Přejít na obsah

jaké dát turbo

Doporučené příspěvky

Zdravím,mam dotaz budu muset měnit turbo a přemýšlel jsem ,když už musim udělat výměnu jestli nekoupit nějaké lepší?Ale absolutně se v tom nevyznám jaké by bylo optimální?s autem jezdím každý den a nechci aby mi kvuli tomu hned něco odcházelo,ale časem si chci dat i chip..diky za rady..

Odkaz ke komentáři

Da, ale i se svodama atd, uz to neni jen prehodit turbo samotny. Ale na tech 110 kW je to zbytecny. Kdyz bys chtel jit vys, tak potom jo :lol: Ale tam zase nebudou stihat dalsi komponenty, spojka, brzdy...

Odkaz ke komentáři
vnitřek v háji mechanik mi říkal že vnitřek je zraly na repas..auto už nejede tak jak ma..tak se koukam bud po jinem turbu a nebo ten repas..repas co jsem našel tak 7tis

Z vlastní zkušenosti mohu doporučit Turbosport (Andre známý pojem v oblasti servisu a úprav turbín)

Dobré ceny,skvělé jednání.Bral jsem tam dvakrát,repasovaná turba jdou jak hodinky.Stará jsem vracel dodatečně a za každé jsem měl obratem dvojku na účtu.

http://www.turbosport.cz/turbosport.html

Odkaz ke komentáři

No pokud chce zvyšovat výkon, tak bych tam radši dal 1749VA (96kw). To origo da sice těch 110kw ale už to bude našponovaný. Radši bych si na turbu nechal nějakou rezervu aby dýl vydrželo. Na to VA dokoupíš jen redukci. Se zvýšením výkonu ale bez jinýho SW nepočítej. Pročti si info na www.dieselpower.cz tam toho je mraky a lidi ti poradí.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...