Hoblik Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 Ahoj pane, tak to je blbe ze si musel byt tazen :)ale hold kdyz se do auta vrta tak to obcas prestane jet :)ja sem mel podobny problem asi pred 2 mesicema :)jedu jedu najednou na maxiku hlaska emise do dilny, auto jen startlo a nereagovalo na nic, takze odtah a nakonec se zjistilo ze ridici jednotka v haji :) kazdopadne si myyslim ze to je zase nejaka elektricka blbina ktera si postavila hlavu .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 Ahoj pane, tak to je blbe ze si musel byt tazen :)ale hold kdyz se do auta vrta tak to obcas prestane jet :)ja sem mel podobny problem asi pred 2 mesicema :)jedu jedu najednou na maxiku hlaska emise do dilny, auto jen startlo a nereagovalo na nic, takze odtah a nakonec se zjistilo ze ridici jednotka v haji :) kazdopadne si myyslim ze to je zase nejaka elektricka blbina ktera si postavila hlavu .) no my sme to dnes napojili na citacku... a nedalo se dostat ani do ridici jednotky... nic se sni nemohlo spojit ani paubni PC ani airbagy... bud to bud enekde nejaky kabl v haji nebo ridici jednotka... zitra to veze odtahovka ke kamosovi ktery to bude delat... tak do patku snad budu pojizdny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 16, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 Pěkná chlape :) no a co se týká toho pc doufám že to bude jenom nějaká kravina :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 dikes... no doufam taky ze do patku mi bude volat ze KID je hotovej a pojizdnej :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Majinku ,čekám dobré zprávy ;) že už zase jezdiš a nic tu pořád není. :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 Moje dvojce Slovensky je porouchane... Az vse bude opravene, tak dej vedet co se stalo... ;) Snad ta oprava nebude moc draha... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 22, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2009 MAJO TAKY TI PŘEJU ABY SI CO NEJDŘÍV ZASE FRRRRRRČEL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 tak chlapi ja este stale nefrcim :) :P uz 9 dni bez auta.. .jako kdyby mi chybela cigareta :P este ze aspon pritelkyni ukradnu sem tam ford focus a na nem se prohanim ale chyby mi TURBOO :) ze servisu rikal ze v utery a ve stredu by to mnelo byt hotovy... tak hned dam vedet co s tim bylo... pak zrovna dostane DENNI sviceni o vykendu jak ma MOLIK.. uz se na nej tesim jako maly kluk na anglicak :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 Tak držím palečky ;) ať to je nějaká prkokotina. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 NEBOJ DOČKÁŠ SE ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 24, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2009 (upraveno) tak chlapi ja este stale nefrcim :( :( uz 9 dni bez auta.. .jako kdyby mi chybela cigareta :) este ze aspon pritelkyni ukradnu sem tam ford focus a na nem se prohanim ale chyby mi TURBOO ze servisu rikal ze v utery a ve stredu by to mnelo byt hotovy... tak hned dam vedet co s tim bylo... pak zrovna dostane DENNI sviceni o vykendu jak ma MOLIK.. uz se na nej tesim jako maly kluk na anglicak ;) to znám, ted jsem byl 3 dny bez auta a jezdil jsem s toytou rav4 2.0 4x4 113 kW a chybělo mi turbo a nafta HOOODNĚ :( strašnej ten benzín !!!! Upraveno Srpen 25, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 Taky vím o čem mluvíte ,když byla Jaruška u pana doktora(když ji postrkal jeden idiot )tak mi půjčili Fábku 1.2HTP :) a to byl masakr,že to vůbec nejelo tak to jsem ještě skousnul ,ale že to bralo skoro 10 litrů benzinu tak to jsem nechápal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 jj nehorázná spotřeba, sem s tím jel na náhradní díly do opavy a myslim že se mi dvakrat prodražily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 no ja jak tu jezdim na tom focusu... 