Přejít na obsah

Můj Tdi povoz :)

Doporučené příspěvky

Tak mě za chvilku čeká výměna oleje. Chtěl jsem se zeptat jestli mátě někdo zkušenost z olejem Castrol Edge turbo diesel 5w40 ? Měním olej po 10tis, bylo mi to doporučeno když mám auto s chipem. Doteď jsem tam lil GULF FORMULA G 5W-40, měl jsem ten olej od známého, kterej si ho chválil. Ted už nemám tu možnost, tak se chci zeptat, zda mám jít do něčeho jiného, nebo mám sehnat zas ten Gulf..? díky

Odkaz ke komentáři
Davám do motoru Castrol EDGE Turbo diesel 5W-40. Je asi jedno, co tam leješ za značku, hlavně to měnit max po těch 10ti a je klid.

A přezuto už mám taky, zrovna přemejšlim, jestli to nepujdu přehodit zpátky, když potřebuju zítra jet :pivo:

Jo asi máš pravdu. Naleju to tam a asi tim nic nezkazím. No hele myslím si že ztoho nebude nic velkýho,taje to...Takže to bude vpohodě.. :-)

Odkaz ke komentáři

Včera jsem přišel k autu a koukám že na zadním okně ta stříška je nějaká hnutá. nejdřív jsem si myslel že to chtěl někdo urvat, ale žádný poškození nikde nebylo. Bylo to tím, jak celej den pralo slunce do okna, to se ohřálo, a to lepidlo normálně povolilo a já to krásně odloup. Nevítě čím bych to prodloužení střechy měl na okno nalepit, aby to vydrželo i teplo? díky

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...