Přejít na obsah

OCTAVIA Combi


Doporučené příspěvky

rok vyroby 2002, najazdene cca 390tisic km. Je dovezena z DDR a mam ju od Vl/2008, mala vtedy 205tisic km. Jazdi bez väcsich problemov, pri 270tisic menene tesnenie pod hlavou, inak servis po 15.000, olej BP Visco 5000 (5W-40), spotreba oleja cca 0,5l pocas vymeny, spotreba nafty 5,4l. 2x menene predne kotuce, prve FERRODO Premier po 120tisic su tam teraz ATE komplet.

Karbon uz asi nebude, to bolo najrychlejsie a najlacnejsie riesenie poskodeneho laku na dverach. Odpadavala farba nad znackou...

Interier nafotim dodatocne, nema ale nic mimoriadne. RS potahy od fy MAD, hudba Pioneer, LED podsvietenie interieru zelenej farby, biele stropne svetielko.

Vybava je Elegance, domontoval som len tempomat.

Buduci tyzden ma caka vymena prednych lozisk (derave cesty im dali do drzky) a ked sa otepli, tak budem musiet poriesit podtlakovu banku na turbe, pri vyssich otackach cca. nad 3600 padne do nudzaku (plniaci tlak prekroceny). Regulacia chodi lahko, ale tiahlo v banke sa zadiera...

Som s nou veelmi spokojny, je to moje pracovne auto a je to pracant...

Takze v kratkosti asi tolko, kludne sa pytajte, rad sa podelim o skusenosti a napady.

Odkaz ke komentáři

tak to si nalítal celekm dost člověče, co děláš? Menežéra? :)

 

jinak slušný autíčko, nepamatuješ si cca kolik stálo to přetěsnění hlavy? ted máš spotřebu oleje v poho i spotřebu nafty.. Jezdí stále dobře?

Odkaz ke komentáři

platil som za matros aj s robotou 180Eur, viem ze je nove tesnenie, nove skrutky na hlave, a viac neviem, odnesiol som ju jednemu motorarovi u nas, nechal mu kluce a povedal ze ju potrebujem cim skor. Na dvore mal 5 rozrobenych aut (same lahodky, rozomlete prevodovky, popraskane bloky), ale o 2 dni bola hotova...

spotreba oleja sa nezmenila, do nafty lejem VIF v lete aj zime... Je citi ze to auto uz ma nalietane, ale hore kopcom plny plyn je bez hulenia z vyfuku.

Mal som chut mrknut ako vyzeraju koncovky, ale hovorim si, nebudem do nich babrat kym idu a auto ide v pohode...

Odkaz ke komentáři
Čéče moc pěkně se ti to leskne :) a moc pěknej kombíček. Tak ať ti hodně dlouho slouží a mnoho km bez nehody :smich:

 

tak jednu uz mam za sebou. 29.09.2010 v noci si to adrenalinovy nedsenec jelen kratil cestu z lesa na pole. Jelen to uz nerozchodil, ale ja som dopadol relativne dobre. Bez ujmy na zdravi, len skoda za 2500 EUR. Opravena kapota, predny a zadny blatnik, podbeh, vymenene predne okno, predne a zadne dvere, zadna pneumatika.

 

Dushky ahoj vítam ťa tu.... pekný kombíček...videl som , počul som .... :P

Dakujem Majo! Ale uz sa tesim, ked aj ja budem mat pod nickom zeleny privlastok CLEN KLUBU :D

post-4166-1295989741_thumb.jpg

post-4166-1295989760_thumb.jpg

post-4166-1295989777_thumb.jpg

post-4166-1295989807_thumb.jpg

post-4166-1295989831_thumb.jpg

post-4166-1295989847_thumb.jpg

post-4166-1295989865_thumb.jpg

post-4166-1295989881_thumb.jpg

post-4166-1295989895_thumb.jpg

post-4166-1295989911_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

nemal som ho ani se zelim ani se sipkovou :palec: ....musel som privolat aj Policiu, oni zavolali polovnikov a ty si ho zobrali. Je to take divne, ak by som si ho zobral, tak mam trest za pytliactvo, lebo som sposobil skodu polovnickemu zdruzeniu, ale ze mi ich jelen sposobil dost znacnu skodu, to polovnikov netrapi, lebo je to divo zijuce zviera... Takze som si utrel usta. Ale aj gulasik by stacil...

DAKUJEM za slova chvály! Snad v blizkej dobe rozsirim pocet clenov Octavia Clubu :)

Odkaz ke komentáři
:palec: :D dobrej vtip s tím, jak ti dají vědět.. vzali si od tebe alespoň číslo? Ale hlavně, že se autu nic nestalo a nebylo to na nějaká extra velký opakování - o tobě ani nemluvím, octávie je bezpečný auto - alespoň co se divočáků a jelenů týče :D
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...