Guest houmik Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 za ty aktualizace snad musis platit, ne? ;) s tema par eurama na rok nemam problem... ale ze by se to aktualizovalo jen tak zdarma, to se mi nezda. Jako mapy se ti doplnuji, to asi jo, ale urcite ti neprijde nova mapa na 2Q 2010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 když propojíš navi a pc a zapneš ji tak ti snad naskočí menu tomtom home...a tam si můžeš stáhnout novou aktuální mapu.... stojí 9.95Eček na aktualizace na 1rok + 6 měsícu zadara..taky sem ji teď nedávno kupoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 (upraveno) ted jsem ji tak 2 mesice nepripojoval, ale neni to nahodou 9.90 na ctvrt roku? protoze ty mapy vychazeji ctvrtletne prave jinak ve vsem ostatnim souhlasim ;) Upraveno Březen 26, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 tak to nevím človeče,to si mě teď dostal..ja mám za to že na rok...nwm...dělal sem to tak před měsícem....ale zdá se mě že na rok...mrkni a uvidíš.....mají jakousi akci mě tam pořád blikalo..tak nevím na jak dlouho... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
warhead Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 zase si neplest mapshare opravy map a aktualizace ;) jinak to predplatny je 9,90 na ctvrtleti a plati se to na rok tzn. necelych 50 E a tech 6 mesicu je k tomu rocnimu bonus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 presne tak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 No ono ty mapy není špatný občas aktualizovat :-D třeba nová část dálnice směr kroměříž a v navigaci jedeš polem (samozřejmě, že z logického hlediska nepotřebujete navigaci na dálnici, ale... ) Já vždycky do Garmina stáhnu jednou za rok nový mapy ( Garmin city navigator Europe NT xx) a v pohodě, nikdy žádnej problém jak řikám Záleží to taky na navi já tam ten novej úsek D1 z Kroměříže mám ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Březen 26, 2010 Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 Použivám Garmin a spokojenost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 mapy na tomtoma nemusite kupovat.. kdo ma zajem muzu updatovat za par korun..mapy vzdy aktualni.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Zlatý MIO 710 + SD Card, viď Alessi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kulllda Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 mapy na tomtoma nemusite kupovat.. kdo ma zajem muzu updatovat za par korun..mapy vzdy aktualni.. zdarec.Mám tomtom a měl bych zájem za pár korun mít aktuální mapy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 Zlatý MIO 710 + SD Card, viď Alessi? :) ... tak tak, vše vždy aktuální zdarma, a bezstarostnej provoz už 4 roky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vectom Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 ... tak tak, vše vždy aktuální zdarma, a bezstarostnej provoz už 4 roky Vypadá dobře,ale není tam toho moc..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Srpen 4, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2010 momentálně zkouším jezdit podle tel. NOKIA 2710navigation edition..............a zatím pohoda.....jen je škoda že není možné zadávat cíl podle souřadnic..... a v časopisu "svět motorů" kde byl test všemožných navi tak obstála hoodně dobře....za 2,5tis to šlape pefektně a všechno potřebné do auta je v balení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ajija Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Mám navigaci s iGO8 a někde jsem četl, že potom stačí z netu stahovat aktualizace map zdarma. Našel jsem ale pouze placené aktualizace. Jak to tedy je? Zkus to třeba tu: http://forum.navitym.cz/index.php Já používám Sony NV-U53g s upgradem na IGO8,trošku dýl načítá ale jinak perfekt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jojo_TT Odesláno Září 23, 2010 Sdílet Odesláno Září 23, 2010 Ja mám Becker Z108 s iGO8 a som s ním zatiaľ spokojný. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
