labus Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Zdarec, dá se nějak jednoduše vyměnit klínovej řemen? Když sem na to koukal, tak kdybych nějak odklopil napínací kladku, tak by to neměl bejt problém. Ale jak odklopit tu kladku? Nemáte na to někdo návod nebo fígl? BTW mam klimu, takže to znamená "o kolečko navíc" :) Dík za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Moc děkuju, přesně tak sem si to představoval :D Když tu kladku odšroubuju abych jí vyčistil, když bude potřeba, tak jí namontuju tak jak sem jí odmontoval? Není tam nějaký štelování? Já jen aby mě něco nepřekvapilo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Jenom ji odkloň a vyměň řemen co se týče čištění tak stejně tam nic nevyřešíš ,ale záleží na tobě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 OK! Já totiž když mam nastartováno, tak je slyšet od řemenu pískot, tak jsem myslel, že radši zkontroluju jestli není nějak špinavá ta kladka. Ale ten pískot bude nejspíš od toho jak je ten řemen starej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 může to pískání dělat třeba ložisko kladky nebo špatně napnuté,ale nato příjdeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Dobře, dík za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 to piskani dela lozisko napinaci kladky dost casta zavada meni se cela napinaci kladka i s loziskem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
labus Odesláno Leden 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 aha, no, zkusim jí sundat, prostříknout třeba wédéčkem a uvidim, ale asi koupim novou... A dneska jsem na ní koukal a jak posílal Radas ten obrázek, tak na tý klapce tu matici 16, nemam. Takže jí sundat musim stejně, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.