo, nee uplně Hradečák :) ale skoro :) Asi 20 minut a pak Hradečák :)

Odkaz ke komentáři
Hmmm pane,móc pěkná okta,suprová kola(poslední obrázek) a luxusní slečínka(ta patří k výbavě vozu??) :) :D Přeji mnoho šťastných km a ať ti obě krásky dělají jen a jen radost :) :)

Díky moc za samou chválu :) No slečínka je taková moje pomocnice,hodně mi při ladění auta pomáhá :) Jinak jsem si ji "pořídil" asi 4roky před autem :) Tobě taky mnoho pohodovejch kylásku a ať se ti daří .. !!

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...