Guest houmik Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 tak to ano, pokud to beres takhle, tak mam auto taky rovne... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 diky paanoveee mam s toho radost jenom chodim a koukam na to porad :lool: jenom se mi nejak pokazila geometria a volant mam o nevo do leva kdyz jede auto rovne sakra :D Neznalek: kola budou taky jak ma Mrštka na cervene RSke cement tam davat nebudu :D uvidim jak to bude na 18" a 40 profil gumy :lool: Molik: myslel si moje a tvoje z profilu stejne? nebo ty moje dve fotky pred a po :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 presne tohle mam taky... predek uz niz nepujde budu to muset resit vymenou prednich tlumicu Uz jsem ti nekolikrat psal, ze vymenou tlumicu nic nezmeniis! Proste hold je to na pichku auto jestli chces mi stejny snizeni vepredu jako vzadu, doporucuju ti zadni pruzinu o cm zvysit pomoci podlozky a nebo predni pruzinu o jeden zavit nech seriznout, to je asi celkem nejlepsi postup 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 (upraveno) ale ty dva pripady uz jsem ti psal a nedockal jsem se zadny odpovedi, proc tomu tak je... takze tomu proste porad nerozumim edit: proc padne nektery auto tak a druhy tak, pritom podminky jsou porad stejny, jen je rozdil v tom, ze jedno auto ma komplet podvozek a druhy jen pruziny Upraveno Březen 21, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Tak jak píše Konwas :lool: , do pružin jsem řezat nechtěl :lool: protože je problém potom s posledním závitem a není to už tak jednoduché jako to bývalo na Š120 teť je výkon úplně někde jinde tak že jsem si nechal udělat podložky pod zadní pružiny ,je to lepší a určitě to není takový zásah jako řezat pružiny. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 (upraveno) kdyz mne se libi, jak je ten zadek dole jediny reseni je asi ten stelovak teda... jestli tomu dobre rozumim, pokud nechci zvedat zadek Upraveno Březen 21, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 chlapi prdet na to me sa to lubi aj tak jak to je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 no troska lepsi fotecky znizeni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 pěkný chlape a co kolesa kdy budeš dávat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 pěkný chlape a co kolesa kdy budeš dávat no kolesa uz bych chtel dat jenom neni penez tento mesic uz na to tak za mesic tam uz budou uz se tesim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 TAK UŽ SI DOLE CHLAPE :) HNED TO LÉPE VYPADÁ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 TAK UŽ SI DOLE CHLAPE :palec: HNED TO LÉPE VYPADÁ tak to si pis Razty :D uz jenom kola a muzou se zraze vymetat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Moc hezky Majiinku! takhle cerne to vypada moc dobre! Jinak k tomu sniizeni, predek je malinko nizsi, ale nezapomen ze kdyz jedes, tak ten predek, ze je malinko vyssi - to uz nejde vubec videt Naviic kdyz mas jenom pruziny tak 1 osoba kolem cca 100 kg ti klesne s autem pomalu o 50 mm.. vezes druhou a mas 1 cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Moc hezky Majiinku! takhle cerne to vypada moc dobre! Jinak k tomu sniizeni, predek je malinko nizsi, ale nezapomen ze kdyz jedes, tak ten predek, ze je malinko vyssi - to uz nejde vubec videt Naviic kdyz mas jenom pruziny tak 1 osoba kolem cca 100 kg ti klesne s autem pomalu o 50 mm.. vezes druhou a mas 1 cm dikes konwas noo ono to je rovno jenom ten predni blatnik je vyssi asi tak to vypada jako kdyby to bylo vyssii... jj vcera sem to poznal kdyz sme tam byli 5 a ja se vysel kouknout jak to vypada....to byla skakanica jako prase 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Moc hezky Majiinku! takhle cerne to vypada moc dobre! Jinak k tomu sniizeni, predek je malinko nizsi, ale nezapomen ze kdyz jedes, tak ten predek, ze je malinko vyssi - to uz nejde vubec videt Naviic kdyz mas jenom pruziny tak 1 osoba kolem cca 100 kg ti klesne s autem pomalu o 50 mm.. vezes druhou a mas 1 cm Konvas s těma milimetrama jsi to krapet přehnal a nebo tam máš nulu navíc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Konvas s těma milimetrama jsi to krapet přehnal a nebo tam máš nulu navíc. taky sem si rikal to by bylo sakra znizeni az na zem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 22, 2010 Sdílet Odesláno Březen 22, 2010 Zase tak moc se nestalo se překlepl.asi :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2010 rano kouknu z balkonu a co nevidim prazdne predne kolo... to vam bylo jake extremne znizeni :) az na kryte motora to sedelo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 Jo sorry klucii.. :-D myslel jsem max do 1 cm.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 26, 2010 moje fotecky po dnesnem umyti ;) a stale este bohuzel na zimakoch a tady jak s obyc fabie delaju trosku vytunenou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Peknej kombajnek...a ta fabka mi je nejaka povedoma...mysim ze pred rokem jsem ju videl na tuning srazu ve Vyskove. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 Peknej kombajnek...a ta fabka mi je nejaka povedoma...mysim ze pred rokem jsem ju videl na tuning srazu ve Vyskove. joo?? nevim ja ji videl ais pred mesicem jak ji delali a vcera znova jak postoupili s tym 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 27, 2010 Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 mooc krásný chlape 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Březen 28, 2010 Sdílet Odesláno Březen 28, 2010 joo?? nevim ja ji videl ais pred mesicem jak ji delali a vcera znova jak postoupili s tym Tak je asi podobne stavena, ale byla taky z SK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 chipmann: dikes bruno128: nooo maa slovenske znacky BA tak to mozno byla ona.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Tu fabku jsem taky uz videl - v loni na nejakym srazu byla (ale btw peknej bastard z toho bude) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 Tu fabku jsem taky uz videl - v loni na nejakym srazu byla (ale btw peknej bastard z toho bude) no tak to bude ale kaza to tam bubny na zadni naprave :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Březen 29, 2010 Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 chipmann: dikes bruno128: nooo maa slovenske znacky BA tak to mozno byla ona.. No jo...ja uz se nemam kam kouknout, myslim ale ze to byla blava. Me se totiz znicil HDD a prisel jsem o veskere fotky a data. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Březen 29, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2010 No jo...ja uz se nemam kam kouknout, myslim ale ze to byla blava. Me se totiz znicil HDD a prisel jsem o veskere fotky a data. tak to by mne asi piclo kdyby se mi stalo a stratil bych vsechno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bruno128 Odesláno Březen 30, 2010 Sdílet Odesláno Březen 30, 2010 No sak me taky malem odvezli na ARO, jelikoz jsem dost cestoval, tak jsem tam mel vic jak 5000 fotek a zustalo mi jen neco, co jsem nahodou ulozil na CD jako prezentacku. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.