2,0 benzin a nejakych 94 KW... jede krasne ale ze 15 litru spotreba? no nechtel bych to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Srpen 25, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 :-)15 litru na atmosfere to uz je vykon pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2009 taky sem si rikal... neco ma asi s motorem.. ale taky sem to vubec zas nesetril noha byla stale dole 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 OPRAVENOOO!!! tak se hlasim s opravenym autiii... :) .. bylo to uhniti kablu u ridici jednotky... je tam ted natahla nova kabelaz tak je uz znova vsechno jak ma byt... a KID jede jak drak FOTO jeste z odtahovky :D + nove denni sviceni dnes namontovano posledni foto bez denniho sviceni a tu uz je s.... tak co na to rikate panove?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 tak ses konečně dočkal co? Jinak to denní svícení je :) má to vůbec homologaci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 29, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 STERNY....TAK TO HOMOLOGACI URČITĚ NEMÁ :) ALE TO ASI MAJINEK NEŘEŠÍ. JINAK SVÍTÍ TO PARÁDNĚ :) MÁM NĚCO PODOBNÉHO. MAJO TAK NAŠTĚSTÍ TO BYLA MALÁ OPRAVA A UŽ ZASE FIČÍŠ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2009 Sterny: no Homologizaci to nemaa.. a jak rika RAZTY prdim na to :) no aj ked policajti uz po mne dnes zahledali skarede moc :) Razty: no dockal sem se stalo to 4500 KC ta oprava ale hlavne ze uz jezdim.... denni sviceni je pecka kazdy jen kouka co to jede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Srpen 30, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 svítí to pěkně.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Září 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2009 tak nejaky novy fotecky :P... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 (upraveno) Ty dení světla sis dělal sám ? co to má za diody ? jakou svítivost a úhel ? Zjišťuju pořád dokola že denimu sviceni v devil eyes Audiny se nic nevyrovná, ani ty krátke shitske náhražky jak si každej dává do narazniku ani udělátka podomácku. Ani ty shitske devil eyes na Koktu. Chce to asi mega svítivost a velký úhel. Upraveno Září 6, 2009 uživatelem pointfrost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 to denní svícení vypadá fakt dobře,stejně jako celý auto.fakt povedený 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Září 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2009 pointfrost: tak to denni sviceni sem koupil tu http://ok-neony.cz/index.php?topMenu=24&cat=209 staci mu rict ze to je na octu a hned bude vedet jaka delka ma byt... to se tam nalepi epoxidovim lepidlem, ktere sem k tomu dostal Jackie: dekujeme aj jaaa aj KID ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 ČAU MAJO....JÁ SEM KOUPIL TADY TY A SVÍTÍ PERFEKTNĚ http://auto-doplnky.com/eshop/svetla-osvet...d-adc42312.html AŽ SE NĚKDY SEJDEME NA SRAZU, TAK POROVNÁME. TY XENONY TI ZÁVIDÍM ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Září 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2009 ČAU MAJO....JÁ SEM KOUPIL TADY TY A SVÍTÍ PERFEKTNĚ http://auto-doplnky.com/eshop/svetla-osvet...d-adc42312.html AŽ SE NĚKDY SEJDEME NA SRAZU, TAK POROVNÁME. TY XENONY TI ZÁVIDÍM :P ahoj Rosto... no uz sem v tvojem tematu kdyz si je mnel nove koukal :) ... jojooo budeme pak porovnavat to si pis ;)... a kdy nejaky bude ted??... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 TAK TADY MÁŠ JEDEN SRAZÍK.....A MŮŽEŠ SI I NECHAT ZMĚŘIT VÝKON NA BRZDĚ http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72622 0 Citovat Odkaz ke komentáři
majinek Odesláno Září 6, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2009 TAK TADY MÁŠ JEDEN SRAZÍK.....A MŮŽEŠ SI I NECHAT ZMĚŘIT VÝKON NA BRZDĚ http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=72622 tak to mam troska daleko kdyz ted bydlim v Pardubicich :(... no a navic musim v ten den jet na SR protoze mame vinobrani :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 A JAKÝ MAJÍ V PARDUBICÍCH PERNÍČEK? :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.