Přejít na obsah

Černý ďábel KID :)

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Mrkni se na youtube, viděl jsem tam nějaký test. Byla tam nějaká mě neznámá značka, beru a ngk - beru žhavila docela pěkně. Hledal jsem i bosch ale nic jsem nenašel :( taky mě čakají, jednu mám nejspíš KO

edit: tak tu to je.

ale nevím teda jestli to je lepší nebo ne. Sám bych rád věděl jaké vzít
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...

otázka jak hodně budeš snižovat, přisnížení víc jak 7cm ti bude dřít poloosa o stabík, musíš koupit jinej s větším výkrojem, stavitelené kosti nepomohou a při větším snížení jak 10cm musíš říznout nosník pro pravou poloosu, na zadku žádnej problém není, když budeš měnit tak bych doporučil rovnou vyměnit horní uložení s ložiskem a gumy na stabík rádi vržou :) jinak počítej že JOM si taky sem tam vrzne :) tot moje zkušenosti :)

Odkaz ke komentáři

ja to mam ted dole jenom pruzinama -35/-35 a je to malo chcu ist vic zadek ani moc ne ale predek je este hore dost ale myslim ze do 6cm a vic niž nepujdu jinak nenajedu do garaze :) takze to bych nemusel kupovat nic jenom podvozek a horni ulozeni tlumicu nove s loziskem jo? :) gumy stabiku mam nove.. este budu davat nove tycky ridena a cepy na ramenech :) JOM si taky vrzne?

Odkaz ke komentáři

tak to budeš mít asi bez problému, hele ted mi zrovna DOM hned psal že mu nevrzl ani jednou :D ale jako mě vrzali oba dva :)hlavně v zimě, jak je tam plast mezi pružinou a helperem, tak když jdeš do rejdu tak si zazkuhral, ale když se o to budeš starat tak to bude no problemo :) s tím horním uložením je to tak, že když to budeš mít venku tak bych to preventivně udělal, ale jestli máš zanovní auto nebo tak tak bych to neřešil, ale mě stálo komplet horní uložení s ložiskama asi 300 neorigo asi a zatim pohoda, takže tak :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...