Přejít na obsah

Černý ďábel KID :)

Doporučené příspěvky

diky paanoveee mam s toho radost jenom chodim a koukam na to porad :lool: jenom se mi nejak pokazila geometria a volant mam o nevo do leva kdyz jede auto rovne sakra :D

Neznalek: kola budou taky jak ma Mrštka na cervene RSke :palec: cement tam davat nebudu :D uvidim jak to bude na 18" a 40 profil gumy :lool:

Molik: myslel si moje a tvoje z profilu stejne? nebo ty moje dve fotky pred a po :D

Odkaz ke komentáři
presne tohle mam taky... predek uz niz nepujde :palec: budu to muset resit vymenou prednich tlumicu

Uz jsem ti nekolikrat psal, ze vymenou tlumicu nic nezmeniis! Proste hold je to na pichku auto

jestli chces mi stejny snizeni vepredu jako vzadu, doporucuju ti zadni pruzinu o cm zvysit pomoci podlozky

a nebo predni pruzinu o jeden zavit nech seriznout, to je asi celkem nejlepsi postup

Odkaz ke komentáři

ale ty dva pripady uz jsem ti psal a nedockal jsem se zadny odpovedi, proc tomu tak je... takze tomu proste porad nerozumim

edit: proc padne nektery auto tak a druhy tak, pritom podminky jsou porad stejny, jen je rozdil v tom, ze jedno auto ma komplet podvozek a druhy jen pruziny

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Tak jak píše Konwas :lool: , do pružin jsem řezat nechtěl :lool: protože je problém potom s posledním závitem a není to už tak jednoduché jako to bývalo na Š120 :palec: teť je výkon úplně někde jinde tak že jsem si nechal udělat podložky pod zadní pružiny ,je to lepší a určitě to není takový zásah jako řezat pružiny. :D

post-48-1269165912_thumb.jpg post-48-1269165936_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Moc hezky Majiinku! :smich: takhle cerne to vypada moc dobre!

Jinak k tomu sniizeni, predek je malinko nizsi, ale nezapomen ze kdyz jedes, tak ten predek, ze je malinko vyssi - to uz nejde vubec videt

Naviic kdyz mas jenom pruziny tak 1 osoba kolem cca 100 kg ti klesne s autem pomalu o 50 mm.. vezes druhou a mas 1 cm

dikes konwas :smich: noo ono to je rovno jenom ten predni blatnik je vyssi asi tak to vypada jako kdyby to bylo vyssii... jj vcera sem to poznal kdyz sme tam byli 5 a ja se vysel kouknout jak to vypada....to byla skakanica jako prase :smich:

Odkaz ke komentáři
Moc hezky Majiinku! :smich: takhle cerne to vypada moc dobre!

Jinak k tomu sniizeni, predek je malinko nizsi, ale nezapomen ze kdyz jedes, tak ten predek, ze je malinko vyssi - to uz nejde vubec videt

Naviic kdyz mas jenom pruziny tak 1 osoba kolem cca 100 kg ti klesne s autem pomalu o 50 mm.. vezes druhou a mas 1 cm

Konvas s těma milimetrama jsi to krapet přehnal a nebo tam máš nulu navíc. :smich:
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...