markoj Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Navigáciu používam len občas, pretože jazdím väčšinou známe trasy, kde by som nemal zablúdiť :lool: Inak mám iGo8 a každý polrok nahodím nové mapy z warez fór. Spokojnosť je, lebo iné som neskúšal a nemám s čím porovnávať :P keby bolo kde jednoducho stiahnuť na SD, tak možno skúšam. tu je moja uvítacia obrazovka : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ghostrider Odesláno Listopad 11, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2010 Koukam, original Vam nevyhovuje :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Prosinec 6, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2010 kluci...má někdo zkušenost s tímhle??: http://eshop.comprint.cz/d.671189.html Rád bych navi přesunul z okna na palubku.....tohle je origo tomtom...jen by mě zajímalo jestli to drží dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 trosku prispejem ,necital som cele vlakno ale skusenosti mam s mio moovM400 tzv,tatu. dobre rychle , niekedy az moc ,niekedy na krizovatke prepocita trasu a tym vas zmetie . Teraz som riesil GPS do Londyna pretoze mam len CEU mapy tak mi kamos napokon dal IGo do PDA telefonu a maximalna spokojnost. Asi odblokujem Mio a dam tam IGO viac moznosti a presnejsie mapy. Dalsia moznost ak niekto cital o mojej octavke tak som kupoval LED svetielka do interieru a nahodou na tom webiku maju aj GPS s 600mhz procesorom 5'' za prepoctu 1600kc fajna cena myslim , 4GB interna pamat tak idem asi do nej predavam MIO :P))) tuto priklad co idem kupit :D http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30501~r.16924224 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 Dalsia moznost ak niekto cital o mojej octavke tak som kupoval LED svetielka do interieru a nahodou na tom webiku maju aj GPS s 600mhz procesorom 5'' za prepoctu 1600kc fajna cena myslim , 4GB interna pamat tak idem asi do nej ;) predavam MIO ;))))tuto priklad co idem kupit http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30501~r.16924224 Nečekej od toho nějaké zázraky má to jen 64MB RAM což je úplný základ pro solidní běh IGO a dalších a nato jakou to má obrazovku tak nic moc rozlišení. Na Aukru se dají sehnat lepší kousky, cena teda trošku vyšší. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Prosinec 15, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 15, 2010 dobra pripomienka s tou ramkou uz kukam na 128MB a 600mhz sice rozdiel asi 30dolarov ale to rad priplatim ;) tak fcil bud http://www.volumerate.com/details.vr/sku.30501 alebo http://www.volumerate.com/details.vr/sku.31997 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk02 Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Ta druhá černá vypadá trochu lépe, ale to jen můj názor osobní. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KodlKT Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 Máte někdo zkušenost s nějakou konretní navigací z Číny? Dík za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 konkretni ne ale brat jen s procesorem kolem 800-1000mhz a ram 128MB a vice jinak bude dlouho nacitat mapy. napriklad http://www.dealextreme.com/p/7-touch-scree...-maps-4gb-56308 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Pajdo Odesláno Září 18, 2011 Sdílet Odesláno Září 18, 2011 Máte někdo zkušenost s nějakou konretní navigací z Číny? Dík za odpověď Pouzivam Dynavix (povod Cina vydavana za cesky/polsky/nemecky vyrobok podla predajcu). Povodny SW, ktory casto skoncil chybou a dokazal zrutit aj WinCE a mal iba tri krajiny isiel prec. Teraz mam Sygic. Navigacia ide 2mesiace iba s vypinanim disp. Ani jedno sopadnutie SW ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luban75 Odesláno Listopad 14, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2011 Pred tremi lety jsem koupil NAVIGON (ted nevim typ) za 8tis Pri pripojeni k pc si to stahne aktual mapu ci cokoli co je k aktualizaci Ma to RDS-TMC tak o kolone vim dopredu (vyuziti mimo Prahu) Da se cokoli nastavit vcetne rychlosti mesto, silnice, dalnice Pri zapnuti trva tak no par sekund nez naskoci Jednou jsem cekal snad tri minuty a to proto ze nebyl na pc a hledal satelity Kdyz mi ji ukradli tak jsem sel koupit tu samou tak moc jem spokojen :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
poduch Odesláno Leden 7, 2012 Sdílet Odesláno Leden 7, 2012 to Sonyk02 a jakou že to používáš navi ? Já pořád IGO8 a max spokojenost ! akorát bych to potřeboval na větší dispej :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Barin Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Zdarec. Máte někdo fotky, jak jste vyřešili umístění navigace a telefonu v autě. Hlavně mi jde o kabely k navigaci. Chtěl bych si ji dát do levého spodního rohu čelního skla, ale nevim, jak s kabelem. A Tip na kvalitní držák na telefon by se mi taky hodil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Květen 3, 2012 Sdílet Odesláno Květen 3, 2012 Nejlepsi je asi vzdycky koupit original. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.