Přejít na obsah

Černý ďábel KID :)

Doporučené příspěvky

JESTLI KOUPÍŠ NOVÉ KOLA, TAK SI NECH SPIDERY NA ZIMU :) I KDYŽ 17" SPIDERY DÁVAT NA ZIMU DO TÝCH SRAČEK, TO BY MI ASI UTRHLO SRDCE :(

Razty Spidery jsem v nedelu prodal jednemu z Clubu... tak mam ted jenom plechace a penize na nove 18" jake ma Fanous na cervene RSke :( takhle by to mnelo vypadat na leto..

post-373-1265316780_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
JO NECHÁM JE NAKOMAXITOVAT ČERNOU POLOMAT. UŽ SEM TAM VOLAL A DOMLUVIL SEM SE S TÍM CHLÁPKEM CO TY KOLA KOMAXITUJE. ŘÍKAL ŽE ZA VŠECHNY 4 KOLA SI VEME 1 000,-KČ A TO JE SUPER CENA

tak to je moc dobra cena podle mne :() a kdy to tam budes davat? uz aby to bylo na aute coo?? :)

Odkaz ke komentáři
ŘÍKAL ŽE SE MÁM OZVAT TAK ZA MĚSÍC, MAJ MOC PRÁCE. UŽ SE TĚŠÍM JAK MALÉ DĚCKO ;) :)

UŽ ABY BYLO JARO :(

dockame sa presne tak... jak je neco nove tak sme jako male deti presne :o ... ja mam ted objednane HR pruziny tak se tesim jak dojdou :(...uz at je teplo lebo sa neda ani na pedal poradne slapnout :D

Odkaz ke komentáři
SKODA MONTENEGRO: dekuju chlape :( s tema listama je to hned vacsi fesanda....

Connect: navnadilo te to lakovani ze? :( urcite to dej vypada to skvele... RS striesku chcem tak ale nevim kde ju zehnat :o podla pisana kukam ze si take slovak jak ja ;)

jo je tedka moc pekne......moc lepsi nez ty cerne :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
KONNWAS: ja sem ty puklice odkukal od tebe no :) sem nad tym rozmyslal nad tema tvojima pruzinama lebo tam chcu dat 18ky vis a rozhoduju sa medzi -35 a -40... a kdybych je chtel pockal bys este tyden? :lol: a cena by byla jak pohybliva ?? :) myslim ze je asi vemu :D

-35 nebo -40 je stejny, zalezi na motorizaci auta a na vaze zatizeni predni napravy :) Nektery vyrobci udavaji 35 nektery 40..

Radsi bych je prodal tobe vis, ale ted mi pisou 3 lidi a ja to potrebuju co nejdriv prodat!

Ale zatiim mi pisou jen e-maily, takze to nebude nic vaznyho. Nemam rad takovy lidi, po telefonu je to mnohem rychlejsi. :rolleyes:

Odkaz ke komentáři
-35 nebo -40 je stejny, zalezi na motorizaci auta a na vaze zatizeni predni napravy :) Nektery vyrobci udavaji 35 nektery 40..

Radsi bych je prodal tobe vis, ale ted mi pisou 3 lidi a ja to potrebuju co nejdriv prodat!

Ale zatiim mi pisou jen e-maily, takze to nebude nic vaznyho. Nemam rad takovy lidi, po telefonu je to mnohem rychlejsi. :rolleyes:

tak to znam to je na nic nez se clovek domluvii :D no ja se rozhodl ze je teda od tebe urcite koupim.. jen mi pride vyplata az 11.3. :)

a navic ostali by tu v CLUBE :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...