krysarr Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 (upraveno) No zvenku se mi to libi a verim tomu, ze to opravdu hezky bude, takze si nemyslim, ze to bude osklivy :) Ale ten interier je fakt des bes. A vetsinou utekly fotky interieru pak sedely. No uvidime, snad nebude tak zle :) Njn, kvuli penezum ano, ale jiny automobilky to maji jinak? Ten prispevek v diskusi mi prisel docela trefnej :) Niki: jj, to je pravda, ze skodovka snad konci s tim, ze je tam vzdycky naka cast od jinyho designera nez zbytek :) Upraveno Říjen 31, 2012 uživatelem krysarr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 souhlasim s jardou zvenku good, zevnitr tragedie, to je pro me fakt zklamani, tenhle vw styl introse se mi vubec nelibi a cekaljsem vic.. minivolanty z tourana staryho nenavidim uz dlouho...triramenny OII FL je skvelej, skoda ho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vrbínos Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Stejně si myslím, že tam nacpali volant a řadičku z Rapida aby mlžili. Ve skutečnosti to bude jiná liga .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 kez by :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 No tak ten introš je fakt hnus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Jsou informace,jak to bude s parkovací brzdou ? Jestli bude stejná jak u Golfu VII,nebo tam bude ruční ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Dix: len ručná martink52: ty si už videl interiér komplet odhalený ???, keď tvrdíš, že je to hnus. Všade na fotkách sú len tzv. akoby polotovar a podľa toho sa nedá vôbec usúdiť, aký je v skutočnosti interiér. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 no me se ani polotovar nelibi, jak je to rozdeleny jakoby napul, nahore a dole...spodni panel zapustenejsi, tunel kolem radicky, nic moc... libi se mi PP treba, ale volant a palubka, vubec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Souhrn nových prvků výbavy: Nové prvky výbavy pro Octavii III Aktivní kapota pro ochranu chodců Elektricky ovládaná panoramatická střecha Bi-xenonové světlomety s LED pro denní svícení Zadní světla s LED Ochrana proti natankování nesprávného paliva Phone box (zesilovač GSM signálu) Barevný displej Maxi DOT Kessy (bezklíčové otevření/zavření dveří + startování) Dvouzónová klimatizace Climatronic Kolenní airbag řidiče, boční airbagy vzadu Dotykové displeje (velkost obrazovky 5,8“ až 8“) Adaptivní tempomat Parkovací asistent Asistent dálkových světel (samočinně mění potkávací/dálková světla) Detekce únavy řidiče Lane Assistant (udržování v jízdním pruhu) Rozpoznávání dopravních značek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Mi se introš líbí, jen volant je takovej šedej, ale to snad vymakaj, už se těším až si pro ni půjdu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Já si počkám na rs ještě musím rok vydržet no :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Ten 2.0 TDI CR 132 KW bude v normální OIII nebo až v RS ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 V normální doufám teda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 (upraveno) Dle posledních informací: O III RS TDI 132 kw, RS benzin 164 kw....víc zatím nevím.... Upraveno Říjen 31, 2012 uživatelem zdenaal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Duri Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Mno, zvedavý som teda moc ako bude nakoniec vyzerať. Tiež sa prikláňam k názoru, že ten intoš bude vo finále iný. Čo sa týka RS 164kw nevyzerá zle, otázka je či to bude dôvod na výmenu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martink52 Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Dix: len ručná martink52: ty si už videl interiér komplet odhalený ???, keď tvrdíš, že je to hnus. Všade na fotkách sú len tzv. akoby polotovar a podľa toho sa nedá vôbec usúdiť, aký je v skutočnosti interiér. hnus myslím tím to co je vidět na fotkách :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 tu je finálna prečo zas hovoríte že bude iná :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 to dole je rapid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 31, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2012 Aj tak to nebude veľký rozdiel, max. nejaké mäkké plasty nie tie hnusné tvrdé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Tady je videt, ze minimalne stredova konzole je schovana, tak dobry, bude to lepsi nez na tech fotkach :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 i tak se mi to nelibi :( ale asi si budu muset zvyknout no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Já bych taky neházel flintu do žita , myslím si že nás škodovka mile překvapí. Pořád ještě není ofiko fotka, a když tak je to zakrytý polepený prototyp toť můj názor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Prijde mi to az moc podobne jako Rapid, podle me nas jen klamou a finalni verze bude jeste jina. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Neklamou, jen jsou zakryté ozdobné prvky, takže to bude vypadat ve finále daleko lépe, tvary očividně vycházejí z Vision D. Já jsem zatím maximálně spokojenej, bude to nepochybně hodně povedený auto, který přinese možná ještě větší skok, než jaký byl mezi OI a OII. Možná bude dražší, ale o to lepší, s Rapidem to taky dává smysl. A VW skládačka mi v nejmenším nevadí, protože z toho Škodovka jedině těží, však je to koncern. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 přesně, stačí se podívat na G7, myslím, že to bude v podstatě stejné: http://www.volkswagen.cz/modely/novy_golf/galerie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Moc se mi nezamlouva plynovy pedal...jsem zvykly od podlahy a v 3.generaci to vypada,ze nebude..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 1, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2012 Vedle nohy řidiče zas málo místa,vrch palubovky jako Passat B6,madlo dveří jako Audi.prostě skládačka bez nějakých nových nápadů,ale proč né,když je to odzkoušené a OK,jen toho místa na kolena mohlo být více 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 sice vyzkousene, ale jako proc do toho nedat neco navic, proc to musi byt naprosto to samy to velky stirani rozdilu mezi znackama je vo nicem, doted byly introse aspon malicko jinaci, kdyz to bude vse stejny tak uz to budeme kupovat jen podle vnejsiho vzhledu kterej uz zacne byt taky stejne :( me tenintros proste nesedi, ani ten g7 se mi moc nezamlouva bohuzel :( skoda skoda, ale zvyknu si jako vzdycky :D kdyz jsem si zvyknul na sedou vlnu v MR97 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Listopad 2, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 Mna ja, jenze i ta vlna byl velkej skok dopredu... coz se o tomhle rict bohuzel fakt neda :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2012 nemecke "prve dojmy" Dle posledních informací: O III RS TDI 132 kw, RS benzin 164 kw....víc zatím nevím.... Preco prave 164 kW a nie 162? Ved G7 GTI dostane 162 a 169 kW... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.