Přejít na obsah

Vystreľovacie klúče

CvOkY

Doporučené příspěvky

Ahojte. Chcel by som sa spytat. Mam v mojej octavii combi 1.9TDi r.v.99 facelift central bez dialkového ovladania. Chcel by som vediet co potrebujem k tomu aby som si to vedel prerobit na do a s vystrelovacimy klucmy. Nikde som nanasiel web ktory by ponukal moduly a vystrelovacie kluce. Navod na prerabku na vystrelovacie kluce som tu cital a pisal som aj mail do web shopu rakso.cz kde to maju ale neposielaju na Slovensko. Vedel by mi niekto poradit ?

Odkaz ke komentáři

Celé to neviem prerobiť a ešte ktomu origo by stalo poriadne prachy. Ja som chcel vedieť či neviete o niekom v Čechách alebo na Slovensku kde by som to kúpil. A ešte som chcel vedieť či by som nemusel meniť konfortku ale niečo podobne kedže na do to nieje originál.

Odkaz ke komentáři

ked uz tu riesitie tie vyskakovaky a komfortku, tak sa nieco spytam.

mam OI tour, rv. 2005. mal som komfortku 1C0 959 799A, ktora nepodporovala dialkove ovladanie. zohnal som taku istu, ktora uz dialkove ovladanie podporovala, vymenil som staru za novu, kupil som 3 tlacitkovy vyskakovak 1J0 959 753 DA, nakodoval podla tohto navodu, lebo nemam vag. vsetko funguje, akurat mi neblikaju smerovky, ked zavrem a otvorim auto. zabudol som nieco pripojit, alebo to treba nastavit vag-om?

Odkaz ke komentáři

aha :) a je to nieco zlozite, alebo to zvladne aj elektrolaik?

ten novy konektor, T15, T23a, alebo nejaky iny?

napajanie zo svorkovnice co su pod relatkami, alebo z niektoreho konektoru z komfortky?

smerovky napajat zo spinaca svetiel?

na antenu nejaky dlhy kabel?

alebo ked mas cas a chut napisat strucny manual ako to spravit, budem vdacny :smich:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

podarilo sa mi zohnat konektor, dufam, ze to je ten spravny, ale podla tej schemy sa nejako neviem vysomarit.

tipol by som, ze do tych 6-ich velkych pinov sa pripoja smerovky, ale kam zapojit napajanie a antenu, to netusim

budte niekto taky dobry a poradte

diky :D

EDIT:

14, 15 - smerovky

13 - napajanie

7 - antena - ukostrenie

10 - antena

takto?

EDIT 2:

problem vyrieseny, zapojene podla poradia co je vyssie a funguje :D

post-2065-1304953568_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...