RAZTY Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 JESTLI KOUPÍŠ NOVÉ KOLA, TAK SI NECH SPIDERY NA ZIMU :) I KDYŽ 17" SPIDERY DÁVAT NA ZIMU DO TÝCH SRAČEK, TO BY MI ASI UTRHLO SRDCE :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 JESTLI KOUPÍŠ NOVÉ KOLA, TAK SI NECH SPIDERY NA ZIMU :) I KDYŽ 17" SPIDERY DÁVAT NA ZIMU DO TÝCH SRAČEK, TO BY MI ASI UTRHLO SRDCE :( Razty Spidery jsem v nedelu prodal jednemu z Clubu... tak mam ted jenom plechace a penize na nove 18" jake ma Fanous na cervene RSke :( takhle by to mnelo vypadat na leto.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 TY WOE, TAK TO UŽ SOU KOLA :) :( :( MI SE HODNĚ LÍBÍ TYTO 18" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 TY WOE, TAK TO UŽ SOU KOLA :) :( :( MI SE HODNĚ LÍBÍ TYTO 18" ty jsou hezke moc ta kombinace stribrna a cerna se mi libi taky sem nad nu rozmyslal ;).. ale ty asi budes nechavat ty co mas ze? das je do teho cerneho laku jak sem koukal? :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 JO NECHÁM JE NAKOMAXITOVAT ČERNOU POLOMAT. UŽ SEM TAM VOLAL A DOMLUVIL SEM SE S TÍM CHLÁPKEM CO TY KOLA KOMAXITUJE. ŘÍKAL ŽE ZA VŠECHNY 4 KOLA SI VEME 1 000,-KČ A TO JE SUPER CENA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 JO NECHÁM JE NAKOMAXITOVAT ČERNOU POLOMAT. UŽ SEM TAM VOLAL A DOMLUVIL SEM SE S TÍM CHLÁPKEM CO TY KOLA KOMAXITUJE. ŘÍKAL ŽE ZA VŠECHNY 4 KOLA SI VEME 1 000,-KČ A TO JE SUPER CENA tak to je moc dobra cena podle mne :() a kdy to tam budes davat? uz aby to bylo na aute coo?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 ŘÍKAL ŽE SE MÁM OZVAT TAK ZA MĚSÍC, MAJ MOC PRÁCE. UŽ SE TĚŠÍM JAK MALÉ DĚCKO :( :) UŽ ABY BYLO JARO :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 Však se dočkáme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 ŘÍKAL ŽE SE MÁM OZVAT TAK ZA MĚSÍC, MAJ MOC PRÁCE. UŽ SE TĚŠÍM JAK MALÉ DĚCKO ;) :) UŽ ABY BYLO JARO :( dockame sa presne tak... jak je neco nove tak sme jako male deti presne :o ... ja mam ted objednane HR pruziny tak se tesim jak dojdou :(...uz at je teplo lebo sa neda ani na pedal poradne slapnout :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 tak tu jsou foto listy, a predni RS naraznik novy lak :()) buchanec pred vanoci a ted strikani po bouracke, hreje mne to na srdci jak je to krasnee :( Pekna prace kamo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
connect8 Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 nalakovane plasty vypadaju super, mam taku istu octavku tak nad tym vazne pouvazujem :) a tak isto planujem aj RS striesku :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Únor 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 SKODA MONTENEGRO: dekuju chlape :) s tema listama je to hned vacsi fesanda.... Connect: navnadilo te to lakovani ze? :( urcite to dej vypada to skvele... RS striesku chcem tak ale nevim kde ju zehnat ;) podla pisana kukam ze si take slovak jak ja :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 4, 2010 Sdílet Odesláno Únor 4, 2010 SKODA MONTENEGRO: dekuju chlape :( s tema listama je to hned vacsi fesanda....Connect: navnadilo te to lakovani ze? :( urcite to dej vypada to skvele... RS striesku chcem tak ale nevim kde ju zehnat :o podla pisana kukam ze si take slovak jak ja ;) jo je tedka moc pekne......moc lepsi nez ty cerne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
