majinek Odesláno Září 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2009 A JAKÝ MAJÍ V PARDUBICÍCH PERNÍČEK? :D :D hele kazdy mi o tom rikaa :D... ale ja nevim ani kde tam ta pernikaren je a ani sem zadny este nejedl :( :lool: waaa... ale povim ti ze zensky tam jsou dobryy :).... teda aspon ta mojeeee :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 tak muj KID uz jezdi od soboty na zimnich este jedna na letnich z patku a tady uz muze mrznout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 ČAU MAJO POŘÁD JE TO KRASAVICA I S TĚMA ZIMÁKAMA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Říjen 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 ČAU MAJO POŘÁD JE TO KRASAVICA I S TĚMA ZIMÁKAMA ahoj Razty.. no dekuijuuu .. nejsou finance na nejake upravy az na jaro se snad bude neco delat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 Ahoj pane :) jak rika razty porad fesanda .)nevim co se lidem nelibi na cernych kolech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 Zdravim pani.. Nejakej sportovy filtr bych chtel poradit:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 11, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2009 AHOJ MAJO TEBE UŽ SEM TADY DLOUHO NEVIDĚL JAK SE VEDE ? TADY JE TEN FILTR, ALE DÁ SE URČITĚ SEHNAT I LEVNĚJI http://www.rajautodilu.cz/zbozi/6323/Sport...oda-Octavia.htm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Ahoj razty no jde to makal sem 3 mesice jako kun a ted na zimu mam odrobeno zarobenu tak se vrhnu na auto at ho o neco zmenim:) a ty jak se vede? Jo kouknu nanej dekuju bude nejakej zrazek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Ahoj razty no jde to makal sem 3 mesice jako kun a ted na zimu mam odrobeno zarobenu tak se vrhnu na auto at ho o neco zmenim:) a ty jak se vede? Jo kouknu nanej dekuju bude nejakej zrazek? ZATÍM SE ŽÁDNÝ VĚTŠÍ SRAZ NECHYSTÁ. JINAK SE VEDE CELKEM DOBŘE, ALE MOHLO BY TO BÝT LEPŠÍ.....VŮBEC BYCH SI NESTĚŽOVAL NA AUTĚ SE CHYSTÁM ZAMAKAT TAKY AŽ NA JAŘE, V TOM POČASÍ SE MI DO NIČEHO NECHCE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Tak az bude nejakej zrazej urcite prijedu.. Ted jo je to na prd to pocasi mne neni zadni SPZka ani videt:D na jaro asi uz spidere nenahodim pujdu na 18" mozno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 18" TO BUDE PARÁDA. A BUDEŠ SNIŽOVAT ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 12, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Budu budu pujde celej sportovej stavitelnej podvozek dole to dam asi o 40mm pak nove silenboky, predny naraznik nalakovat, vsechny listy do laku, koncovka a uvidime co este dal kazdopadne bude toho breznu novyho dost:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Ahoj Majo ,ale počítáš s tím že to ještě více ztvrdne ,ja jsem to dal z5 na původní pružiny a dal jsem 16'' a kurnik rozdíl jak hrom 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Ahoj Neznalku ano s tim pocitam a chci to skusit a uvidim:) u nas su dost dobre cesty jinak bych to nechtel.. Ale to budu resit aj na jaro ted chci filtr a kamos mi vybavuje u nej na skoly brzdu zadara tak sem zvedav co to ukaze:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 (upraveno) Majo pokud ti to brždění neklapne tak určitě budeme na jaře (asi březen nebo duben )zase dělat pracovní srázek :( u Garáže TDI funa :D spojeny s měřením na zatěžové brzdě a při letošnim srázku nás to stálo každého jen 800Kč:( tak že cena luxusní. Upraveno Listopad 13, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 to je jak zadarmo :D kdyby to nevyslo tak prijedu na tu TDIfun.... sak jak bude nejaky zrazek urcite prijedu uz mam ted casu a casu :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Listopad 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 tak a rozjizdim to :) dneska sem koupil sportovy filtr tzv Hruska ;) ale je to tam dane na rychlo este se to tam musi upravit tak se neleknite foto .... tak si ted jak jedu odfukujuu... troska sem to umyl.... tak nejakee fotecky zrovna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2009 cauko chlapi, nevite nahodou nekto co je to za znacku tych elektronu? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 tak a rozjizdim to :D :D dneska sem koupil sportovy filtr tzv Hruska ale je to tam dane na rychlo este se to tam musi upravit tak se neleknite foto :D .... tak si ted jak jedu odfukujuu... troska sem to umyl.... tak nejakee fotecky zrovna :o Poznal jsi nejake zlepseni s tim filtrem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 majinek: ty z tvyho obrazku to myslim presne nejsou, ale aspon podobny http://www.momo-uk.co.uk/gallery/road%20wh...0s/Ten-S-HR.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 6, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Kolecka pekne :)pasovaly by ti tam. Bruno : jinak ja mam zkusenosti s vymenou vlozky filtru za KN, a musim rict ze na zimu se to nehodi, nejdriv sem se stavel skepticky kterou mi dal Indi, ale na zimu je fakt asi nejvhodnejsi klasicka papirova, jelikoz ja sem po instalaci KN ztratil takovou uvodni vybusnost auta, takze si KN nechavam na leto az bude poradne teplo tam to asi svou praci udela lepe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 Poznal jsi nejake zlepseni s tim filtrem? no jasnyy... mne uz to nechcelo poradne tahat s tym starym originalnim... ted to jede jako divoke... krasne to saje vzduch a pekne odfukuje pri vypinani turba :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 majinek: ty z tvyho obrazku to myslim presne nejsou, ale aspon podobny http://www.momo-uk.co.uk/gallery/road%20wh...0s/Ten-S-HR.jpg noo tyto jsou podobny... ale chcel bych tam ty... tak musim koukat este na netu no ale diky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2009 taka otazecka :o ci mi nekto poradi... kdyz jedu na hrbolkoch tak sa mi troska trase volant... nebude to gulovyma cepama? jake jsou nove nejake dobre?? :D dikes kluci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2009 jen tak koukam na netu a nasa cesta z mesta SKALICA do HOR :) a 0:50sek sem se sni minel tak se kouknete a to sem si rikal ze piii*a to kto je letel jak silenej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 dneska sem zestrelil malu lišku ;) to bylo smykovana a prudko bocena do protismeru no ale porad šla za tyma dennima svetlama :-/ ;) a zrazu buuum :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 10, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Ahoj autí pěkný jen ti nevím co ten filtr je vidět že nemáš moc rád váhu vzduchu a o turbu nemluvě u diesela je nějaký sportovní filtr zbytečnost místo aby jsi auto pomohl tak mu spíš ubližuješ ,ale jo to tvoje auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2009 Ahoj autí pěkný jen ti nevím co ten filtr je vidět že nemáš moc rád váhu vzduchu a o turbu nemluvě u diesela je nějaký sportovní filtr zbytečnost místo aby jsi auto pomohl tak mu spíš ubližuješ ,ale jo to tvoje auto ;) a jak mu tym ublizuju?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Prosinec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2009 :P :D tak vcera jedna nepozorna krava na aute pri vyjizdeni z parkoviska do mne prastila vzadu na prave strane u kola je tam ale jenom lak zedrany na dverach, blatniku a narazniku :( :( na snehu se nedalo uhnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.