Přejít na obsah

Škoda Octavia 1,9 SDI

Doporučené příspěvky

Na úvod.

Volám sa Marián a som z Trenčína.

Pred pár dňami som sa stal majiteľom Škody Octavie 1,9 SDI Classic, r.v. 2002, 50kW, farba oranžová metalíza zlatá. Pri kúpe mala najazdených 214600 km. Kúpa bola od známej kamarátky, auto používal jej otec.

Výbava pri kúpe predné okná v elektrike a defendlock obuté na 14 pneu. Od tej doby som dal domontovať ZEDER, rádio, zadné repro, ťažné zariadenie, kúpa origo ALU diskov 15 s letnými pneu. V najbližšej dobe sa bude montovať alarm Magicar s pagerom, palubné PC, tempomat, zadné okná do elektriky. Ale toto všetko postupne.

post-6153-1295904926_thumb.jpg

post-6153-1295904945_thumb.jpg

post-6153-1295904953_thumb.jpg

post-6153-1295905176_thumb.jpg

post-6153-1295905185_thumb.jpg

post-6153-1295905190_thumb.jpg

Upraveno uživatelem mario.tn
Odkaz ke komentáři

U SDI to bylo jinak, tam se to podle toho neda brat :palec:

Mel jsem podobny motor, ale v jinym aute, bylo jedno, jestli jeli 4 lidi nebo ja sam. Jestli byla za autem kara... Proste auto jelo porad stejne, to jsem na tom mel rad. :palec:

Odkaz ke komentáři

dialkovy start sluzi na to ze si ho mozes spustit cez okno z domu alebo bytu ked chces predtym ako pojdes do auta si ho vykurit alebo zohriat. ide o to ze ked chces pouzivat dialkovy start tak musis splnit nejake pokyny ktore urcuje vyrobca tohto alarmu, len v tom pripade nemozes v tom case pouzivat dalsie zabezpecovacie systemy inak by ti to nefungovalo, ako napr. defendlock, zeder, tajny vypinac a podobne... pri dialkovom starte musis nechat neutral, a podobne veci ale tym sa vystavujes tomu ze moze ti niekto auto corknut ked nie je dobre zabezpecene- preto ho nepouzivam. ... cena u nas v SK vyjde aj z montazou cca. 180e. neviem kolko u vas zalezi aj kto ti to montuje

Odkaz ke komentáři
díky za informaci, hned jsem o něco chytřejší! :) a je to omezený třeba na benzín/diesel, el. plyn/manuální? nebo to jde frknout kamkoliv? Díky za opověď, toto mě zaujalo :palec:

v nastaveni alarmu si v riadiacej jednotke programujes ci ide o Diesel, Bemzin alebo LPG. V alarme (teda v mojom urcite) si dalej mozes nastavit dobu zhavenia(D zhavi dlhsie ako TDI), dochladzovanie turba (po vytiahnuti klucika zo spinacky bude motor este napr.30 s bezat), mozes si nastavit teplotu po ktorej prekroceni sa ti auto bude samo prestartovavat kazdych 30sekund a bude vrcat 15 minut (napr. pod -25 sa bude samo prestartovavat), nemusis pouzivat ovladac, ale po priblizeni k auto sa samo odomkne a pri vzdialeni samo zamkne. Co sa tyka dialkoveho startu, tak ak ho chces pouzit, musis zachovat urcitu postupnost krokov pri vypinani a zamykani auta. Potom ho mozes dialkovo nastartovat. Ma to este kopec inych funkcii, ale v navode najdes vsetko :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...