Konny Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Máš moc pěknou octu, jde vidět že se o ni opravdu hezky staráš. Přeju ti ať ti slouží co nejdéle bez poruchy a dělá ti jen a jen samou radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Hmmm pane,móc pěkná okta,suprová kola(poslední obrázek) a luxusní slečínka(ta patří k výbavě vozu??) :) Přeji mnoho šťastných km a ať ti obě krásky dělají jen a jen radost no jo..jak je někde baba,Michal zpozorní ;) :o :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Únor 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Nojo, je vidět že to je správnej chlap :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pepohlud Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Chválím výběr barvy... a lišty v laku, taky se na ně chystám! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 PĚKNÉ AUTÍČKO :D TADY MÁŠ KOLEČKA :D http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/momo-ten-s-...k-o5272742.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Únor 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 JJ to jsou oni :D ja uz jsem s chlapíkem dohodnutej na neděli, tak snad to všechno klapne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 tak ty jsou teda parádní :D chválím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 JJ to jsou oni :D ja uz jsem s chlapíkem dohodnutej na neděli, tak snad to všechno klapne JSOU MOC PĚKNÉ :D HLAVNĚ BY JE TO CHTĚLO HODIT NĚKAM DO PNEUSERVISU NA VYVAŽOVAČKU ABY JSI ZJISTIL JESTLI NEJSOU NAKOPANÉ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Únor 9, 2011 Sdílet Odesláno Únor 9, 2011 Gůůůt kolečka pane!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Únor 10, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2011 Gůůůt kolečka pane!! Děkuji :D Snad tomu budou slušet..Už se těším jak malej kluk...už chci jaro sakra..!! JSOU MOC PĚKNÉ HLAVNĚ BY JE TO CHTĚLO HODIT NĚKAM DO PNEUSERVISU NA VYVAŽOVAČKU ABY JSI ZJISTIL JESTLI NEJSOU NAKOPANÉ No tak to bohužel nebude asi kam v neděli. Budu muset mu věřit...Vypadá chlapík solidně,tak buď a nebo... tak ty jsou teda parádní ;) chválím :D Děkuji..:) Už se těším až na to dám štelovák a kolečka...Už jen to počasí..!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 11, 2011 Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Moc pěkná okta s krásnou barvou, výbavou i motorizací. Přeju hodně šťastných Km a ať dobře slouží. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Únor 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2011 Moc pěkná okta s krásnou barvou, výbavou i motorizací. Přeju hodně šťastných Km a ať dobře slouží. :) Já moc děkuji a to samé přeju i tobě :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 JJ to jsou oni ja uz jsem s chlapíkem dohodnutej na neděli, tak snad to všechno klapne :( ja ti dam chlapika :( uz je mas pripravene.musim je dobre zabalit at se prepravou nepodrou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Únor 12, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 ja ti dam chlapika :lool: uz je mas pripravene.musim je dobre zabalit at se prepravou nepodrou. Jeee tak to se omlouvam :-) Tak zitra v 10h .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marena tdi Odesláno Únor 12, 2011 Sdílet Odesláno Únor 12, 2011 Jeee tak to se omlouvam :-) Tak zitra v 10h .. ano uz jsme se domluvili tak ze vse plati. doufam ze vse probehne v poradku . :lool: doufam ze pocasi nebude delat problemy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Únor 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Kola jsou doma,jsou krásny..moc spokojenost !! Díky marena tdi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 13, 2011 Sdílet Odesláno Únor 13, 2011 Tome, gratuluju ke koupi takových krásných koleček!!!!! to bude autíčko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Únor 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Tome, gratuluju ke koupi takových krásných koleček!!!!! to bude autíčko Děkuji ti moc :) Už se těšííím na jaro až je na auto dám :lool: Dneska jsem na to zkusil dát křidýlko RSII a stříšku...až bude lepší počasí tak to nalepím a lépe nafotím..:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 RSII v laminu? nebo chceš dát na auto originál plastový křídlo RSII? to tam asi moc pasovat nebude myslím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Únor 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 RSII v laminu? nebo chceš dát na auto originál plastový křídlo RSII? to tam asi moc pasovat nebude myslím To je podle mě plastový křídlo,ale je upravený přímo na Oct I.Nebude to origo z RSII,ale replika upravená na OctI. Na první stránce mám foto..dneska jsem to jen zkoušel a pasuje to tam dobře..až bude lepčí počasí tak ho tam nalepím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 tak to potom jo jsem zvědavej, jak bude na O1 slušet ;) ale s těma kolama to bude vozítko .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 S RS II křidlem je to bomba, taky jsem o něm uvažoval koukni sem : http://skodaoctavia.cz/garage/skoda-mazlik/muj-mazlik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 safra, pěkmý letadlo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Únor 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 safra, pěkmý letadlo! Jj to mas pravdu..presne tohle auto byla moje insprace ke koupi kridla RsII..ja uz chci jaro..poradne to umyt od ty soly a hodit na to kolecka ;) a pak nejaky ten srazek.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kolage Odesláno Únor 15, 2011 Sdílet Odesláno Únor 15, 2011 Jj to mas pravdu..presne tohle auto byla moje insprace ke koupi kridla RsII..ja uz chci jaro..poradne to umyt od ty soly a hodit na to kolecka a pak nejaky ten srazek.. jj už aby bylo kráááásně ;) jinak s tím křidlem to bude super kočka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Únor 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 jj už aby bylo kráááásně jinak s tím křidlem to bude super kočka :) Dekuji az budou fotky tak je sem dam...A snad nekdy na srazu omrknem auta nazivo Ty mas krasnou barvu na Octe! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Únor 19, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Tak frčím na dílnu :D Bude se montovat podvozek, měnit veškerý silentbloky čepy dorazy atd. Mo cse těším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 19, 2011 Sdílet Odesláno Únor 19, 2011 Tak dej pak vedet, ja to delal pred rokem a zmena byla docela velika. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášOctavia Odesláno Únor 20, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Tak dej pak vedet, ja to delal pred rokem a zmena byla docela velika. :D Určitě dám vedět doufám že vše půjde tak jak má:P Tak podvozek je na místě,všechny čepy a silentbloky taky :D Auto leží slušně na zemy...je to krapet tvrdší,ale zas to krásně drží auto na silnici...No a kola tomu hodně slušej.Ještě nalepit křídla a nafotím to a dám sem fotky.. Jo a kolik máš auto nad zemí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mato88 Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 krasne auto,ale v skutocnosti je este krajsie :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.