majinek Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 tak a tu je muj KID octavka combi... 1,9 TDi 81KW... a ted 110 KW troska pridano VYBAVA: multifunkcny volant, parkovaci system, ostrikovace svetel, RS naraznik, senzorove sterace, 4x Airbag, madi dot, vyskovo nastavitelne vyhrivane predne sedadla, loketni operka, 4x elek. okna, Tempomat, 8x repro, ABS-ESP, Climatronic, skoda navigace DX, Folie, xenony, changer, tažné(bajonet), on/of airbag, 288mm brzdy latkove koberce a gumove koberce, predelavka na 6 stupnovu prevodovku.... subwofer pioner 1000W a predne 4 repro 400W a vytlmene predne dvere PLANUJEM: spojler RS combi STAV tachaču 125 000 KM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 pekna, tech 110kW mas zmerenych? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 a este nejake pikošky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 pekna, tech 110kW mas zmerenych? jojoo bylo to na Brzde este u majitele predemnou:).... 110 KW 153 PS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 ČAU MAJO,TAK UŽ SI SE PŘEMÍSTIL TADY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 16, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 Majinku teť jsem přijel za Slovenska tak ahoj zase u nás.ps přední nárazník musí do laku. je to hrůza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Červenec 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2009 ahojte Razty aj Neznalku.... ano ano uz sem tu.... no prednii naraznik pujde do laku asi za mesic aj pul spolu se vsema listama okolo auta vč. naraznikovych list... je to v planu je to videt je cely obuchany musim ho dat spravit hambim sa za to ... a pujde uz aj sportovy podvozek... asi bud HP sporting alebo H&R... este se uvidii.. Neznalku kde si tu byl u nas na slovensku? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 pěkná, z čeho si tam dával převodovku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 čau majinku, tak už si prešiel aj Ty??? Octávku som ti už pár krát pochválil a aj videl naživo... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Ahoj Majínku byl jsem krásné tři týdny na Liptovské Maře na rybách ,a nic si z toho nedělej, taky půjde přední nárazník znovu do laku,pěkně jsem mu dal je to prostě nízko nad vozovkou a polní cesta to je konec uplně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 kocka87: predovodka je tam z octavky I z 96 KW.... Lubinob: jasne Lubo uz sem tu lebo kukam ze uz vsetci nejak presli sem tam nesmim chybat ne? :D... teba sem uz dluho nevidel nikde jet Neznalek: tam sem sa byl take jednou kouknout.. je tam krasne :) ... to ti verim sak kukal sem foto pekne si to mnel u zemi ... aj si neco chytnul? ci jenom opici? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Tez te rad vidim na LEPSIM foru... :) Ty moje dvojce jednovajecne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Lubinob: jasne Lubo uz sem tu lebo kukam ze uz vsetci nejak presli sem tam nesmim chybat ne? ... teba sem uz dluho nevidel nikde jet :) Jasné že tu nesmieš chýbať... Minulý víkend som sa túlal po čechách a skoro každý druhý deň robím 24-ku takže moc toho nenajazdím... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Červenec 17, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 Sejvi: ajoj ajoj :D... ano sak vis aby tomu tvojemu dablovi nebylo smutno tak sem se sem taky šupnul :) Lubinob: no tak makas jak kuun .... my sme byli s Rastu minulu sobotu v Senici pro chalanu na autach obidva... sme si na ta spomenuli ael ponahlali sme sa no inac by sme sa ozvali.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 17, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2009 ahoj pane :)tak co ted vymyslis za upgrade krome ledek ?.-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 ahoj pane :)tak co ted vymyslis za upgrade krome ledek ?.-) ahooj no nevim este poradne ale urcite podvozek pujde sportovy, nove silenboky.. ty ledky do narazniku... RS kridlo a asi koncovka RS do narazniku.. cez zimu pak nic.. a po zime 18ky kola koupim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 18, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 Jojo ja sem cerstve na novych powerflexech, tj. vsecky silentbloky krome motoru, a je to teda fest poznat , auto je mnohem lepe ovladatelne a uz se tolik nezvyka v extremech...mohu vrele doporucit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Červenec 18, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2009 Jojo ja sem cerstve na novych powerflexech, tj. vsecky silentbloky krome motoru, a je to teda fest poznat , auto je mnohem lepe ovladatelne a uz se tolik nezvyka v extremech...mohu vrele doporucit joo?.. no to je spica.. u mna uz to zacina byt trocha vic vyhrkane sa mi zda :) a co ta to vyslo ty powerflexe ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Okolo 6K by te mel vyjit cely set u vyrobce v anglii, pokud to budes kupovat pres prostrednika tak pocitej s cenou o dost vyssi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Hobliku kdes je sehnal a kdo ti to dělal,byl to Indi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Sehnal sem si to sam, net + rodinka v Anglii, montaz jeden znamy v Karvine. Sice mi to vsecko trvalo celkem dlouho ale vyplatilo se cekat .)efekt perfektni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 No jak tak čtu všechny ty názory a recenze tak je asi taky začnu zhánět ,přesto že jsem původně uvažoval že tam nacpu ty z TTka ale ůdajně jsou moc tvrdé.Probereme to v Karviné. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Tak nekteri lide taky doporucuji TTckove, Ladas z DP fora mi je taky doporucoval, otazka je jak je objektivni kdyz prodava jen TT puky :) Jan sem zatim s Powerflexem spokojeny :)komfort neni nijak omezeny. Kazdopadne silentblok motoru sem nedaval. Indi mi jednou rikal, ze to na volnobeh hodne prenasi chveni motoru do kabiny, a ze se to hodi pouze pro skalni fanousky, pricemz efekt okamzite reakce motoru na pridani plynu je brutalni .)mel sem moznost na vyzkouset :)hold je to na kazdem z nas co zvoli .)kdybyho nekdo chtel tak ho mam doma, nepouzity zabaleny v origo krabicce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Červenec 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2009 no tak az je budu kupovat tak este dam vedet :)... ted makam v PARDUBICACH tak ani na nete nejak nemam cas byt .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 borci neviete nahodu co to je ked mi zacalo svitit na palubovke teda na budikoch s rychlosti na lavej strane nejak u 20KM cislice?... take na oranzovo to sviti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Červenec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Pardubicaci jsou tu nejaky??? ted bydlim v PCE tak ze ci tu nekoho z clubu zahlednu :] nebo aj na nejakou foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 tak smutna sprava :) dneska sem musel byt dotazen kamosem... z niceho nic mi zhasnul motor za jizdy a ridici jednotka mi zacala vypisovat kraviny... dalo se to na PC a asi je neco s ridici jednotkou pohonu... nejde ani zhaveni nic ukazuje to jako kdyby auto stale jelo.... :( :D... ale este pred poruchou sem to nafotil doma na SR a doma v Pardubicich foto MOBIL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 Moc krásná Octule, věřím, že to bude nějaká blbina a za chvlíli Ti to zase pojede. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 15, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2009 MAJO NEBOJ TO BUDE V POHODĚ ZASE BUDEŠ LÍTAT JAKO ŠÍP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 Martin TDI : Dikes tvoje je taky krasnaa.... uz se na tom pracuje tak snad pujde Razty: tak to doufam protoze mi nevyhovuje mnet auto pokazeno kdyz jezdim do pardubic a na slovensko.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.