Přejít na obsah

Můj Tdi povoz :)

Doporučené příspěvky

Nojo ja ty fotky zmensim..je na me vysazenej..je tady hromada kluku co maj fotky velky a tam mu to je jedno... Vtom bude asi neco jinyho.. Ty fotky zmensim a dam je sem...

pěkná octa to se musí nechat.píšeš že chceš lízátko z cupry budeš ho dávat do barvy?všechny lišty v barvě máš,a nechat ho černý asi nebude ladit.

No lizatko necham cerny,pac vzadu mam taky ten difuzor cernej a kdybych to nalakoval a pak si tim nekde skrtnul,tak se barva oloupe a bude to seredny..Uvidim jak to bude vypadat:-)

Odkaz ke komentáři
nejsem na nikoho vysazenej.. pošli mi odkaz, kde jsou velký fotky - nestíhám projíždět všechny témata.. tvoje octa se mi líbí, tak proto na to vždycky narazim.. to pravidlo platí někde od 16.2. takže mi neposílej odkazy na starší fotky jo :)

Ja tady nebudu prijizdet temata a bonzovat na kluky..Je to pravidlo,melo by se rezpektovat..Tak ja ty fotky hold pozmensuju a budu mit klit :-))

Odkaz ke komentáři

Tak tady je foto :-)

kamarade mas to nadherny :) A zavidim Ti ty kola, hlavne jak Ti za nema jdou videt ty brzdy :smich: To za mojima to vypada jako bez brzd :(

Jen tak dale, strasne se mi to libi, jak ta barva, tak ten decent :lol:

Děkuji moc :-) Mám radost že se líbí.. A co jak ty a brzdy? Budeš dávat taky tyto vrtaný..? Tak by jsi musel koupit jiný kolčka, aby byly brzdy vidět ;)

post-4356-1300004648_thumb.jpg

post-4356-1300004659_thumb.jpg

post-4356-1300004668_thumb.jpg

post-4356-1300004677_thumb.jpg

post-4356-1300004691_thumb.jpg

post-4356-1300004702_thumb.jpg

post-4356-1300005307_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
moc pěkný pane :) paráda

Děkuji moc :-) Máš taky pěknou octávičku :-)

Tome no ja je asi taky budu davat. Jen nevim kdy, auto je zasekle v lakovne :/ :D A taky financne nevim nevim, chci tedka hlavne tankovat a jezdit :( :D

Jásný, taky bych potřeboval olakovat ten nárazník... :-) Mohu říct že to fakt vypadá hezky, když jsou brzdy vidět a jsou natřený... Jinak je ještě zajíždím, tak na ně nějak nešlapu, ale už ted to brzdí líp, než feroda co jsem na tom měl.. Doufám že se nás sejde co nejvíc na srazu na Rozkoši a budem moc pořádně pokecat a okouknout naše plechový lásky :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...