connect8 Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 :) :( :( , bocne blinkre si menil za tmave? ja tam mam origo biele .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 jojoo bocnee am RS a su o moc krajsi na tej cernej :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Únor 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 17, 2010 chlapi jake by ste mi poradili GULOVE CEPY a SILENBOKY naprav?? dikeees 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 TADY SE NĚCO ŘEŠILO http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...c=2046&st=0 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Únor 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 taka mala fotecka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 no uz je zas pekne pocasi a nove kolecka este nejsou koupene tak sem aspon puklice frrrrkel do černa nech to ladii :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Pekne pekne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Pekne pekne :) Diky moliku ale radsi bych bral uz elektrony jak mas ty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 no uz je zas pekne pocasi a nove kolecka este nejsou koupene tak sem aspon puklice frrrrkel do černa nech to ladii :) DOBRÝ! ;) to uz jsem nekde videl, hih Majo: nechces pruziny viz podpis? cena pohybliva.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 no uz je zas pekne pocasi a nove kolecka este nejsou koupene tak sem aspon puklice frrrrkel do černa nech to ladii :) POKLICE DOBRÉ ;) ALE JAK TO SNÍŽÍŠ, TAK UŽ NA TOM PATNÍKU NEZAPARKUJEŠ :) VEM TY PRUŽINY OD KONWASA A BUDE TO NÁDHERA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 POKLICE DOBRÉ ALE JAK TO SNÍŽÍŠ, TAK UŽ NA TOM PATNÍKU NEZAPARKUJEŠ VEM TY PRUŽINY OD KONWASEE a BUDE TO NÁDHERA ;) Jo to by dal, ale musii si najet v tom uzkym, aby si neodrel narazniicek.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 KOTWAS: ja sem ty puklice odkukal od tebe no :) sem nad tym rozmyslal nad tema tvojima pruzinama lebo tam chcu dat 18ky vis a rozhoduju sa medzi -35 a -40... a kdybych je chtel pockal bys este tyden? a cena by byla jak pohybliva ?? :D myslim ze je asi vemu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 KONNWAS: ja sem ty puklice odkukal od tebe no :) sem nad tym rozmyslal nad tema tvojima pruzinama lebo tam chcu dat 18ky vis a rozhoduju sa medzi -35 a -40... a kdybych je chtel pockal bys este tyden? a cena by byla jak pohybliva ?? :) myslim ze je asi vemu :D -35 nebo -40 je stejny, zalezi na motorizaci auta a na vaze zatizeni predni napravy :) Nektery vyrobci udavaji 35 nektery 40.. Radsi bych je prodal tobe vis, ale ted mi pisou 3 lidi a ja to potrebuju co nejdriv prodat! Ale zatiim mi pisou jen e-maily, takze to nebude nic vaznyho. Nemam rad takovy lidi, po telefonu je to mnohem rychlejsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 -35 nebo -40 je stejny, zalezi na motorizaci auta a na vaze zatizeni predni napravy :) Nektery vyrobci udavaji 35 nektery 40.. Radsi bych je prodal tobe vis, ale ted mi pisou 3 lidi a ja to potrebuju co nejdriv prodat! Ale zatiim mi pisou jen e-maily, takze to nebude nic vaznyho. Nemam rad takovy lidi, po telefonu je to mnohem rychlejsi. tak to znam to je na nic nez se clovek domluvii :D no ja se rozhodl ze je teda od tebe urcite koupim.. jen mi pride vyplata az 11.3. :) a navic ostali by tu v CLUBE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 (upraveno) tak to znam to je na nic nez se clovek domluvii :D no ja se rozhodl ze je teda od tebe urcite koupim.. jen mi pride vyplata az 11.3. :) a navic ostali by tu v CLUBE Upraveno Březen 2, 2010 uživatelem konwas design 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 no ozval se mi senzor opotrebena prednych brzd tak musim koupit nove rozmylam nad tymato mam 288mm kotouce v predu.. co myslite pujdou tam kdyz je tam napsano 288/312? http://www.cc-autodily.cz/segmenty-treci-o...p;model=OCTAVIA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 16, 2010 Sdílet Odesláno Březen 16, 2010 AHOJ MAJO :) V TOM ODKAZU POD FOTKOU DESTIČEK JE KOLONKA ......DOTAZ NA VÝROBEK.....TAK TAM NAPIŠ A MÁŠ JISTOTU :P ALE KDYŽ TAM PÍŠOU 288 X 25 / 312 X 25 TAK BY TI TO MĚLO PASOVAT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.