majinek Odesláno Listopad 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 Vladi a do jaky konkretne myslis? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 13, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2012 Vladan: to myslíš do nové stříbrné? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 myslim ze ked nebude auto jak čuna a elektrony budu nastrikane tak supa :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 Aj keď je auto ako čuňa, je super! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 17, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2012 Vladi a do jaky konkretne myslis? B) Naka gun metal, nebo, naka bezova, zlata ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radeček Odesláno Listopad 20, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2012 Pěkný kolečka :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Tak kolecka pujdou do origo stribrne:-) kluci poradte mi dneska mi prdla hadice od nadobky na kapalinu propalila se o tycku od motoru. Potreboval bych zistit cislo tej hadice tu je jednj foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Kluci co rikate na tuto znacku svicek? http://www.cc-autodily.cz/svicka-zhavici-octavia-1_1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 12, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 12, 2012 Mrkni se na youtube, viděl jsem tam nějaký test. Byla tam nějaká mě neznámá značka, beru a ngk - beru žhavila docela pěkně. Hledal jsem i bosch ale nic jsem nenašel :( taky mě čakají, jednu mám nejspíš KO edit: tak tu to je. ale nevím teda jestli to je lepší nebo ne. Sám bych rád věděl jaké vzít 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Leden 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 Vsechno dobre do noveho roka kluci hodne zdravicka, stesticka, lasky a hodne KM bez nehod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Leden 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Chlapi potrebuju poradit, budu kupovat novy podvozek JOM a potrebuju poradit zda mam koupit i nejake nove tycky stabiku, nebo co bude treba k tomu http://podvozek.k-tuning.cz/3185/vyskove-stavitelny-podvozek-skoda-octavia-i-vsechny-motorizace-vcetne-kombi.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 otázka jak hodně budeš snižovat, přisnížení víc jak 7cm ti bude dřít poloosa o stabík, musíš koupit jinej s větším výkrojem, stavitelené kosti nepomohou a při větším snížení jak 10cm musíš říznout nosník pro pravou poloosu, na zadku žádnej problém není, když budeš měnit tak bych doporučil rovnou vyměnit horní uložení s ložiskem a gumy na stabík rádi vržou :) jinak počítej že JOM si taky sem tam vrzne :) tot moje zkušenosti :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Leden 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 ja to mam ted dole jenom pruzinama -35/-35 a je to malo chcu ist vic zadek ani moc ne ale predek je este hore dost ale myslim ze do 6cm a vic niž nepujdu jinak nenajedu do garaze :) takze to bych nemusel kupovat nic jenom podvozek a horni ulozeni tlumicu nove s loziskem jo? :) gumy stabiku mam nove.. este budu davat nove tycky ridena a cepy na ramenech :) JOM si taky vrzne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 tak to budeš mít asi bez problému, hele ted mi zrovna DOM hned psal že mu nevrzl ani jednou :D ale jako mě vrzali oba dva :)hlavně v zimě, jak je tam plast mezi pružinou a helperem, tak když jdeš do rejdu tak si zazkuhral, ale když se o to budeš starat tak to bude no problemo :) s tím horním uložením je to tak, že když to budeš mít venku tak bych to preventivně udělal, ale jestli máš zanovní auto nebo tak tak bych to neřešil, ale mě stálo komplet horní uložení s ložiskama asi 300 neorigo asi a zatim pohoda, takže tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 No já jezdim taky JOMa a je to tak jak píše Trixx.. Něco už sem na něm najezdil ale že by si vrzl se mi teda ještě nestalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Leden 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Tak mozna budu mnet stesti a vrzat nebude :) to sem taky koukal to je minimalny polozka ty doraze a loziska horni to vymenim taky a chtel bych videt jak by vypadalo znizeni do tych 7 cm kluci nemate fotku? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Tohle je přesně 7cm na zimních plechách :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Leden 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 tak to je doost :) to myslim ze mi bude stacit az az a DOM nema nejaku fotku jak to ma znizene? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Bohužel nemůžu najít fotku jak jsem to měl snížený na těch 7cm.. Nebo asopn nevim která to je :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Leden 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Koukal sem ti vlakno a ted to mas urcite vic jak 7 :-D mas to hodne dolu :-) kdybys ji nasel dej mi ji sem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Leden 14, 2013 Sdílet Odesláno Leden 14, 2013 Jasně :) No teď je to tak 10cm zadek možná víc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Leden 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 kola uz su v garazi :) teraz im uz len urobit lakyrnicky servis :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Jaká bude barva? Origo nebo něco pestrýho? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Leden 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Nevim mne sa lubi jak si dal Pajk na elektrony ale asi stribrna nejaka pekna :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Pajk? Bohužel neznám a jeho topic nemůžu najít :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Leden 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 on ma vlastne vlakno na SKODAHOME forum tak to ho asi neznas :) ale tu je foto jak to asi vypada ta farba ale nevim nevim asi budu volit stribrnou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dom Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Aha :) no tak to bych volil určo stříbrnou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Na kola dát určitě stříbrnou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Únor 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2013 A už je doma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.