Přejít na obsah

Černý ďábel KID :)

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
ty si rychlej s tou odpovědí :) ...no jasan..a už si to nemohl vydržet tak si to dal do VT jo? :)

no tak mam zapnuty net cekam nez sa mi stahne komedia tak to rychlo citam a odpisuju :D jojo presne tak uz sem to musel nejak nahodit tak aspon v PC no :P ... zitra budou kotuce brzdove elipsovite tak zas nejaka radost na auto :P

Odkaz ke komentáři
no tak mam zapnuty net cekam nez sa mi stahne komedia tak to rychlo citam a odpisuju :D jojo presne tak uz sem to musel nejak nahodit tak aspon v PC no :P ... zitra budou kotuce brzdove elipsovite tak zas nejaka radost na auto :)

a já mám zase aspon s kym pokecat takhle večer :P ...budeš stahovat ještě dlouho doufám :) ...kotouče jo..'?pořád je co zlepšovat a vylepšovat na autě co :P

Odkaz ke komentáři
a já mám zase aspon s kym pokecat takhle večer :D ...budeš stahovat ještě dlouho doufám :P ...kotouče jo..'?pořád je co zlepšovat a vylepšovat na autě co :P

no ale ty taky rychlo odpisujes este sem nestihl ani odpisat na faceboku vsem :D a ty copak tu takto neskoro rano do roboty nic?? :) este to vypada na pul hodky tak to je dost este :P no to je teda clovek je stale s necim nespokojny :D kdyz neni holka tak aspon do auta sa da vrazat :)

Odkaz ke komentáři
no ale ty taky rychlo odpisujes este sem nestihl ani odpisat na faceboku vsem :) a ty copak tu takto neskoro rano do roboty nic?? :P este to vypada na pul hodky tak to je dost este :) no to je teda clovek je stale s necim nespokojny :P kdyz neni holka tak aspon do auta sa da vrazat :D

facebook..co to je?? :P :D ..půl hodiny?tak to možná ještě vydržím :D a jak je na Slovensku?..doufám že nám někdo z vedoucích tady na foru nevynadá že tu takhle drbeme ve vlákně :(

Odkaz ke komentáři
facebook..co to je?? :) :P ..půl hodiny?tak to možná ještě vydržím :P a jak je na Slovensku?..doufám že nám někdo z vedoucích tady na foru nevynadá že tu takhle drbeme ve vlákně :(

ty nevis co je facebook? :D si delas prdel ne? :P no na slovensku je dobre sak ja mam CZ od domu 500m :D takze sem nekedy vic v CZ jak na SR :) a pracuju na dalnici SR-CZ takze sedim pulku prdele v CZ a pulku na SR v kancli :( ... snad nenerkne nikto nic no :D

Odkaz ke komentáři
ty nevis co je facebook? :P si delas prdel ne? :) no na slovensku je dobre sak ja mam CZ od domu 500m :D takze sem nekedy vic v CZ jak na SR :P a pracuju na dalnici SR-CZ takze sedim pulku prdele v CZ a pulku na SR v kancli :D ... snad nenerkne nikto nic no :)

to víš že si dělám prdelky..vim co je FB :D ..ČEČE už to nedám..dobrou noc :P :(

Odkaz ke komentáři
kde jsou spidery? :) jinak jí budou určitě slušet... nemám rád černý auta, ale na černý combíky mám slabost :P

Spidery jsou prodany chtel sem skusit 18ky mozna na zimu koupit spidery naspatky... mne sa zas lubia cerne auta ale jak kteree jak tebe jak pises ze combiky jo :).. ja moc cervenou nemusim ale kdyz je pekne zladena jak ta tvoje krasavica tak to se dokazu pozastavit a hezky okoknout :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...