Přejít na obsah

Stounka

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
No jak vidim ty pneu tak mne nejak presla ta myslenka zajet si na most a vyzkouset autik.

A jak se to hovalo v zatackah a ta jejih znama nervozni prdelka? Predjel nekoho zadecek? :)

Zadek je dlouhej a občas se utrhnul, ale nedošlo to tak daleko :blink: Nemám teda ESP. Ale když se podívám na tvoje videa tak o tom asi něco víš :smich:

Odkaz ke komentáři

No jeste se ucim :palec: ale mam strah aby to neobmotal kolem nejakeho sloupu verejniho osvetleni :)

Ptam se prave proto ze jsi makal na podvozku tak proto ta otazka! Urcite se s ni jezdy o hodne lip nez s klasikou. Ja na teh 16"-kah jako bych namontoval ESP (ne doslova ale rozdil je vic nez citelnej) a to je vse ostatni standard!

Odkaz ke komentáři
No jeste se ucim ;) ale mam strah aby to neobmotal kolem nejakeho sloupu verejniho osvetleni :huh:

Ptam se prave proto ze jsi makal na podvozku tak proto ta otazka! Urcite se s ni jezdy o hodne lip nez s klasikou. Ja na teh 16"-kah jako bych namontoval ESP (ne doslova ale rozdil je vic nez citelnej) a to je vse ostatni standard!

No jo, na sloupy bacha :palec: Každá změna se projevuje k lepšímu a jako největší přínos k přesnosti a citlivosti cítím v Powerflexech. Ale na všechno si člověk zvykne a potom třeba jenom na jaře přehození z 15" na 17" taky dělá svoje.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
:D

kolik si musel připlatit za cupra lízo :-)

Původně jsem ho chtěl sundat, ale spíš z obavy, že to bude moc nízký do válců na brzdy. Nakonec jsem ho nechal a nějaký cm tam ještě byl :D Kluk byl v pohodě, spíš se zajímal a chválil. Byl nadšenej z červeno bílého podsvícení, z diod, silentbloků... :smich: Ani na spz nic a s tou už jsem tam byl podruhý. A to byl pečlivej, i tlak v gumách mi přeměřil :)

Odkaz ke komentáři
Původně jsem ho chtěl sundat, ale spíš z obavy, že to bude moc nízký do válců na brzdy. Nakonec jsem ho nechal a nějaký cm tam ještě byl :D Kluk byl v pohodě, spíš se zajímal a chválil. Byl nadšenej z červeno bílého podsvícení, z diod, silentbloků... :smich: Ani na spz nic a s tou už jsem tam byl podruhý. A to byl pečlivej, i tlak v gumách mi přeměřil :)

kurnik tak to jsi chytnul nějakyho dobryho chlapka :D aspon že tak

Odkaz ke komentáři
Původně jsem ho chtěl sundat, ale spíš z obavy, že to bude moc nízký do válců na brzdy. Nakonec jsem ho nechal a nějaký cm tam ještě byl :smich:

Tohle me taky hned zajimalo kdyz jsem videl foto! Mas to nejak snizeny? ja totiz jedu v kvetnu a mam trochu obavy. Samo ze lizo dam az pak, ale i tak si mysliim ze to nebude takova prdel. :smich:

Odkaz ke komentáři

Ještě že mi technická vychází na zimu a taky jí absolvuju na 15"

konwas: snížený to mám. Myslím že jenom se sníženým autem nemusíš mít strach.

Jinak jsem se ještě pro zajímavost ptal jak je to s fóliema na předních oknech, páč se na ně taky chystám a bylo mi řečeno, že pokud budu mít na oknech atest a k tomu mi vystaví ještě nějaký schvalovací list tak je to ok.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...