Přejít na obsah

Černý ďábel KID :)

Doporučené příspěvky

AHOJ MAJO :smich: V TOM ODKAZU POD FOTKOU DESTIČEK JE KOLONKA ......DOTAZ NA VÝROBEK.....TAK TAM NAPIŠ A MÁŠ JISTOTU :P ALE KDYŽ TAM PÍŠOU 288 X 25 / 312 X 25 TAK BY TI TO MĚLO PASOVAT

ahoj razty.. jj psal sem tam dneska tak snad zitra odpisou no :lol: a co ty tvoje kolecka budes je tak lakovat nebo ne? :)

Odkaz ke komentáři
TY SI NAKONEC VZAL TY PRUŽINY OD KONWASE :P

neneee on je prodal znamimu ale nasel mi za dobrou cenu jedny na netu ale kdyz sem je objednal mi napsali ze uz akciova cena 2200 KC skoncila tak mi je ponukli za 3440 KC oproti normalni cene 4300 KC tak sem je vzal i za tych 3440... se tesim jak to klesne

Odkaz ke komentáři
neneee on je prodal znamimu ale nasel mi za dobrou cenu jedny na netu ale kdyz sem je objednal mi napsali ze uz akciova cena 2200 KC skoncila tak mi je ponukli za 3440 KC oproti normalni cene 4300 KC tak sem je vzal i za tych 3440... se tesim jak to klesne

Aha, tak to me mrzii.. to je skoda, ptz ta cena byla fakt moc pekna.. kdybych to vedel, radeji bych je prodal tobe :P

Odkaz ke komentáři

no v pruzinach... ale vysvetlete mi, kdyz koupite komplet podvozek treba 35/35, tak to padne krasne... ale jak se daji jen pruziny, tak to padne takhle ;) takze to chce proste i tlumice s kratsi pistnici nebo ja nevim

Odkaz ke komentáři

Nevím v cem to presne je , ale mam jeden poznatek ;)

Kdyz vecer v garazi vyndam komplet vsecky veci z kufru, tj, basak, rezervu, cypoviny, zadni sedacky, podlahu atd atd..proste skoro vse co neni prisroubovane a rano prijdu do garaze, tak auto je tak jak bych si predstavoval :)tj. zadni cast je stejne jako predni .)

Odkaz ke komentáři

ja mam kratkou, v kufru nemam vubec nic, teda krom rezervy, lana a takovych veci, co tam byt musi... uvidim, jak se to zmeni na 17", ale jestli se to nesrovna nejak normalne, tak holt prijde na radu stelovak

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...