Giancarlo Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 moc pekne foto ;) ! Ako sa tak divam, tato metla octe celkom sekne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Ahoj :lol: ;) :) :D To byla docela dobra nahoda co? jinak cesta na biokovo super co?? :D mam podobnou fotku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Heh... Já porád přemýšlel kdo mě to z klubu psal, že jede do Chorvat a koho jsi tam mohl potkat... ;) A on Jarysek a hnedka dvěma oktama... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Tak si to musel být ty. Protože i já jsem odjížděl 21.7. Hele kde to bylo přesně nevím, už nějaká pumpa mimo ČR, myslím. Ale na golfa nevzpomínej, jel jsem novým Galaxy, tmavě zeleným. Tak někdy v noci v Rakousku jedině, hranice jsem přejížděl nějak po desátý hodině :D to je asi poslední kritérium :D Giancarlo: no jasně ;) Ahoj :lol: :D ;) :) :D To byla docela dobra nahoda co? jinak cesta na biokovo super co?? :D mam podobnou fotku :D Čuuus, tak konečně vím koho jsem potkal :D Větší náhoda už snad nemůže být. Škoda že nemáme společnou ze shora, ale to už bych chtěl moc :) Já jsem se tam cestou zaseknul akorát ve stádu krav ale cestou dolů už pak bylo sluníčko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Myslíš že už někde jinde dál cestou jsem tě potkat nemohl? Hele fakt nevím, ale dám ruku do ohně za to že jsem tě potkal. I hranice jsem přejízděli cca ve stejnou dobu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Srpen 9, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 Myslíš že už někde jinde dál cestou jsem tě potkat nemohl? Hele fakt nevím, ale dám ruku do ohně za to že jsem tě potkal. I hranice jsem přejízděli cca ve stejnou dobu. Já jsem to hele potom asi kolem třetí před Slovin. hranicema zapíchnul a na chvíli si lhnul, tak dál už asi potom ne. Ale jestli jsme jeli tak nějak nastejno... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Srpen 9, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2011 jojo kravy sem potkal taky a jeste sem odhanel kone :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 včera jsme se potkali mezi Mimoní a Ploužnicí nebo jak se ta vesnice jmenuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.