Přejít na obsah

Můj Tdi povoz :)

Doporučené příspěvky

krasne auto,ale v skutocnosti je este krajsie :-)

Díky ;) hodím sem foto jen jak to půjde :lool:

Tak dneska jsem vyjel na chvilku ven z dílny a udělal foto.Je to sice zahnojený,ale aspon neco.Dneska se ještě nalepí křídlo z RSII a snad do konce týdne plechový kryt motoru a bude to hotovo prozatím :lol:

Upraveno uživatelem TomasOctavia
Odkaz ke komentáři

Na letosek budou pruziny -55/-55 a predni tlumic se da stocit na -40 mm, auto pujde az na doraz :huh:

Jinak to mas pekny, hlavne znacka kol, tu ja muzu. ;)

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
Na letosek budou pruziny -55/-55 a predni tlumic se da stocit na -40 mm, auto pujde az na doraz :huh:

Jinak to mas pekny, hlavne znacka kol, tu ja muzu. :D

Já už ted mám strach abych někde neserval vanu ;) Bude človek se stím muset naučit jezdit...Akorát mám problém malinko s přijezdovou cestou k přítelkyni..ta mě bude limitovat..asi už nebudu moct jít níže...!! JJ kola jsou moc pěkný..Tak ať se ti daří při upravách a až budeš mít Ocťuli nazemi tak hod foto :D

Odkaz ke komentáři
Jóó pane pěkné pěkné a až bude křídlo.........1* Nemám rád chrom na autě a kliky už vůbec neee ale té tvé to vyloženě sluší,no člověk se stále učí a poznává.! :huh:

ps: běž níž a vyměň přítelkyni ;) :D :D :D :D :lol:

Děkuji moc:) Ty kliky už na autě byly když jsem to koupil...abych řekl pravdu, tak mi tam taky moc nesedí,ale nechám to tam..

uprav prosím velikosti fotek dle pravidel fóra - max. rozlišení fotky je 1600x1200! díky!

[/qu

já to teď nemám na čem upravit.. Ale až bude holka doma tak to upravíme a dále jsem budu vkládat už jen povolený rozlišení..díky :)

Odkaz ke komentáři
pěkne fotečky a to sniženi :huh: ted si davat bacha na patniky :D a trosku prudsi kopecky ;)

díky :D No mám docela lufta,nerad bych někde něco urval..Budu muset zezačátku dost opatrně..Doufám že se nám tam podaří dát kryt plechovej, kterej vše podrží :-) Ale hromada lidí má auta skoro až na zem a jezdej stim, tak snad to zvladnu taky :D :D

Odkaz ke komentáři

Tak ono nejde o obrubniky, to je prkotina. Nejhorsi je, kdyz nekde musis projet a cesta je vyjeta tak, ze je do oblouku, kde je levy a pravy kolo jako by niz, nez podlaha auta. To pak neudelas nic, nemuzes se tomu vyhnout a na pulce jet nemuzes. Dal nejaky necekany prekazdy na silnici, ktery (at uz z ruznych duvodu) nevidis dost brzo na to, aby ses jim vyhnul. Ja jsem takhle trefil asi ve 150 na dalnici upadly kus vyfuku, rikam ti, neudelas vubec nic. Rychlou myskou bys ohrozil auta kolem, brzdit nestihnes... Hlavne si na to zvykni rychle, protoze auta pred tebou ruzny prekazky normalne prejizdi, prave proto nemas sanci rychle reagovat, vidis tu prekazku uz pozde. :huh:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
Tak ono nejde o obrubniky, to je prkotina. Nejhorsi je, kdyz nekde musis projet a cesta je vyjeta tak, ze je do oblouku, kde je levy a pravy kolo jako by niz, nez podlaha auta. To pak neudelas nic, nemuzes se tomu vyhnout a na pulce jet nemuzes. Dal nejaky necekany prekazdy na silnici, ktery (at uz z ruznych duvodu) nevidis dost brzo na to, aby ses jim vyhnul. Ja jsem takhle trefil asi ve 150 na dalnici upadly kus vyfuku, rikam ti, neudelas vubec nic. Rychlou myskou bys ohrozil auta kolem, brzdit nestihnes... Hlavne si na to zvykni rychle, protoze auta pred tebou ruzny prekazky normalne prejizdi, prave proto nemas sanci rychle reagovat, vidis tu prekazku uz pozde. :huh:

Houmiku to mas teda pravdu...

Odkaz ke komentáři

JJ to máš uplnou pravdu a že se válí po silnici dost věcí,to se válí.. Snad si rychle zvyknu a bude to ok:)

No kamo hlavne ti nezavidim s tim vyjet tedka po zime, jak je cesta jak cednik ;) a budou frezovat :D

No to máš pravdu,ale musím říct že tady kolem komína máme celkem cesty dobrý :D

Odkaz ke komentáři

Ja si tenhle styl dokazu predstavit na svetlych barvach, ja to mam treba na ty bily, taky jsem tenkrat na tyhle kola koukal, ale vyhraly to ty V10 nakonec, protoze mely sirsi paprsky. Videl jsem je zive minuly OC sraz na ty cerny, kde byly driv, a nevypadalo to spatne. :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...